Header och design

Så nu är min nya header uppe! vad tycker ni?

(Någon som vet hur man får bort Caroline Lagerblad länken?)

Update: jag var så klurig så jag klurade ut de själv:P

Mer update: jag fixade och trixade lite till:P De blev en ny bakgrund och lite andra nya saker! Kunde dock inte riktigt bestämma mig med bakgrunden men vi testar denna ett litet tag så får vi ser hur de känns.

Seg söndag

Seg dag idag! Men jag har ändå fått lite små saker gjorda här hemmifrån som behövdes göras, men ändå seeeg.

Jag sitter just nu och jobbar på min nya header:) Tror nästan jag är klar de är bara något litet som fattas som jag måste fundera ut..

Och om en timme lite drygt så ska jag börja jobba.

Kram

Ice skating party

Ikväll har vi haft ett Ice Skating party här hemma hos oss för C's alla ice skating kompisar och coacherna. Så en massa folk och en massa mat, L gjorde sin goda pizza igen:)
Ev min minsting var dock som värsta hyper engerig knippet eller något för han hade lyckats få i sig ett halvt glas av cola!! kan inte fatta hur man kan bli så sjukt hyper av att dricka lilte cola? han var helt galen och sprang runt hela tiden!! Vi blev vell adrig så glana av att dricka cola när vi va små, eller??

De va också us nationals ice skating på tv ikväll så vi tittade på de tillsammans också, och C's coach har varit med i the us team men sen så blev han skadad så han kunde inte åka mer så nu mera tränar han och hans fru bara. Så han kände alla som va med på tv typ och ringde till och med upp en av ice skatarna efter att hon hade åkt för att prata med henne as cool:P Han är också väldigt peppande på C då han verkligen vill satsa på henne så att hon blir duktig vilket är väldigt roligt att se, så hon tränar jätte mycket för både han och han fru. Jag satt 1,5h timme på rinken både igår och idag när hon tränade för dom.. Men hon är duktig tycker jag:)

När nu ska jag sova är helt slut efter att ha sprungit efter ev och hans hypande...

Godnatt!

66F

Bara för att jävlas med alla er som är i kalla Sverige eller i New York där ni har massvis med snö, eller någon annan stans där de är kallt så ska jag säga att jag just kom tillbaka från en härligt promenad i solen! Här är de nämligen just nu 66F (19C) och klarblå himmel och sol i Denver!! As nice!:) Jag hörde också fåglarna kvittra innan idag, vårkänsla!
(taget med mobil kameran därav den dåliga kvaliten..)

Rodeo i lördags

I lördags var jag som ni nog förstår på Rodeo och stockshow! Väldigt intressant och väldigt annorlunda också med kul va de!
Sheep riding för barnen, den som satt kvar längst och vann va en 6 åring! jätte sött:P
Ps. tro de eller ej men de är bara jag hemma och alla barnen är i skolan för första gången sedan jag kom hit!!

Yuakkkk

Fy fan vad jag hatar att vara sjuk!!! Dock mår jag mycket bätter idag än vad jag gjorde igår, då jag var helt utslagen! Så jag var nyss uppe och lyckades få i mig en hel tost av vitt bröd, vi se hur länge den lyckas stanna kvar i magen dock. För jag känner redan nu hur den kör runt i magen så hoppas hoppas hoppas att den får stanna kvar! I så fall är de de första som jag har fått ner som har stannat kvar sedan i måndags kväll!
Nä nu blir de lite mer vila så jag blir frisk från denna spysjuka någon gång!

Måndag

Idag jobbar jag bara 2,45 minuter:) Dock har jag inte fått något gjort ännu mer än att ha startat en maskin med tvätt.. och jag börjar om 35minuter. Men efter att jag har jobbat så ska jag minsann släpa mig bort till gymmet som är här borta, 24 fitness, och skaffa mig ett account! För de där med nyttigare liv när jag kom till Denver har ju inte riktigt börjat ännu men jag ska försöka få igång de nu!

Kram

Spya!!

Fy fan vad äcklad jag är!!! Min minsta här hemma har spytt en massa hela eftermiddagen och kvällen, och han har inte spytt på toa en enda gång utan alla andra ställen man kan göra de, i sängen, i köket, i hallen, i tv rummet och ja jag vet inte var! Jag tappade räkningen mellan 5-10 någonstans:S
Be för mig att jag inte också blir sjuk!!!


