Families on and off View

Ja de familjen som har varit på on View av mina ansökningar sedan i måndags kollar nu längre inte på dom. Men jag pratade med värd mamman idag på morgonen och hon var tydligen en ensamstående mamma med en flicka på snart 6 år och föräldrarna håller på att gå igenom sin skilsmässa just nu. Och hon sa dessutom att hon kommer flytta någon gång under året som jag i så fall skulle vara där eftersom hon inte kan ha kvar de stora huset som dom båda har levt i innan.. Jag är lite skeptisk till de här med skilsmässa och att hon ibland ville att jag skulle kunna jobba övertid alltså mer än 45 timmar i veckan och de känner jag inte mig så sugen på heller. Men vi får vell se, för jag har i alla fall fått ett mail från Interexchange om att hon inte längre är intresserad av mig. Fast jag har mailat till henne själv och då sa hon att hon skulle ringa så vi kunde prata mer ikväll och att hon också skulle ringa min värd mamma för att höra av hon hade och säga om mig. Så vi får vell se..
Men jag har också en ny familj som kollar på min ansökan, som också bor i samma område fast till och mer närmare New York, dom bor i New Rochelle och har tre barn, flickor på 2, 4 och 6 år. Så får se om dom ringer också.

Nu sedan någon timme tillbaka så är jag ledig och ska vara de ända till på fredag kl 2pm!! Så skönt, jag har inget planerat ännu men jag tror att jag ska försöka träna imorgon och även var ute och njuta av solen som lyser ute nu! Funderar också på om jag ska börja packa ner några av de sker som jag inte använder i en av min väskor eftersom jag inte vet när jag åker till nästa familj.. Men de känns så avlägset ännu så länge eftersom jag inte vet något om när de blir...

Nä nu ska återgå till att njuta av solen!

Kram, Caroline

 


DC to the weekend!

Yes nu är de bestämt till helgen så tar jag Julia och Jennifer en road trip till Washington DC!

Ikväll så körde jag ju till Julia för att kolla på lite hotell och sånt till helgen och sedan så körde jag vidare till Starbucks för att träffa Jennifer. På Starbucks så satt vi och drack kaffe och pratade om hur vi skulle göra till helgen för att sedan båda köra hem och skypa alla tre och boka hotellet som vi ska bo på. Hotellet ligger i Arlinton som ligger ca 3 mils utanför Washington downtown så de är ganska så nära och dom hade gratis parkering.

Nu måste jag göra mig i ordning för att sova om jag ska hålla min gräns om att vara uppe till senast kl12!

Godnatt, Caroline

P.s fortfarande inget från den eventuella värdfamiljen..


Regn, regn och lite mer regn!!

Gud vad jag är trött på regn!! De har regnat nästan konstanat i två dagar nu! Dast de ser väldigt ljust ut för resten av veckan eftersom de ska bara bli bättre och bättre väder:D Och imorgon jobbar jag bara 8.30-12.30 också sen är jag ledig till fredag kl 2pm!!:D och då ska jag bara jobba ett tag för att sedan gå på basball,phillies med min värdfamilj!

Så här ser de ut på Yr.no för denna veckan


Och söndag och nästa vecka!


Jag har fortfarade inte hört något från familjen som har haft mina ansökningar sedan igår och om jag inte har hört något efter imorgon så har slutar våna match gälla, eftersom den "eixpier" den 31 mars. Så snälla alla håll tummarna för att dom hör av sig antigen ikväll eller imorgon!!

Okej nu ska jag gå för jag ska äta middag med familjen och sedan vidare till Julia för att planera inför helgen!

Kram, Caroline

Viewed by a new family

Från och med idag så söker åter igen efter en ny värdfamilj.. Jag vet inte om jag har skrivit att min ansökan om en ny familj har varit på "hold" i nästan två veckors tid eftersom förhållanden har ändrats lite här borta men nu är de återigen bestämt att jag ska söka efter en ny familj igen.. och sökningen började redan idag. Så nu är de så att jag har två veckor till i denna värdfamilj sen flyttar jag till min local coordinator om jag inte har fått någon ny familj innan de.

Och jag har redan idag en familj som har blivit matchad med min ansökan, nu är de bara att hoppas på att dom kontaktar mig! Dom bor i alla fall i Totowa, NJ som ligger ungefär 3,5mil(svenska) utanför New York, och de är man mäter från manhattan! Dom har också bara ett barn, en tjej på 5 år- vilket verkligen skulle vara stor skillnad från att ha tre stycken!
Men vi får bara hålla tummarna för att dom kontaktar mig!

Nu säger jag godnatt för kvällen!
 
Goodnight Caroline


Bilder från helgen!

Nu har jg äntligen slutat för dagen! Denna dagen har känns helt sjukt lååång!!

Men här kommer i alla fall lite bilder från helgen!

Fredag:
High school musical, Urintowon


Lördag:
S Britday party:
N och jag i väntan på att de ska börja

S och hennes kompis som leker med barbie huset som S fick i födelsedags present


Alla barnen äter pizza- min värdföräldrar gick al in på armeikanskt kalas med pizza och köpt tårta!

S och hennes kompis vid bordet!


Dags för tårta, min värdmamma hjälper S att sätta pinsessorna på tårtan


Blåser ljuset


Två tre åringar som är helt inne i sitt tårtätande!


Paket öppnande!


S i mitten av alla paket och present papper tillsammans med hennes kompis och vrånan hund Disel. Med mina värdförldar i bakgrunden


Söndag:
King of Prussia med Julia och Jennifer, här utanför Charlotte Russe som är helt klart en av älsklings affärerna!
Dock tyvärr lite suddigt..


Snack time, frutibowl
Jennifer


Jag


Bio, She's out of my league! Mycket se värd!


Detta var min helg, en mycket trevligt sådan!
Kram, Caroline

Ny vecka

Nu är de ännu en ny vecka och nya händelser... Igår var jag på king of prussia hela dagen men Jennifer och Julia först för att shoppa lite och sedan kollade vi på she's out of my leag på bio som var mycket bra!! Och sedan avslutade vi allt med att gå ut oh äta också!
Bilder från hela helgen kommer ikväll efter att jag har slutat jobba!

