Solig måndag

Ännu en solig härlig dag här idag! Och jag har nu börjat dagen med att spendar ca 1,5 timme i solen vilket var väldigt skönt! Strax ska jag nog ta en dusch och sedan bege mig in till city för att shoppa lite grejer och sedan också se på Sex and the city 2 i city:D 
Känns fruktansvärt skönt att de är måndag och jag är ledig för de betyder att denna jobbveckan kommer gå jätte fort när de bara är 4 jobbdagar! Även om torsdag kommer bli världens längsta dag! Då jag ska jobba både dagen som vanligt och sedan även kvällen för att min värdföräldar skulle ut och göra något.. Men jag ska nog överleva de också..

Nä nu måste jag in i duschen för en väldigt välbehövlig dusch!

Kram, Caroline


Morsdag..

De är ju morsdag i sverige idag, dock är de inte söndag den 30 i sverige längre men fortfarnde här i sådär 14 minuter till;) Måste bara häsla hem till min mamma i alla fall och säga att jag har tänkt på dig idag lite extra och att jag älskar dig!

Som vanligt så undrar jag var helgen har tagit vägen, men denna helgen har vi ju en extra dag också! Alltså vi är, eller dom flesta är, lediga imorgon också eftersom de är memorialweekend här i USA. Då man ska hedra alla soldater som gick/ går bort i krigen. Men de betyder också att de officellt bilr sommar efter denna helgen!:D Känns skönt att man nu kan säga att de är sommar här även om de har kännts som om de är har varit sommar här i över en månad åtminstånde.

I går var jag inne i city en liten kort sväng men Jessica och Linnea och sedan så åkte vi hem vid 4 typ för att åka hem till Elin där hon skulle ha lite BBQ vilket var väldigt trevligt! Så kvällen slutade med att jag sov hos Elin så jag slapp ta mig hem innan klockan 1.. Sedan idag så var de ju tänkt att vi skulle in till city igen och shoppa lite och sedan gå och kolla på Sex and the city 2 inne i city men de blev inte riktigt så. För innan alla hade orkat pallara sig upp och allt sånt så va klockan redan för mycket så vi tog en lugn hemma dag på Linneas baksida och stekte i solen. Sedan senare ikväll så bestämmde vi oss för att pallara oss iväg och åka och kolla på en film på bio åtminstonde, dock inte sex and the city, men vi såg Just wright. Vilket va en väldigt söt bra film. Som dessutom inkluderade att filma i båda dom två städerna som jag har bott i här i usa, alltså New york och Philladephia.
Och nu när vi körde hem från bion så såg vi en VARG!! Helt sjukt! Min värdmamma sa de till min för några veckor sedan att de finns vargar här och jag tänte och jaja hon menar vell bara en räv eller något, de kan ju inte finnas vargar här... eller? Jo nu vet jag att de gör de!! När vi körde hem så sprang de en över vägen precis framför bilen. Så jäkla sjukt de finns så många djur här i usa som lever inne bland husen som man aldrig skulle se i Sverige liksom. Och jag säger då bara de skulle jag se en varg när jag inte satt i en bil eller något utan gick hem så skulle jag ju börja springa för livet!!

Nä nu är de dags för min välbehövliga sömn.
Godnatt Caroline


Lördag

Idag så lämnar kära Sandra oss här på andra sidan atlanten för att åka hem till Sverige igen. Vilket är väldigt sorgligt eftersom hon har kommit att bli den personen som jag har umgåts mest med här och också kommit väldigt nära under denna tid som faktiskt inte har varit så lång.. knappt två månader, fast de känns som en mycket längre tid. 