Kram

Header och design

Jag inser att jag borde börja om och designa om min blogg från början och göra en helt ny design, frågan är bara om jag lyckas utan hjälp denna gången? Vi får vell se jag hoppas på de. De ska bli min ny todo som jag får ligga och fixa med på kvällarna/nätterna..
Kram, Caroline

2010!

Nu äntligen kommer min "sammanfattning" av 2010! Bättre sent än aldrig...

Januari
Detta va månaden då jag tog mitt första steg ut i stora världen och lämnade Sverige och lilla Växjö bakom mig! Jag var sjukt förväntansfull för att åka iväg, jag kom fram till orienteringen och hade jätte kul i New York min första vecka! Sedan bar de av till Philly och Broomall där min värd familj bodde! Min första månad med familjen var mycket bra och jag kom in i allt fort och tyckte verkligen om min familj och njöt av Philly!
Februari
Månaden då vi fick massvis med snö i Philly tror vi till och med slog snörekordet för philly och de gamla va typ 100 år gammalt så de va massvis! De blev därför många "snowdays" och dessutom hade vi strömavbrott i två dagar vilket inte alls va kul när de va svinkallt ute.. Jag var också och åkte skidor i Spring mountins med mitt cluster och umgicks mycket med Jennifer:)

Mars
I mars hände de som inte fick hända i min värd familj och vi var tvungna att ta beslutet att jag skulle gå i rematch och leta efter en ny familj. Jag var väldigt ledsen eftersom jag verkligen gillade denna familjen även om jag totalt förstod och också kände att detta va de rätta. Jag åkte också till Atlantic city med Julia under mars, och njöt mer av philly eftersom jag viste att jag skulle få åka därifrån snart. De va också mitt yngsta värd barns 3 årsdag med födelsekalas!

April
Precis i början av April var de väldigt mycket som hände, och alla mina bilder är faktiskt från de två första veckorna av månaden. Den andra april så matchade jag med min värd familj i New Rochelle, New york och de bestämdes att jag skulle åka till dem redan den 8! Samma dag som detta hände så var jag på en Baseball match med min värd familj i philly och dagen efter de så åkte jag till Washington Dc tillsammans med Julia och Jennifer.
Jag kom sedan till min värd familj i New York och kom snabbt in i allt där också och hitta snabbt vänner att umgås med på fritiden:) Såg också min först kändis här i Usa, Adam Brody! De spelade in en film bara en gata från mig:P

Maj
Sommaren började verkligen komma till New York och de va varmt och skönt varje dag! Jag umgicks sjukt mycket med Sandra hela månaden ända fram till hon blev tvungen att åka hem:( Men vi hade roligt fram till dess. Jag var också och kollade på röda mattan premiären av Sex and the city 2 och såg alla kändisar därifrån och en massa andra också:D Vi var också till Six flags och så var jag och kollade på ett Yankees game!

Juni
Jag spenderade mycket tid inne i city denna månaden både under dagarna och under nätterna och även veckodagar några dagar efter att jag jobbat! Josse och hennes familj var i New York på besök så jag fick träffa henne och spenderade lite tid med henne:) Vi gick också på en basketmatch i Maddison squargarden! Vi new york tjejer och massvis med andra svenskar firade också midsommar i Battery park på manhattan och sedan fortsatte vi hem till westchester och röjde natten igenom!

Juli
Min minsting fyllde 3 så detta friades med BBQ. 4th off July firades med party och de blev också en massa anndra partyn under denna månaden runt om i Westchester! Vi åkte också till Jones beach en lördag! Mamma och Erik kom också och hälsade på så de blev några intensiva dagar inne i city med dem:)

Augusti
Denna månaden åkte jag och Emma till Niagara falls på en weekend trip! Min pappa Helen, Jonna och Mattias var också och hälsade på så de blev några intensiva dagar i city med dem också:) En slapp dag i centralpark med Sara, en till trip till Jones beach och många andra sköna dagar blev de också.