Idag jobbar jag 9.30am till 7.30pm en heldag alltså som är lite ovanligt för att vara måndagar brukar vara så skönt att ha hela förmiddagen ledig annars! Denna veckan är de påsk och även "springbrake" för många barn men tydligen inte gör mina barn för dom är bara lediga torsdag, fredag och de är två helgdagar för påsken, vilket är lite konstigt- men jag ska inte klaga de är ju bara skönt för mig om dom alla inte är hemma;)

Nu måste jag sminka mig så jag är klar till när jag börja jobba!

Kram, Caroline


Helg!

Nu är de äntligen helg igen!
Igår var de ju som sagt S födelsedag så hon fick en massa paket på morgonen och sedan på kvällen åt vi kina mat och sedan åkte dom till ett ställe för att äta glass, men jag följde inte med... Jag åkte istället till Julia för att gå och kolla på en High School musikal på skolan nära henne ett av hennes värd barn hade varit med och hjälpt till att fixa. Musikalen hette "Urintowon" och var en parodi på dagens samhälle då man får betala för allt, de va en stad som hette Urintown som hade inför att man även var tvungen att betala för att gå på toa, och allt bokfördes också. Den var bra och ganska så rolig också även om jag inte riktigt fattade alla skämten. Men i alla fall helt värd pengarna även om de bara var 5 dollar eftersom vi lyckades kom in som studenter på skolan på något konstigt sätt;P 

Idag så har jag inte gjort så mycket ännu, sov till kvart i elva vilket var sjukt skönt!! Senare idag har S sitt kalas så jag ska vara hemma för att var med på de! Tror bara jag ska ut och gå en runda först nu innan så man får röra på sig lite. Efter kalaset ska jag kanske hem till Julia och kolla på en film eftersom hon jobbar ikväll..

Kram, Caroline


Idag fyller S tre år!

Idag fyller lilla S tre år!



Philadephia Zoo idag!

Idag har jag varit på Philadephias zoo med S under dagen! Vi kom dock iväg lite sent eftersom min värdmamma var tvungen att fixa så att mitt namn var med på vårat medlemskap, så vi kunde bara vara där i lite ungefär två timmar innan var vi tvunga så att S kunde ta sin nap. Men de var i alla fall väldigt kul för S va så himla glad och tyckte att de va jätte kul att titta på alla djuren och de va även väldigt fint vårväder idag! Alla träden och blommorna har börjat blomma nu så de är så vacker över allt!!!

Här får ni lite smak prov på min dag på Philadephias Zoo





















Sen efter att jag hade slutat jobba idag så åkte jag till Jennifer och satt först och pratade ett tag hemma hos henne och sedan åkte vi till Strabucks för att ta en kaffe och satt där och pratade ännu mer:D Vi har ju inte träffat varnadra på över en vecka så de fanns ju jätte mycket att prata om;P

Dags att sova, börjar tidigt imorgon också!

Kram, Caroline

Godnatt

Nu har jag slutat jobba och dessutom tvingat mig själv att duscha även om klockan var 11 och jag var svintrött för att slippa göra de imorgon på morgonen för imorgon har jag ingen sovmorgon.. jag böjar redan 8.30 som jag brukade göra innan när mitt schema var normalt. Vilket är typ två veckor sedan så jag har vant mig vid lite sovmorgon varje dag.

Sånna här saker börjar bli mer och mer vanliga i folks trädgårdar nu, de finns dock dom som har aft dom uppe i flera veckor redan!! Nu är de ju faktiskt bara en vecka lite drygt till påsk så kan jag börja acceptera de... Men ändå de är ju inga små saker dom är ju typ lika höga som mig om inte högre.. De är dessutom helt sjukt att de nästan är April, Mars började ju nyss! Var tar veckorna vägen!?


Nä nu de är de dags att sova!
Goodnight, Caroline


Sovmorgon idag också

Tog lite sovmorgon idag också eftersom jag inte börjar förens 12.30 vilket är om en halvtimme lite drygt. Så jag sov till halv tio och sedan gick jag upp och gjorde mig iordning för att sedan åka till lite olika affärer för att köpa lite olika nödvändiheter som tex, tandkräm och tandborste sånt som man måste köpa fast de är jätte tråkigt att lägga pengar på..Och så svängde jag ju så klart förbi starbucks också på vägen hem;) Så nu sitter jag här och laddar upp inför jobb resen av dagen med min "Grade carmel macciatto"!

Kram, Caroline 


Veckans schema

Så här jobbar jag denna veckan

Måndag: 2pm-8pm
Tisdag: 12.30pm-10.30pm
Onsdag: 8.30am-6.30pm
Torsdag: 8.30am-6.30pm
Fredag: 8.30am-5.30pm
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Och för er som är uppmärksamma så skulle förra veckan ha varit min sista jobb vecka här i denna värdfamiljen.. Men nu är de så att jag har fått förläning på de två veckorna som har varit med två veckor till. Eftersom jag kanske kommer att stanna här hos denna familjen ändå.. Fast allt är inte klart ännu, men de kommer att vara de innan denna veckan är slut.
Nu ska jag göra mig iordning för att sedan börja jobba!

Kram, Caroline


Atlantic City

Här kommer våran resa till Atlantic City i bilder!

Atlantic City express skylten på bron från PA till NJ


Jag och Julia i bilen





Första stora hotellet/casinot vi såg


Caesar Hotell/casino


Julia ner på sranden


Jag


Jag ute på the Central pier med utsikten mot en hållet

The Broadwalk


The stil pier, som tyvärr inte var öppen för säsongen ännu..


Autografer och hand avtrycken utanför the Resosrts


Paul Anka;P

Julia spelar

Jag spelar


Hela casino området




The trump Hotel/Casino

Julia och the stil pier

Jag nere på stranden och känner på vatten!


Julia


Mina fötter i sanden


Julia och jag på stranden


Julia vid vatten showen






Krokodil på The rainforest cafe


..fiskar


..apa


På kvällen var de en massa vita och svarta limosiner som åkte runt över allt trots att de var söndag..




Och sist men inte minst mina inköp under helgen:


Kram, Caroline

Atlantic City idag!

Okej förlåt för min dåliga uppdatering denna helgen, men de har varit full fart hela tiden denna helgen så datorn har liksom inte riktigt varit min första prioritet.

