Miami- lördag

Lördagen vaknade även jag upp tidigt och redo för dagen, kan som vanligt inte sova när jag är bakis.. dock sov resten av tjejerna som stockar. Så jag gick själv ner och tog en kaffe. Sedan gick jag en runda på beachen i min ensamhet:P Men de va helt underbart vid 9 på morgonen solen sken och vattnet va kristall klart och inga vågor. När jag kom tillbaka så bestämde jag att dom inte fick sova mer så jag slet upp dom allihopa ur sängen och drog med dom till stranden:) På stranden blev de chill igen till eftermiddagen då vi bestämde oss för att se lite mer av Miami Southbeach än stranden och hostlet. Så vi gick gatan bort till Miami ink, strosade i affärer och gick runt på gatorna och njöt av värmen och omgivningen. Vi gick sedan tillbaka till hostlet blandade lite drinkar och gjorde oss i ordning för en lite lugnar kväll på en restaurang och möjligtvis lite häng på en pub eller något. Så vi åt gott och firade våran nya vän, Nisses födelsedag. Och sedan en liten runda till en karaoke bar. Sedan fick även denna kvällen slutade med beachen, dock bara mys denna gången innan de va dags att ta sig upp till hostlet för att göra sig i ordning för att åka hem till New York igen.

På flygplasten...
Påväg hem från flygplasten i New York, pigga och fräscha!

Miami- Fredag

Andra dagen i South beach Miami vaknade vi upp i god tid även om den sena kvällen/natten innan och jag tror vi till och med var nere på beachen innan kl 10:D. Vi tog de riktigt slappt och njöt fram till eftermiddagen då vi tog en av Ocean avenue restrangerna igen med happy hour och denna gången dessutom en liten "fördrink" ;P 'eftersom de hade börjat mulna på och vi hade så trevligt på restrangen så blev vi sittande där ett bra tag och hade de riktigt trevligt med våra drinkar. På vägen hem sedan tog vi liquor storen och sedan vidare in på rummet på hostlet för att göra sig i ordning inför kvällen. På kvällen blev var de förfest på hostlet och sedan utgång som stod på schemat men de blev inte riktigt så.. utan bara ett natt bad i havet och en lite stim och letande i sanden eftersom vi trodde saker försvunnit i sanden, vilket dom inte alls hade utan någon hade de i sin sko!
Obs, jag har bikini överdel även om de inte ser ut så....
Min kamera stannade hemma även denna kvällen så de får räcka så här så länge...
KRAM

Miami- Torsdag

Vi började denna resa redan hos Elin i onsdags kväll men filmkväll fram tills de att vi skulle åka till flygplatsen vid 2.30, mycket till filmkväll blev de då inte- antingen sov man eller så sprang man runt och gjorde annat.. de va nog inte en enda av oss som såg hela filmen! Väl på flygplatsen och in checkade så segade vi lite ett tag innan vi gick på planet. När vi sedan hamnade på planet så däckade alla direkt och sov till mellanlandningen då vi tog lite frukost för att sedan däcka igen på nästa plan. Tidig Torsdag var dagen då vi kom till paradiset! Vi började med att checka in på vårat hostel. Sedan drog vi en runda till beachen och bara njöt av solen och värmen ett tag:) Efter ett tag bestämde vi oss för att ta oss uppåt och luncha och ta en drink. Vi upptäckte dock snabbt att på detta ställe så tar man två drinkar inte en, för i Miami va de happy houer 24-7 och de va inga små eller svaga drinkar heller! Så fram åt 3 på fredag torsdag va i redan på sjukt gott och fnittrigt humör:)
Kvällen fortsatte sedan med förfest på hostlet med gratis öl och sedan vidare till en pub med ännu mer billig öl och slutade sedan med natt bad i havet för mig och Elin innan vi också gick hem. för att se om alla kommit hem.. kvällen första regel: Alla håller ihop och ingen går hem själv!! följdes detta??
Dock blev kvällen lite annorlunda för Mathilda som fick dra en sväng till sjukan efter att ha fått ett jättekonstig utslag över hela kroppen som visade sig va en allergisk reaktion så stackarn fick stanna hemma och vila upp sig denna natten men vaknade bättre och kunde va med resen av resan!
Jag har inga bilder från kvällen eftersom min kamera stannade hemma då och jag har inte fått dom från fotografen heller.. men de får komma senare.