September
En väldigt blåsig lördag spenderades på Coney Island tillsammans med Sara, mysigt! Jag fick även ett frieri där av en som ville bli min nya man, pinsamt! En helg va vi upp till Mahopac och åkte båt,wakeboard m.m, badade, grillade i Jeremys hus och hade de trevligt!
Emma fyllde också 21 och de firades med middag och sedan Mollys med tjejerna:)

Oktober
I oktober så gjorde jag klart alla mina credits och jag bestämde mig också för att jag skulle förlänga min tid här i usa! Jag velade dock mycket med om jag skulle stanna i min värdfamilj i NY eller om jag skulle leta efter en ny men till slut så bestämde jag mig för att leta efter en ny, fråga mig inte om de va rätt eller inte.. de får vi se om någon månad eller så när jag kommit in i allt här borta och kan jämföra de.
Vi tjejer hade också några härliga dagar, en picknick på rye beach och en Söndag inne i city!
Vi var firade också Halloween med party hela natten lång med en massa dans:)

November
Månaden då hösten verkligen började komma till New York och de faktsikt var riktigt kallt på morgorna och kvällarna, men de va fortfarande väldigt soligt! Vi åkte till Miami över Thanksgiving och bara göttade oss i solen och allt annat som man kan götta sig i när man är i Miami beach! Dock behövde vi en veckas restoring efter.. Men de va helt klart värt de för vi hade svin kul och de är en resa som jag aldrig kommer glömma!

December
Sista hela månaden i New York som au-pair om man inte räknar de 14 dagarna i Januari innan jag åkte. De va också månaden då jag var väldigt osäker på var jag skulle ta vägen efter den 11 jan efter som jag inte hittade en ny familj förens väldigt sent och innan de va de många nedslag som gjorde att jag nästan trodde att jag skulle få åka hem till Växjö så därför försökte jag njuta så mycket som möjligt!
Vi upptäckte hur kul de va att gå ut i White plains och de förblev våran ny grej. Vi firade lucia med utgång på hudson i city där de va lucia party med riktigt lucia tåg. Vi hade också jul bak hemma hos elin med glögg och julmusik på högsta volym, riktigt hög mysfaktor! Julafton firades inne i city med svenska kyrkan och skridskor åkning! Nyår firades i White plains massvis med annat folk!
Detta va mitt 2010 i ord och bild, och om jag får säga de själv så är de ett år som varit sjukt bra! Och som jag sent kommer att glömma! Hoppas 2011 har något bra att ge mig också:P
Kram, Caroline

A's födelsedag!

Idag är de min värd mammas födelsedag så vi har firat henne lite här hemma ikväll:) min värd pappa gjorde god pizza och hon hade bakat tårta! Jag har beställt en bok till henne som borde vara här på fredag, lite sent men jag fick ju inte reda på att hon fyllde år idag förens på måndag kväll..

Jag skulle ha haft mitt cluster meeting idag så jag skulle få träffa alla andra au-pairer här i min grupp men de blev inställt pga av att de snöar!! Fattar inte hur fort de kan ändras, igår va de nästan 60f och sol och jätte skönt och jag gick ute i bara kofta och idag snöar de! Usch, hoppas barnen går till skolan imorgon!

Igår kväll var jag ute och körde bilen som jag ska köra när jag inte jobbar och de är en manuell växlad bil (de heter så va?), lite spännande måste jag ju säga att de va! Jag satt och flinade åt mig själv hela tiden!! Jag började med att försöka starta bilen utan att trycka ner kopplingen och funderade på varför bilen inte startade:O När jag kommer hem till sverige ska jag ha en automat bil så är de bara, mycket enklare!!

Kram

Familjen....

Föresten har jag presenterat familjen något??
Denna värd familjen består i alla fall av
A min värd mamma
L min värd pappa
C mitt 9 åriga värd barn
Em mitt 5 åriga värd barn
Ev  mitt 2,5 åriga värd barn
De verkar som en väldigt trevlig familj med mycket "fart och fläng" med ett ordnat kaos som min vmamma beskrev de innan idag.
Jag har inte pratat något med familjen om bloggen, bilder namn och så vidare så om de tillåter sånt så får ni en uppdatering senare, men detta är hur jag kommer skriva om dem nu.
Kram

Andra dagen i denver

Idag har de varit betydligt lugnare än igår! Idag så va vi varit på mitt äldsta värdbarns ice skating, skit ducktig va hon för att bara va 9! Sedan Cosco chill hemma och sedan var jag ute och körde lite med min värdmamma för första gången här i Denver men de va ju inte mycket svårare än i NY bara lite svårt att hitta.. Jag måste dock vänja mig vid att växla igen för på bilen som jag kommer köra när jag inte har barnen så är de växelspak!:O
Nu ikväll så har jag faktiskt varit själv med killarna i 3 timmar typ för de gick ut en liten sväng och de gick jätte bra fick till och med ett litet "caolin i like you" från lill killen viskat i mitt öra och en puss på kinden! De in de slår ni inte efter en dag!:)
Nu är de sleeptime!
Caroline