Men i fredags kväll så jobbade jag i alla fall till 8.30 och sedan så hade jag lovat L att vi skulle ha en "sleepover" i mitt rum. Så de blev en natt med lite sömn efter som vi först låg uppe och pratade ett tag och sedan så kunde jag inte sova så bra under natten. Och vi var vakna tidigt också på morgonen eftersom barn inte har en förmåga att kunna sova på morgonen!
Sedan började jag jobba vid 10 också och eftersom de var helt underbart väder igår också så var vi ute hela dagen. Vi började med att åka till N's baseball fällt för att ha en vår rensning och typ träffa sina lagkamrater, men när vi kom dit så var dom redan klara men han fick i alla fall träffa några av sina kompisar. Sen var vi ute och lekte hemma i trädgården resten av dagen till 4.30 då jag slutade. Direkt när jag slutade så ringde Julia och undrade om jag ville med till en outlett för hon ville köpa lite grejer så jag hängde med. Och kom inte hem förens runt 10 på kvällen helt slut efter en dag med full av aktiviteter! Med några nya inköp också;) ett par nya Convers mörkblåa, ett par "sandaler" och ett blommigt linne. 

Idag söndag så hade jag och Julia planerat att åka till Atlantic City så vid kl 9 imorse så komma Julia och hämtade upp mig för att börja våran färd mot AC. Bil turen dit gick riktigt bra, vi körde bara lite fel en endaste gång och de felet var väldigt lätt fixat! Så duktiga var vi;D 
När vi kom dit så hittade vi en bra parkering och parkerade bilen och sedan har vi gått runt och kollat på allt hela dagen så vi har gått en ganska så lång sträcka..
Men vi gick i alla fall ner till huvudgatan som är "the boardwalk" som ligger ända nere vid havet. När vi kom ner så kom vi ner precis vid Trump Plaza och Rainforest cafe, The Central pier shops låg också precis där så vi började med att gå ut på piren och kolla lite affärer där, utsikten och också när en vatten show var som skulle finnas där. Sen gick vi vidare på Broadway och kollade in olika hotell och casinon som fanns där vi lyckades också komma in på ett Casino, även om de är 21 på alla egentligen, vi spelade för 5 dollar var bara för att de va kul och, jag vann några gånger så jag var uppe i 15 dollar men spelade upp allt bara för att jag gjorde de som en kul grej liksom och så fick man en sån "ticket" där de stod att man hade spelat och att jag typ hade 11 cent kvar men jag tog inte ut dom utan sparade biljetten för att de va kul;) De va skitstort, precis som i filmerna, massvis med maskiner och bord där man kan spela och sen va de typ kineser/vetameser som stod och delade kort som de också är i typ varje film. En gång när jag spelade på en konstig maskin så kom de fram två damer, ryska tror jag dom va, och försökte hjälpa mig efter som jag typ inte fattade vad jag skulle göra. Haha jag kände mig jätte dum och sen stod dom och pratade ryska bakom ryggen på mig och sen lite engelska ibland.. kändes som om dom bara vill ha maskinen liksom så jag tog ut mina pengar och gick till en annan... haha men de va en rolig grej att ha spelat i alla fall! De casinot som vi spelade på var Resorts vilket var de första Casinot i AC dom hade också hand avtryck och autografer utanför på känna människor som hade varit där, haha Paul Anka fanns där;)
Efter de så gick vi och åt lite lätt lunch på Hard rock cafe för att sedan fortsatta på the boadwalk och gick sedan ner på stranden och gick där en bit. De va jätte härligt jag tog av mig skorna och gick i havet med fötterna fast de va svinkallt! Vi hittade också snäckor, stora, och satt och "solade" ett tag i sanden innan vi gick upp till The broadwalk igen, så härligt. Sen gick vi tillbaka samma väg och kollade på vatten showen på "the Central pier" som var ganska så imponerande faktiskt! Vi fortsatte sedan mot andra hållet och kollade på några av dom andra stora hotellen/casinona. Sedan bestämde vi oss för att gå upp och kolla på några av outlettsen som fanns några gator upp från stranden. Där fanns ungefär samma utbud som på outetten vi var på igår så vi kollade bara lite.. men tror inte att jag kom hem tomhänt för de;) jag köpte ett par shorts, en schal och en somrig tröja. Jag köpte också en Atlantic City t-shirt under dagen! När vi hade gjort detta så började klockan bli ganska så mycket så vi började bli lite hungriga igen och bestämde oss för att gå till Rainforest cafe eftersom min värdmamma hade rekommenderat de stället. De va var 45 minuters väntan på ett bort men vi väntade, och jag tycker nog att de va värt de, hela restaurangen var liksom byggd som en regnskog meden massa träd och olika djur och en gång varje timme så hade dom en "lightingstorm" då alla djuren kom till liv och rörde på sig och lät och de började blinka och låta som om de åskade, lite häftigt faktiskt. Men de är nog inte ett ställe som man går till så många gånger...Efter att vi hade ätit där så satt vi oss i bilen för att köra hem och de gick minst lika bra de också, vi hittade hela vägen hem utan att köra fel en ända gång och var hemma igen vid halv tio tiden! Efter en mycket trevlig dag med bra väder!

Nu måste jag sova, lovar att lägga upp bilder från idag imorgon på förmiddagen!!

Godnatt, Caroline



 

Sleepover with L

Sorry för min dåliga uppdatering.. men jag har haft en seelpover med L här nere i mitt rum natten till idag så jag har liksom inte haft någon tid att sitta vid datorn. De va mysigt men jag är ganska så trött idag för hon sover inte länge.. jag vaknade första gågnen 6.30 och då sa jag till henne att hon lovat att sova till 8-8.30 så sen vi 8 så va vi uppe och jag sov nog inte innan 1 i alla fall...
Nu börjar jag jobba och jobbar till 4...

Hörs senare!
kram, Caroline

Glömmde en sak..

Imorgon, den 19 Mars så har filmen "Män som hatar kvinnor" premiär är på bisalongerna i USA!! Helt sjuk att en svensk film ska visas är i USA- fast den visas tydligen bara på vissa biografer men jag ska så gå och se den så jag måste leta reda på en bigraf som visar den här i närheten!
Här i USA heter den "The girl with the dragon tattoo".