Kram

I <3 MIAMI

Miami va helt underbart och nu är vi tillbaka i New York igen lite brunare(brända), extremt mycket tröttare, lyckliga, många erfarenheter rikare och sist men inte minst mycket fattigare!!
Nu sleeptime!

Ny familj

Som ni nog förstod så blev de inget med familjen i Chicago, jag tackade nej till dom. De va alldelses för många barn och så känndes de inte rätt.
Men istället så fick jag igår eftermiddag ett mail om att de är en ny familj som är intresserad av mina ansökningar! Denna gången är de en familj från Bowie, MD utanför Washington DC med bara två barn på 7år och 4 år. vilket låter mycket bättre än den förra familjen enligt mig!
Så vi får hoppas att dom hör av sig till mig

Kram,Caroline

2 DAGAR!

Om TVÅ dagar drar vi till MIAMI!!!

Chicago familjen..

I går så pratade jag med en familj som jag har blivit matchad med som bor i en av förorterna till Chicago,IL. Familjen är en familj med 4 barn, en tjej på 10, och tre stycken på 5 år- två killa och en tjej. Dom har också en hund som bara är 7 månader, stor familj alltså!! Jag pratade med mamman igår ganska så länge och hon var trevlig och de verkar som en mysig familj men jag vet inte om jag är redo att ta mig an en familj med så många barn och dessutom en hund, som de inte säger kommer va mycket till besvär för mig med de blir ju ändå lite.. Läget är ju inte heller helt fel, jag har ju velat resa till Chicago och se den staden också och de får man ju verkligen om man bor där! Jag ska prata och maila lite till med dom så får vi se vad som händer med dem..
Kram

Host family

I just talked to a host family from a suburb town outside of Chicago....:)
I will tell you guys more tomorrow, need to go to beed now it's rally late already!
Good night!

today in pictures

Vi började dagen med sovmorgon efter gårdagens bravader och sedan frukost på diner fram åt 12 tiden. Efter en massa god mat och lite kaffe så hittade vi lite energi att fortsätta dagen!
Våran nyfunne vän August Sven Brolin i Emmas bil


Linnea va pigg å gla


Slapp i Mannor park i den underbara solen 


Sara och Sandra


Emma


Efter detta drog vi till starbucks en liten sväng innan de va dags att åka hem till mig för att börja jobba vid 5. Nu jobbar jag och ska så göra till 02.00. Men barnen sover och gjorde de redan vid 7.30 så de är rätt så lugnt:P

Kram, Caroline

Veterans day

Yes idag har alla barn varit lediga då de är Veterans day. Vilket betyder att man ska hedra alla gammla militär veteraner och alla andra som har gjort upp offringar för krigen och militären, om jag har förstått de hela rätt..
Detta betydde att jag hade en heldag med ungarna. Dock skickade jag E på playdate hela förmiddagen och J på Birthday party så de va bara jag och min lilla äldsting L kvar. Så vu bestämde oss för att vi skulle baka eller laga något tillsammans efter till överläggande kom jag på att vi skulle göra chokladbollar men vi hade ju inget pärlsocker och inte tillräckligt med strössel heller hemma så jag kom på den brighta iden att vi skulle krossa cornflakes, frostis och sedan rulla dom i de och de fungerade utmärkte de också! L tyckte de va jätte kul att kleta runt med händerna i skålen och jag var på sånt sjukt flum humör och började kladda runt och lät henne äta av smeten och allt så hon va överlycklig och tyckte att de va skitkul så jag kommer säkert få höra 1000 gånger att hon vill baka de med mig igen... men de tar vi tag i då:P 
Eftermiddagen spenderade vi med att vara ute och leka i de underbara vädret som de har varit idag, sol, klarblå himmel och dessutom rätt varmt när solen va uppe!

För övrig så lärde jag barnen säga Polis polis potatisgris idag hihi:P och dom tyckte de va skit kul och efter ett tag när dom alla var hemma så sprang dom runt och sjöng de och skrattade som bara den! Ångrade nästan att jag lärt dem de där ett ta...
Ska försöka få ut en bild på våra mästerverk till bakverk senare idag, okrar inte gå ner och hämta kameran nu för att lägga in dom..