Vail

Idag åkte vi upp i bergen och åkte skidor uppe i Vail!! De va jätte roligt även om vi tog de väldigt lugnt pga av mellan killen som är 5 och precis har börjat att lära sig att ta sig ner för de gröna och blå backarna helt själv. De va också väldigt fint väder och varmt och skönt så de har varit en toppendag. Även om jag idag har känt av höjd skillnaden från New York lite genom huvudvärk... Jag lyckades också glömma min kamera i bilen så jag har inga bilder eller jo jag tog några med mobil kameran men jag har inte lyckas fundera ut hur man får in dem i datorn ännu eftersom jag fick mobilen igår. Så ni får stå till godo med två googlade bilder, nästa gång ska jag komma ihåg kameran!

Au-pair i över ett år nu

Nu har jag varit au-pair i över ett helt år och också varit borta från Sverige i över ett år! Jag är jätte glad och stolt över att jag verkligen tog beslutet att åka iväg. För under detta året som har gått har jag fått vara med om så sjukt mycket, lärt mig massvis och utvecklats något enormt som person! Jag vet nu att jag klara av att ta hand om mig själv(och andra) och stå helt på egna ben utan att någon stöttar en hela vägen. Jag har också förändrats som person i hur jag ser på  saker och ting, jag uppskattar nu verkligen Sverige och våran kultur tex och vet att de är där jag kommer vilja bo när jag är klar med mitt resande. Jag är nu mera också mycket mer självsäker i mig själv vilket jag är jätte glad över! De är så klart så att de inte hela tiden har varit en dans på röda rosor under detta året även om min blogg till mestadels har gett den synen. Men de har så klart varit stunder då de har varit jobbigt med värd familjen och rematchnings perioden och också dagar då man bara har velat vakna upp i sin egen säng hemma i Sverige men dessa stunder har helt klart varit färre än de positiva stunderna!
Så tack alla som har varit där under mitt första år och gjort de till va de varit- sååå underbart!! Nu är de bara 9 månader kvar och jag hoppas att dessa 9 månader kommer bli lika underbara och lärlings rika i denna nya stad och nya stat med nya människor och ny värd familj!
Kram, Caroline

Framme

Nu är jag framme i Denver!! Familjen är jätte trevlig ännu så länge och allt känns bra:) Barnen är söta och har en energi som är helt otrolig och som dessutom smittar av sig!
Imorgon ska jag med familjen för att åka skidor över dagen!!:D
Godnatt nu måste jag sova jag är helt slut!

Last night in NY for a while

Väskorna är äntligen stängda för sista gången och nerburna, "farvälen" (syns snart!) är gjorda till mina under bara älskade tjejer,usch jag brast totalt:(
Nu är de dags att sova dryga 5 timmar för att sedan ta mig till flygplasten och åka till Denver!!
Puss

packing

Fan vad jag hatar den där jävla packingen!!! jag kommer inte få ner allt i mina väskor utan att de blir övervikt och nu kan jag fan inte slänga mer grejer för jag har slängt as mycket och ska ge bort massvis med saker! Tror jag kommer få betala övervikts avgiften på en av väskorna om de här kommer funger och de suger hårt, för de kostar 90 dollar att checka in en övervikts väska medans de kostar 25 med en vanlig!
FAAAAAAN

Done

Städningen är gjord, packning är så klar som den kan bli just nu(berg med saker), farvälen av ungar är gjorda de ända jag har kvar nu är att lämna tillbaka mina nycklar, mobil och säga hejdå till min värd mamma. Konstig känsla åter igen men jag känner mig mer samlad än jag gjorde igår i alla fall.
Så här såg de ut för en vecka sedan, stökigt och en massa saker överallt och nu är de tomt.

Sista dagen är gjord..