Godnatt, Caroline

Härlig dag!

Idag har de varit ännu en härlig "vårdag" här!
Jag började dagen idag likadant som jag gjorde igår, nämligen med Trademillen men idag dock bara 2mils istället för tre.. men de är ändå bättre än inget;)  Jag började sedan jobba vid 11 och var ute och lekte till lunch då de va dags för nap time och alltså tvätt time för mig.. Och den där tvätt maskinen har gått övertid idag kan jag ju säga! Först två maskiner med vanlig tvätt och sedan alla vinterjackorna och sen kom N's nya lakan idag så då skulle de också tvättas vilket var två fulla maskiner till!! Så jag har tvättat 5 maskiner tvätt idag och de är inga små maskiner.. Men jag känner mig i alla fall sjukt duktig och nu är alla vinterjackorna borthängda för dom ska inte behövas mer;D
Efter lunch så körde vi och hämtade N efter skolan och då va de 21 plusgrader!(kollade i bilden) När dom äldre barnen kom hem så va de läxor utomhus och sedan ännu mer lek utomhus innan jag gjorde middag och sedan slutade.

Efter att jag hade slutat så åkte jag till Starbucks för att träffa Julia över en kaffe och lite prat sådär på kvällskvisten. Mycket trevligt med mycket prat, och vi planerade och våran lilla "road tripp" på söndag! Vi ska köra till Atlantic City!!:D När jag körde hem så var de fortfarande varmt ute, 13grader enligt bilden och de kändes som en härlig sommarnatt, ni vet när de luktar sådär gott som de gör en sommarnatt- såååå härligt!

Kram, Caroline

Svenska tv-serier!

Nu ska jag kolla på Glamorama på tv 3 play! Jag vet de är ganska så patetiskt men de är underhållande att kolla på;) och de är skönt att kolla på lite svenska tv-serier även om man inte är i Sverige.

Här är länken till dagens program!


Jag följer också Andra avenyn och så klart Senska Hollywood fruar!




Nu säger jag Godnatt för dagen!
Kram, Caroline


Starbucks och sedan DCCC.

Nu är jag avlöst för dagen! Så skönt och dom har dessutom lämnat huset för parken en stund innan de är "nightime" så de är helt tys och tomt, så jag njuter av tystanden;)
Strax ska jag ta en sväng förbi Starbucks och förhoppningsvis träffa Julia och sedan åka till DCCC för att gå på våran kurs.. Hon går ju på samma kurs.

Nä nu måste jag åka till Starbucks, tror jag ska unna mig en Caramel Frappucino efter som jag var så ducktig och tränade idag;) och ska göra de i imorgon också:p

Kram, Caroline

Sitter i Solen!

Just nu sitter jag ute i solen och njuter av värmen efter en skön dusch och en runda på "tradmillen". De blev tre mils med uppvärmingen som jag gick i kanske 200 fot(eller vad de är) vilket är ungefär 5svenska kliometer, så jag är ganska så nöjd för dagen!
Ute är de klarblå himmel sol och 14 grader varmt enligt min dator, men jag sitter ute i bara t-shirt och tyclker att de är jätte skönt. Idag börjar jag jobba 1pm som sagt och sedan jobbar jag till 6pm. För att sedan åka till DCCC för att gå på min underbara kurs igen.
 Nu ska jag återgå att njuta av solen!

Kram, Caroline

Tisdag och solen är tillbaka!

Idag har solen kommit tillbaka och de har varit helt underbart väder hela dagen men undantag av att de va lite kallt i morse när S envisades med att vara ute.. Men senare under dagen var de typ 15 grader varmt och helt klarblå himmel!
Idag var S och jag på The little gym som vanligt på tisdagar vi har också varit ute och gått en liten runda och på eftermiddagen när N och L kom hem så gick vi till parken också! Så de har varit en ute dag full med aktivitet.
Direkt efter att jag hade slutat så hade jag en skype date med mamma och vi pratade i nästan en timme vilket var jätte trevligt och S hade ett litet inslag och kom och sa hej också.. dom blir så nyfikna när dom hör att man pratar ett annat språk;P

Nu ska jag sova imorgon är mitt schema ändrat så jag börjar inte förens vid 1pm men jag har planerat att träna innan!

Godnatt, Caroline



Värdfamiljen struken

Så då va den värdfamiljen struken från listan.. värdmamman bad ju mig att ringa men hon satt fortfarande i telefon när jag ringde så jag och testade tre gånger och när de hade gått 45 minuter stället för 30 så gav jag upp! Hon ringde vid 10.55 så frågade hon bara om de va för sent för mig, inte ens ett "sorry i had to take a impotent phone call" eller något likande. Sen kändes de som om hon stressade sig igenom hela samtalet och var väldigt ytlig och kunde liksom inte berätta så mycket mer om sin familj än väldigt kort. Hon var i alla fall en doktor och han var en advokat och dom hade ju som sagt tre barn på 12, 15 och 17 år två pojkar och en flicka. Dom hade haft 13 au-pairer innan den som dom hade nu nyligen och hon hade lämnat plötsligt efter en patetiskt händelse..  Och hon glömde bort mitt namn flera gåner under samtalet, och sa typ tre gånger oh du är i från Sverige precis som om hon inte hade läst min ansökan? Plus att hon kallade in 12 åriga son för sin "little baybie"... 
Så efter ett tag fick jag i alla fall ur mig att jag tror att jag inte vill ha så gamla barn och att jag tror att jag inte skulle passa så bra in i deras familj. Då sa hon bara "okay, bay, bay" inte ”nice talking to you” eller ”Good luck” eller något bara bay,bay och så la hon på!! Så himla otrevligt och ohyfsat om man jämför med alla andra här i USA med alla trevlighets fraser och "manners" som dom har är i USA.
Så nu är den familjen struken från mn profil och de är bara at vänta på en ny familj. Men förhoppningsvis så dröjer de inte så länge eftersom Peggy har skickat ut min profil till alla local coordinators i hela USA för att påskynda processen!

Nu ska jag åter gå till mina tv-serier innan jag ska sova;)
Kram,Caroline
 



Värdfamilj på tråden..