Nu ska vi dra till marshalls en sväng;)
Kram


2 månder och 2 veckor

De är nu bara 2 månder tills mitt "orginal år" har i USA tar slut. Betyder alltså att jag snart har varit här borta och inte bestigit svensk mark på ett helt år! Helt sjukt, jag kan inte förstå de!
Men mycket ska hända innan dom två månderna har tagit slut, och jag ska ju förmodligen också stanna kvar här i staterna i 9 månder till. 
Bland annat så kommer vi 6 Svenska tjejer dra till Miami på en kort tripp och om inte mer än två veckor så kommer vi befinna oss där:D:D De är då nämligen thanksgiving och typ ingen familj behöver sinn au-pair så då passar vi på att sticka! Och de ska bli svin kul:D
Här är elins fina inlägg med oss alla med en lite kommentar... dock kan jag absoult inte hålla med om att jag är den största shoppoholicen i detta gäng men visst gillar jag och shoppa:P

 http://elingustafsson.blogg.se/2010/november/miamiiiiii.html

Kram


Ny vecka

Nu är vi inne på en ny vecka igen och de är redan andra veckan i november!! Var tog allt tid vägen egentligen? Nu mera är de svinkallt även här borta i usa och jul dekorationerna har börjat dyka upp lite här och var och när man går i vissa affärer så spelar de julmusik!
Ute idag så är de riktigt äckelväder, regn/hagel, blåst och kallt. Så idag blir de till att stanna inne och mysa hela dagen:)

När de gäller min förläning och letandet av ny familj så har de inte hänt så jätte mycket.. Familjen från Colorado är "ute ur leken" eftersom de ville ha någon med under 2 experiens och de har ju inte jag och familjen på Long Island har jag inte hört något mer av sedan jag pratade med LC. Min gamla LC i Philly har också mailat mig och sagt att hon har en familj men de behöver en au-pair redan i mitten på december så den är nog inte heller aktuell.

Nu ska jag kolla på Ensam mamma söker innan jag ska sticka bort till emma för att äta lite lunch:)

Kram


Ännu en familj

Jag fått ett till mail av en ny LC idag, denna gången på Long Island här i New York! Vet inget alls om familjen vet bara att LC:n tror att hon har en familj som skulle vilja prata med mig så hon ska skicka vidare min annsökan till familjen och sedan har hon frågat lite olika saker:) Känns jätte bra med två intressanter på första veckan måste jag säga!



Matchning

Jag vet inte ens om jag har skrivit här på bloggen att jag har bestämt mig för att jag tänker förlänga mitt första år här i usa med 9 extra månader? om inte är de lite dåliga av mig.. 
Men i alla fall i fredags fick jag ett godkännande från den amerikanska ambassaden att jag var godkänd att få stanna 9 extra månader så från och med Måndag denna veckan skulle sökandet av en ny värdfamilj börja!

Igår fick jag ett mail från en LC i Colorado som faktiskt va svensk så hon skrev på svenska lite kul:) Men denna familjen bor i alla fall i Bloulder, Colorado, en bit ifrån Denver om jag förstod de rätt. Dom hade fastnat på att jag hade skrivit att jag gillar att vara ute i naturen och att jag även kan åka skidor och har gjort de mycket. Dock är ju inte platsen alls vad jag letade efter då jag önskade att jag skulle få stanna här i närheten av New York eller hamna i närheten av en annan stor stad. Jag tänker ändå vara öppen för allt så jag tänker se vad detta leder och få se vad de är för familj och allt. Dock kommer de ju självklart väga negativt senare att dom bor var dom bor om de går så långt. Jag tycker ändå att de är lite kul att något händer så fort, hade inte riktigt förväntat mig de från min organisation..

Nu ska jag dra till starbucks en runda!
P.s de har börjat med dom fina röda jul muggarna på starbucks nu:) så mysigt!
Kram


Disney filmer

Nu har jag legat och lyssnat och kollat på sånger från alla gammla Disney filmer som man kollade på när man var liten, Nostalgi:) Mina två favoriter är helt klart Pocahontas och Lejonkungen! 

Kommer ihåg att denna var en av min älsklingslåtar som gick på repat på min cdespelare eller va de till och med kasetbandsspelare, freestyle, tror nästan de måste ha varit de:P


Nu ska jag sova Goodnight! 

Halloween



Halloween var jättekul:) Jag var efter många om och men en butterfly som ni kan se på bilen. Just på denna bilder så atarkerar the ninjaturtles the butterfly inte rättvist va? Dom är 4st (3 på bilen) och har vapen mot en vapelös butterfly!
Natten blev lång, då vi fortsatte till Mollys efter hemma festen hos Jeremy där vi dansade som galningar i några timmar innan vi kom i bädd runt 5 någongång..

RSS 2.0