Så nu har jag jobbat min sista dag i denna värdfamiljen och här i New York och också här på östkusten för nästa gång jag jobbar så gör jag de i Denver!  Så imorgon på morgonen ska jag säga hej då till min tre små flickor för att sedan städa ur mitt rum och flytt ur detta hus som nu har varit mitt hem i 9 månader, galen kännsla som man inte kan förstå alls! och ja jag kommer lipa imorgon när jag säger hej då till flickorna...
Kram

Goodnight

Nu ska jag gå och lägga mig. Helgen har varit  underbar och jag är jätte nöjd:) tack alla mina underbara älskade vänner!! jag kommer sakna er något så sjukt mycket när jag är i Denver!
Nu ikväll har jag försökt pack klart men de har ju inte gått så bra som jag väntat mig precis... DE KOMMER INTE GÅ! jag vet inte hur jag ska lösa detta för jag har redan slängt en massa saker men jag får vell bara slänga mer eller något.
Imorgon börjar jag jobba 6.30 och de är min sista jobbdag här:):(
Puss

One night done one to go!

Last night




And tonight we'r doing it again!

Sista helgen i New York

Nu har jag slutat för dagen och är ledig för hela helgen så nu kör vi fulla muggar och 150% rakt igenom hela helgen även om jag mår lite halvtaskigt fortfarande!
PUSS PUSS

Näst sista arbetspasset i NY!

Nu har jag påbörjat mitt näst sista arbetspass i New York och denna värd familjen och detta arbetspass blev också en så kallad Snowday. Detta betyder att de ska snöa/snöar ute så skolorna stänger och ungarna får vara hemma! Idag ska de komma en så kallad "snöstorm" så de ska snöa hela dagen och därför har vissa skolor stängt idag, dock bara en av mina barns. Så jag har J mellan flickan hemma idag men de snöar knappt utanför fönstret ännu..
Frågan är om ni ens kan se att de snöar ute?

Sjuuuuuuk!

Jag har tusen saker på min todolista och tusen mer saker som jag vill göra här på min sista veckan i NY och så går jag och blir sjuk! Inte precis vad jag hade räknat med... Igår så va jag i alla fall total däckad, jag gick upp fick iväg ungana till skolan och gick sedan och sov igen för att lyckas få hem unga i från skolan och vara med dem i en timme innan min vmamma kom hem för att låta mig vila sen sov jag i storsätt ända tills nu på morgonen. Idag mår jag lite bättre men skulle lätta kunna gå och sova igen tills jag börjar men jag tror jag måste försöka börja rensa ur mitt rum lite annars kommer de gå åt helvete med alla mina planer för helgen..
Kram, Caroline

Starbucks

Nu ska jag dra en sväng till starbucks och träffa tjejerna! De va riktigt längesedan vi var på starbucks och tjatade nu så de ska bli riktigt trevligt:) och idag får vi dessutom godis leverans från sverige!
Kram

Söndag

Då va denna helgen över den också, och nu är de bara en helg kvar i New York! Idag har vi varit inne i city och storsat runt lite och sedan också varit en tur på MOMA och kollat på all art! Så nu har vi kulturalliserat oss en jädra massa så nu ligger vi på plus minus noll när vi alvslutar helgen även om vi gick ut hår i början av helgen som Linnea så fint uttryckte de.
Jag har idag även fått flyg tiderna till Denver! Så fredagen den 14 januari kl 9.00 från LaGuardia bär de av mot min nya värdfamilj. Jag har för övrigt redan börjat bli lite kär i värd mamman för hon smsbombar mig hela tiden med en massa grejer, men jag vill samtidigt inte komma dit med en massa förväntningar.
Jag har också kommit på att jag ska försöka lämna mitt ohälsosamma med alldeles för lite träning, för mycket ätande på restaurang, för lite sömn och alldeles för mycket alkohol här i New York. För att sedan entra Denver som ska va en väldigt hefty stad och försöka leva där efter också, fast lite kul måste jag få ha också! För jag kan ju inte påstå att jag har levt ett tråkigt liv här med vårat galna levande..
Jag ska försöka jobba på en resume av 2010 och få upp den på bloggen inom en snar framtid!
p.s i will miss you new york!
(Blogg.se är knäppt för jag kan inte göra styckindelning...)

1-1-11

Nu är de nytt år!! Hoppas ni hade en toppen nyårs afton och gott nytt år på er!!
Nu har jag precis kommit hem från Mollys för en liten "återställar kväll" så nu känner vi oss levande igen;) De va även kanske min näst sista gång Molly's, mycket sorligt!!! Jag kommer sakna mina svenska tjejer här och alla "våra" ställen såååååååå sjukt mycket när jag är i Denver
Puss å kram
Sleeep tight!

RSS 2.0