Jag har fått en match som tydligen har försökt ringa mig flera gånger under dagen men inte lyckats och dessutom inte kunnat lämna ett medelande efter som min inkorg var full.. vilket var lite konstigt. 
Men denna familjen bor i alla fall i Potomac som ligger 30min utanför Washington DC och är tydligen ett riktigt rikemans område enligt min nuvadrande värdfamilj. Men deras barn är lite väl gammla för mig, dom är nämligen 17, 15 och 12. Och jag tror inte att jag vill ha så gammla barn, den äldsta är ju liskom bara 3 år yngre än mig!?
Jag mailad i alla fall denna värdmamma efter att ha försökt att ringa henne två gånger och inte kunde få tag på henne och hon mailade precis tillbaka och frågade om de va okej att vänta i och ringa henne om 30 minuter.. så nu ska jag ringa henne 22.30 vilket är om 15 minuter nu.
Jag är ju inte jätte intresserad men jag är faktiskt lite nervös, eller jag bilr nervös av att bara vänta liksom.

Hör av mig igen när jag hör pratat med henne!

Kram, Caroline

Godmorgon

Godmorgon, ny vecka och dessutom min sista jobbvecka hos denna värdfamiljen. Alldes strax så ska jag bege mig iväg till target för att träffa Julia och köpa lite olika små saker och även kolla lite om jag kan hitta en födelsdags present till S som fyller 3 år nästa vecka.

Så här ser mitt sista schem ut:
Måndag: 2pm-10pm
Tisdag: 9am-6pm
Onsdag: 10am-7pm
Torsdag: 9am-6pm
Fredag: 9am- 4pm
Lördag: 9am-12pm

Kram, Caroline

Ice Skating, Bowling and Bubble tea

På cluster meetinget idag så skulle vi ha åkt skridsko på en ute rink nere i hamnen där de tydligen är ganska fin utsikt.. Men eftersom de ha regnat och varit storm här hela helgen så blev de ändrat till en inne rink i Philly. De va kul men de va lite för mycket folk och efter knappt en timme så var de ganska så långtråkigt eftersom man typ bara kunde åka runt och runt..





Kommer kanske mer bilder senare, men jag har inte så många mer...


Efter att vi hade åkt skridsko i typ 1.5h timme så bestämde vi att vi alla skulle gå och äta, de blev ett mexicanskt ställe där vi åt och satt och pratade ett tag vilket var trevligt! 
Sedan bestämde jag och tre andra au-pairer oss för att gå till en Bowlinghall inte så långt ifrån där vi var för att bowla! Vi körde två "omgångar" om första gången kom jag delad sista plats med Robin och andra omgången VANN jag!!;D Haha jag typ ut klassade dom andra den omgången med typ dubbelt så mycket poäng som zsofie som kom sist;P  

Robin


Jag



Adriann



Och Zsofi


Efter de så bestämde vi att vi skulle åka hem för jag och Zsofi hade ett tåg som gick precis i lagom tid så att vi precis skulle hinna med de eftersom de inte går så många tåg på söndagar.. Men vi lyckades missa det tåget så då hade vi 1,5 timme till som vi skulle fördriva.. Så Adriann och Zsofi tog mig till ställe för att dricka bubble tea. Fattade inte alls vad de va när dom sa de.. trodde de typ va kolsyrat te eller något men jag hade fel.
De va typ kallt te med "svart kulor" i dom smakade inte så jätte mycket lite sött kanske och så va dom lite slajm aktiga som godis typ.. haha eller något likande. Sedan kunde man välja olika smaker på teet så jag valde citron/lime och Zsofi och Adriann tror jag valde annans och jordgubb. 

Jag har kollat upp "bubblorna" nu efter åt för att få reda på vad de va för något och de är något som kallas "tropical pearls" som man kokar, tror att de är något bön likande.. men gott va de i alla fall. Och de kommer från Taiwan från början men börjar bli vanligare och vanligare här i USA och tydligen resten av världen också.
 


Mitt Bubble tea, Citron/lime


Adriann


Jag


Har tyvärr ingen bild på Zsofi, men jag ska maila Adriann och se om jag kan få hennes bilder, eftersom de va hennes kamera som vi använde mest..
Sedan tog Zsofi och jag tåget hem, fast de var jätte nära att vi missade de också eftersom vi var helt lost där på tågstationen, men vi hade tur för tåget var försenat. Sedan va de lite kaos för att vi tänkte köpa biljetter innan vi va på tåget eftersom de är billigare, fast när inte någon av oss förstod hur man gjorde med maskinen så bestämde vi oss för att köpa på tåget istället.. vilket var tur för dom valde att inte äns ta betalt av folk på tåget eftersom de va så mycket folk på tåget! Så vi åkte gratis hem:D

Så nu är jag hemma igen efter en lång och ganska intensiv dagen men en mycket trevlig sådan också!

Nu måste jag sova! fast jag har sovmorgon imorgon som vanligt..

Goodnight, Caroline

Cluster Meeting

Nu ska jag iväg in till Philly på Cluster meeting, förmodligen mitt sista med detta clustret..
Blider och text om vad vi gjorde kommer senare!

Kram, Caroline 

Melodifestvalen 2010

De blev Melodifestvialen idag men dock inte själv, Jennifer kom hit och kollade tillsammans med mig:D Hon kom vi ett ungefär så vi körde först och åt lite lunch innan vi körde tillbaka till mig för att kolla på Melodifestvialen på svt live! Furutom att Svt live hackade lite i början så va de kul att kolla på Melodifestivalen har ju trots allt inte sett en ända hel deltävling i år innan. Tycker dessutom att de va en av dom bra låtarna som vann;) Jag tyckte att Anna Bergendal, Erik Saade och dessutom även Salem även om jag var lite skeptiskt till hans låt i början.. fast den bli bättre och bättre dessutom mer man lyssnar på den;)

Vinnar låten i Melodifestivalen 2010, Anna Bergendal This is my life.




Inatt kommer vi flytta fram klockan en timme här i USA och byta till Sommartid. De kommer därför bara vara 5 timmar mellan Sverige och USA fram till de att ni också byter till sommartid vilket jag tror är om två veckor..

Nu är de snart dags för jobb!

Kram, Caroline


Lördag

Äntligen helg! Denna veckan har gått jätte långsamt och jag har typ blandat ihop dagarna hela tiden.. Men nu är de i alla fall helg:D Idag jobbar jag kväll 7-10 så ikväll kommer jag inte göra något annat än vara hemma.. men jag kanske ska ha en sleepover med L ikväll eftersom hon gärna ville ha de igår men då tyckte inte min värdmamma att de va någon bra ide eftersom hon hade varit uppe sedan 5. Så jag lovade henne att göra de idag..
Idag är de ju Finalen i Melodifestivalen hemma! Tror minsann att jag ska kolla på de på datron även om jag är lite kluven eftersom jag då får stanna hemma och inte göra något annat idag än de och jobba. Men jag tror nästan att de är värt de eftersom jag i knappt har kollat något i år.

De har inte hänt något nytt på Transistion/ramatch fronten, alltså inte ens en familj som har hört av sig!! Jag tror att jag ska ringa interexchange på många för att höra vad som egentligen händer.. Sen ska jag också prata med min coordinator imorgon efte som vi har cluster meeting imorgon. 

Frukost tjajm
kram, Caroline
 


Sängen!!!

Gud jag överlevde och jag somande inte!!!


här kommer lite bilder från idag när S och jag hade picknick i parken och sedan några här hemmifrån när vi kom hem från parken idag.
















Nu är de hög tid för sängen även om klockan bara är halv elva!

Goodnight, Caroline


College nästa!

Strax ska jag ta bilen och köra bort till DCCC för att gå på min förbannade klass. Jag säger då de nästa gån jag ska ska läsa mina credits här borta så ska jag ta en weekend class eller något annat slappt!

Sedan jag har slutat så har jag först pratat med min pappa och sedan ett tag med min mamma! Sen har jag också ätit med min värdfamilj också, tacos, mums!

Nä nu måste jag sticka!
Kram, Caroline

2 Månader!

Godmorgon idag är de exakt två månader sedan jag lämnade mitt trygga hem och land bakom mig! Helt sjuk att de redan är två månader sedan jag åkte, samtidigt som de känns som om jag har varit här borta jätte länge också..

Idag var de en tidig morgon då jag började redan 6.15 när min värdmamma skulle till sin tennis. Så idag har jag väckt barnen klätt på dom och gett dom frukost så nu är dom klara för skolan! Min värdmamma kom nyss hem och sa att jag kunde få en halvtimmes paus om jag ville och sedan börja igen lagom till att jag ska köra N till skolan. Sen slutar jag tidigt vid 4 idag så jag har tid att vila en stund innan jag ska till College.
Vilket jag tycker är helt meningslöst, för hur jag än gör så kommer jag inte att kunna färdigställa kursen och därför inte få några credits.. innan jag flyttar någonstans. Men min LC vill att jag ska gå på kursen tills jag flyttar, så då är de väll bara att gå dit och sitta av tiden, för jag lär mig inte tt skit där..

Igår va de en underbar vårdag till och vi var ute och stekte i solen hela tiden! Vilket var tur för nu ska de tydligen vända och bil regn resten av veckan. Fast de ha inte slått om helt ännu utan är lite soldis ute just nu..
Igår på kvällen så var jag först med Jennifer och shoppade lite små saker bland annat strumpor eftersom jag upptäckte att jag bara hade två par innan;) Sen efter de så åkte vi till Minellas för att äta efterrätt och träffa Julia.


Ännu så länge är de helt tyst på fronten av sökande at ny familj, men detta är ju bara den tredje dagen..
 
Nu åter till jobb!
Kram, Caroline


Tisdag

Godmorgon jag har lite sovmorgon idag också:D sååå skönt eftersom jag inte kunde somna igår kväll!
Igår så berättade min värdmamma för barnen att jag ska åka till en ny familj... N och L hade blivit jätte ledsna och jag tror inte att S förstår för hon hade inte reagerat men de är ju förstårlit när man är så liten. Förstår att de är jobbigt för dom eftersom dom just har fäst sig vid mig..
Igår fick jag även en massa mail från interexchange om att jag nu är synlig och matchbar för nya familjer, jag fick också ett mail från sts där de står att dom har fått reda på att jag ska byta familj och att jag kan höra av mig om jag behöver hjälp med något. Så nu är de bara att vänta och se, och hoppas på att de trillar in någon bra familj!

Idag jobbar jag till fem och sedan ska jag förhoppningsvis ut och träffa någon eller några, vet inte ännu, och hitta på något.

Dags för jobb,
Kram, Caroline

Sovmorgon

Idag har jag ju sovmorgon som vanligt på måndagar och de är såå skönt att börja veckan på detta sättet!

Schemat denna veckan ser ut så här:
Måndag: 1pm- 8pm 
Tisdag: 10am-5pm
Onsdag: 6.15am- 4.15pm
Torsdag: 9am- 5pm
Fredag: 10am- 8pm
Lördag: 7pm- 10pm
Söndag: OFF

Lite läskigt med detta kan vara min sista arbetsvecka i denna familjen:S

Nu ska jag smika mig för att sedan gå ut och gå en runda och sedan direckt vidare till Starbucks för att dricka en kaffe med Julia inna jag börjar!

Kram, Caroline

Underbar vår dag!

Idag har de varit jätte härligt vårväder igen!! De är så härligt när de är sånt väder man blir så glad så de bara sprudlar och man har liksom jätte mycket engerin! Älskar de!
Dagen idag började jag med att gå ut och gå en härlig snabbpromenad. Sedan har dagen bara fortsatt utomhus!  Alla har varit ute och lekt i stort sett hela tiden förutom N som har varit lite halv sjuk idag..Vi har spelat basket, varit på promnader, gått till parken, cyklat inte jag- jag sprang, ritat på marken med sånna kritor och mycket andra saker de ända undantaget under dagen var mötet med peggy. 

Ritat oss själva på marken
  

L på stutsmattan och min värdmamma som hjälper S dit genom all snö som ligger kvar på våran baksida och inte vill försvinna..

Basket med L och S

 
L och S

Gick till parken med L


Denna bilden är inte från idag, utan tidigare i veckan när S och jag hade varit ute och gått, men jag tyckte den va så söt så jag var tvungen att ta med den;)


Gud jag kommer sakna denna familjen något otroligt!!:(

Nu ska jag sova tidigt efter som jag var uppe delar av natten till idag för att följa min kära pappa under vasaloppet över nätet;) de gick mycket bra för honnom, och som jag förstår de så är han nöjd själv. Slutade med en sluttid på 5 timmar och 26 minuter på plasering 1147! Ducktigt jobbat!

Goodnight, Caroline


Transition

N u är allt klart och ni ska få en bättre förklaring om vad som pågår här borta i mitt liv.
Min värdfamilj kan inte längre ha kvar mig pga familje problem. De är absolut inte så att dom är missnöjda med mig och inte vill ha mig kvar utan dom ska inte längre ha en au-pair. De är snarare så att vi båda är väldigt ledsna att jag inte kan stanna kvar hos dom. Och dom är väldigt villiga att hjälpa mig att hitta en ny familj. 
Så idag har min local coordinator varit här och pratat med oss och vi har fyllt i alla papper som ska fyllas i, jag har också lämnat mitt "dear host family letter" med min nya del om den senaste tiden till peggy och min värdmamma har också läst de och hjälpt mig med de en del. Från och med imorgon kommer jag att vara synlig för nya familjer och då kommer jag få mail av interexchange där dom presenterar familjen och frågar om jag vill prata med dom eller inte. Sedan om jag beslutar att prata med dom så kommer vi maila och prata i telefon och sedan kanske också träffas om dom bor inom ett rimligt avstånd. För att sedan bestämma om vi vill matcha eller inte. När vi sedan har matchat kan jag komma att åka bara några dagar senare.. för att flytta in till familjen. Jag kommer att jobba i 2 veckor till om jag inte hittar en ny familj snabbare. Sedan kommer jag att ha några veckor till på mig att hitta en familj efter de men efter den tiden får jag bestämma om jag vill bo kvar hos min värdfamilj eller flytta till min local coordinator. Totalt har jag en månad på mig att hitta en ny familj från och med de att jag blir aktiv sökande, alltså imorgon den 8 mars. Så innan den 8 april så måste jag ha hittat en ny familj, annars får jag åka hem till Sverige.    
Så nu är de bara och vänta och se och hoppas att jag hittar en ny bra familj!!

Nu ska jag ut i de härliga vårvädret!

Kram, Caroline


Bilder

Här kommer mer bilder från igår:


Sverige flaggan.. tror att de är den som är längre fram, alltså inte dom två första gul blåa..



Finska flaggan


Rocky


Jag och Philadelphia i bakrunden från trappan på museeum of art


Museeum of art

Vi åt Cheese stake på geno's som ett av de mest kända cheese stake ställerna i Philly. Philly är känt för sin cheese stake..


Kram Caroline

Philly idag!

Förlåt för min dåliga uppdatering!! Men jag har inte känt för att skriva nu när jag inte har kunnat berätta allt som händer för att visa hänsyn till min värdfamilj... Men nu är de i alla fall bestämmt att jag ska byta familj:'( Vilket är väldigt ledsamt eftersom jag verkligen gillar denna familjen och har nu verkligen börjat komma överns med barnen... 
Imorgon kommer min local coordinator och vi ska ha ett möte med mina värdföräldrar och fixa alla papper inför att kunna starta min matchning igen. Så på måndag ska min matchning vara igång. Igårkväll när jag jobbade, barnen sov, så satt jag och skrev på min extra paragraf i mitt gammla "dear host family letter". Dom vill att jag skriver en extra del om vad jag har gjort under min tid i USA så här långt. Och nu ikväll har jag fixat lite till med de så nu är de klart ska bara visa de för min värdmamma imorgon. 

Idag har jag varit inne i Philly hela dagen tillsammans med Julia. Vi har varit och kollat på dom mesta stora turist sakerna i philly eftersom jag inte har varit inne i philly och gjort de innan. De enda jag inte har sett är "the libery bell" som jag har bestämmt att jag ska åka in och kolla på nästa helg om jag är kvar här då, vilket jag troligtvis är. Idag har de varit ett underbart vår väder här borta, sol klarblå himmel och runt 10 plusgrader!! De är så härligt när man börjar känna att våren är på väg.
Nu på kvällen har julia och jag också varit på bio, Alice in Wonderland tillsammans med ett av hennes äldre värdbarn. Den var i 3D och faktiskt väldigt bra!

Här kommer lite bilder från idag:
Väntan på tåget..


Cityhall och Julia


Cityhall och jag:

Jag och the love sign..


Okej nu ville inte blogg.se mer så nu får mer bilder imorgon eller när jag vakar första gången för att checka hur de går för pappa i vasaloppet;) De startar ju redan om 2,5 timmar hemma, och jag smsade nyss till pappa för att önska honnom lycka till och då var han redan i kön för att få en bra plats i sitt led!

Godnatt, Caroline

Möte med min local coordinator

Om en stund så kommer min local coordinator för att ha ett "möte" med mig. Vi sätta oss ner och först reda ut min tankar och vad jag har för frågor om alltihop och sedan ska vi också se vad de finns för alternativ för mig när vi går vidare id detta och också hur de går till. Så förhoppningsvis så kommer jag att känna mig mycket bättre efter att vi har pratat ikväll.

Idag fick jag en timmes sovmorgon så jag började alltså 9.30 vilket var väldigt skönt efter som jag inte kunde somna igår kväll. Utan somnade nog inte förens 2-3 någon gång på natten. 
Under dagen idag har S och jag varit ute och gått i de härliga vårvädret som har varit ute idag. Min värdmamma var och pockade upp N och L efter skolan och åkte till doktorn med dom på någon check upp och så jag och S tog en sväng till biblioteket också.
Sen fick jag sluta en timme tidigare också efter som dom skulle till Ls basket avslutning och jag inte kunde följa med eftersom Peggy kommer.

Kram, Caroline


Galen dag

Idag har de varit en till lång dag på 10 timmar och de har dessutom varit en helt sjuk sådan!
Själva jobb delen gick helt okej idag, precis som vaniligt men med lite bråk med barnen i slutet.
Men sen har de hänt andra saker som gör att jag känner mig helt omskakad... det som har hänt påverkar mig så till vida att jag kanske kommer få byta familj innom en snar framtid vilket gör mig väldigt ledsen efter som jag gillar denna familjen väldigt mycket och vet att jag har haft de bra här om man jämför med andra. Och om jag måste åka till en ny familj så får jag ju börja om från början igen, ny familj, ny stad, ny vänner, allt! De känns också jobbigt att leva i en oviset om jag behöver flytta eller inte, som jag kommer göra nu ett litet tag fram över vet dock inte hur lång tid, de kan vara en dag eller veckor jag har ingenaning.
Imorgon kommer min Local Counsulor och vi ska åka och köpa kaffe eller något och prata om hur de ligger till. Känndes i alla fall väldigt skönt att hon ringde och de verkade verkligen som om hon brydde sig och mig och ville mitt bästa och erbjöd sig till och med att komma över ikväll om jag ville de.. 

Jag vet att detta är väldigt rörigt för er att förstå, om ni inte har pratat mer med mig vill säga, men jag vill inte skriva mer här med hänsyn till min värdfamilj..

Nu ska jag åka till DCCC och gå på min klass, men jag tror då inte att någon kommer att gå in i min hjärna idag..

Kram, Caroline

Schemat denna veckan

Måndag: 1.30pm-7.30pm
Tisdag: 8.30am-6.30pm
Onsdag: 8.30am-6.30pm
Torsdag: 8.30am-6.30pm
Fredag: 1pm-10.30pm
Lördag: OFF
Söndag:OFF

Caroline

Låång dag!

Idag har jag jobbat en full lång dag, alltså 10 timmar i rad! lite jobbigt måste jag säga och skulle jag inte ha tiden då S sover så vet jag inte om jag skulle fixat de fullt så bra, för även om hon sover så finns de tusen saker som ska göras och idag sov hon bara 1 timme av någon konstig anledning, hon brukar sova minst 2 timmar annars, vilket gjorde de lite tuffare.
S var så söt idag när jag skulle klä på henne på morgonen så kramade hon mig och viskade "I love you Caroline"!! Hon har inte sagt de till mig innan så de fick mitt hjärta att smälta totalt kan jag ju säga.
Sen under dagen så var de lek i snön och sedan på Little Gym med S. Sedan på eftermiddagen så var de läxor, lek med barnen och lite hjälp med matlagningen.

Nu ikväll ska jag inte göra något alls mer än att kolla på tv och komma i säng innan kl11 för jag är så fruktansvärt trött idag. Eftersom jag inte kunde sova natten till idag heller. Då jag hade samma ont i magen och illamånde igen, och jag trodde verkligen att jag skulle få gå upp och spy flera gånger inatt innan jag somnade. Vet inte vad de är men de kommer bara på nätterna några timmar och sedan är de borta nästa dag och jag känner inget under hela dagen vilket är lite konstigt.. Funderar på om de är något som jag äter som jag inte tål, som jag inte brukade äta hemma i Sverige innan? Jag vet inte vad de skulle vara..
 
Nä nu ska jag åter gå till att försöka svar på mail, jag så fruktansvärt dålig på de.. så är de någon där ute som väntar på svar som läser detta så förlåt!
Kram, Caroline
  

Måndag

Ny vecka ingen, och nu är de desutom en ny månad idag! Mars, jag fattar inte att de redan ät mars.. jag kom ju hit i början av januari, var tog januari och februari vägen?? Tiden bara flyger förbi här borta kan man minst sagt säga!

Idag jobbade jag 1.30pm-7.30pm, ganska så slapp dag om man räkanar bort allt tvätt som är på måndagar efter helgen. Jag vaknade vid 10.30 idag, helt sjukt! För jag sov utan öronproppar som jag alltid brukar ha när jag planerar att sova längre än resten av familjen. Men jag vaknade inte ens när alla alla andra var uppe utan vaknade första gången vid 9 någon gång och somnade sedan om, så skönt!! När jag vaknde så tvättade jag alla mina sängkläder och sedan pratade jag men några hemma, bland annat hampus och min kära mamma! Pratade med Mamma på msn för första gången;) vilket va lite kul för hon tyckte att de va kul att prata så..
Hon berättade också om min knäppa lillebror och hans kompis som köpt en ökenråtta i födelsedagspresent till en annan av hans kompisar!! Så just nu har mamma råttan hemma hos sig och tar hand om den... de är bara min käppa lilla lillebror som kan komma på sånna saker, deras kompis önskar ju sig inte ens en ökenråtta..?!
Hampus skickade också lite bilder hemmifrån på all snö som ni har hemma, så nu vet jag hur ni har haft de ett tag där hemma i Växjö, och de är helt sjuk vad mycket snö!

Nu på kvällen efter att jag hade slutat jobba så körde jag till Wayne tillsammans med Julia för att möta upp Jennifer och en annan Julia som just kommit hit, men hon kunde inte komma sen. Men vi hade de i alla fall trevligt och satt och pratade och åt lite efterätt, jag åkt en browni med vanilj glass, jätte gott! Och han tog dessutom inte betalt för glassen som du brukar göra i vanliga fall;)

Imorgon är de jobb 8.30am-6.30pm!
Kram, Caroline

 


Skiing in spring mountins

Idag var jag ju som sagt och åkte skidor i Spiring Mountis som är en knapp timme här ifrån. Vädret var toppen bra hela dagen och de va riktigt trevligt, även om de va ganska så dyrt..
Här är lite bilder från dagen:















När jag kom hem så var hela huset fullt av folk eftersom min värdfamilj hade ett hejdå party för en av deras vänner som förmodligen ska flytta till Tyskland men ska testa först först för några månader. De va trevligt men de va så mycket folk och jag hade typ aldrig träffat någon av dem innan så de va lite svårt att liksom socialisera sig. Sen var jag jätte trött och hungrig också efter att ha varit ute och åkt skidor hela dagen.

Imorgon börjar jag 13.30 tror jag eller kanske möjligtvis 12.30 kommer inte ihåg.. Så jag ska först sova ut eftersom jag inte har gjort de en någon av dagarna denna helgen och sedan funderar jag på om jag ska ut och fixa lite innan eller om jag ska träna.. får se vad klockan är imorgon.

Kram, Caroline

RSS 2.0