Så igår kväll/eftermiddag så åkte jag hem till Sandra för att hjälpa henne att packa lite och sitta och prata och bara umgås lite. Senare så gick vi också ut och åt på en restaurang i Larchmont med dom andra svenska tjejerna för att ha en avskedsmiddag för Sandra. Vilket var trevligt och vi fick också en massa svenskt godis som hade blivit över från när Sandras mamma hade varit här. Och jag fick också lite scrapbooking saker och lite annat smått och gott som Sandra inte ville släpa med sig hem. 
Efter att vi hade ätit och så på restaurangen så åkte Sandra och jag hem till henne och hängde lite till. Så jag såg till att Sandra blev näst intill färdig packad;) Sedan sa vi ett lite sorligt hejdå och jag åkte hem till mig för att sova.

Sandra på en pir nere på sydvästra manhattan, tror jag de va..


Önskar dig lycka till på hemresan och där hemma i Sverige, även om vi kommer synas hemma i Sverige någon när jag kommer hem gång hoppas jag!!

I will mis you!<3

Kram, Caroline


HOT

Idag är de riktigt hot här i staterna! De har till och med varit uppe och vänt på 100 grader nu när jagt körde och hämtade flickorna på eftermiddagen vilket är hela 37grader varmt. Kanske lite för varmt för min smak om man inte ligger på stranden men jag tänker inte klaga för jag gillar detta bättre än regnt och kyla. 

Byggarna kom idag också så jag har varit fast i huset med e hela dagen idag också... fast jag lyckades fixa en playdate till henne med en annan au-pair som kom hit så de blev inte så jätte långtråkigt i alla fall och nu på eftermiddagen så har dom alla haft playdate och har fortfarnde men jag jobbar inte längre. Dom håller just nu på och sprutar med sina vattenpisoler, så jag är näsatan lite nervös över att dom ska spruta ner mig och datorn... Men jag hoppas att dom förstod varningen som dom fick innan om att inte spruta i närheten av mig.

Nu ska jg återgå till att njuta av värmen!

Kram, Caroline


Ny..

bäddat, ny duschad och ny tränad! Är de någon som kan säga att dom inte älskar känslan av att vara ny duschad och krypa ner i en ny bäddad säng och sedan också vara helt slut i kroppen för att man tränat?!
För ett typ en timme sedan nu kom jag hem efter att ha varit på gymmet tillsammans med Emma. Vilket var välgit skönt som vanligt och idag blev de dessutom lite mer kondtion än jag normalt sätt brukar göra.

Lovade ju er bilder idag men jag har tyvärr inte kunnat göra de eftersom vi inte har haft internet under hela dagen eftersom byggarna har varit här idag. Vilket betydde att jag hag och E har vairt fast i huset och de har varit jättefint väder hela dagen. Så jag skulle helst ha tagit med henne till någon park eller till havet och haft lite lunch med oss elller något. Men jag hoppas på att byggarna inte kommer imorgon så vi kan göra de då för de ska vara ännu varmare imorgon!

Nu bilr de boken ett kort tag innan de blir att sova!

Godnatt, Caroline
P.s de är fortfarnde 21 grader varmt ute och klockan är 23.30!
  

Sex and the city 2 röda mattan premiär!!

IDag efter att jag jobbat så åkte jag direkt in till city för att se om jag kunde få se en glimt av någon liten kändis.. Eftersom de idag var röda mattan premiär av Sex and the city 2 utan för Radio City music hall!!
När jag var på väg dit så råkade jag stöta på Sandra och hennes mamma så dom följde med mig för att kolla också. Så nu har jag sett alla Sex and the city karaktärna och många mer skådisar att lägga till listan!! Så häftigt!! Är sjukt peppad på att se filmen på bio nu också och hoppas att få se den på Fredag kväll!!

Här är en länk till livestreem med en film över röda mattan och intervjuver med många av dom som var där!
http://www.livestream.com/sexandthecity2?utm_source=website-blog&utm_medium=link-image&utm_campaign=sexandthecity2

Kommer bilder imorgon när jag har lagt in bilderna i datorn!
Men här är en lånad bild över hur dom såg ut 

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon och Kim Cattrall


Kram, Caroline

Jag lever..

Jag lever är även om de inte har verkat som så dom senaste dagarna, eftersom jag knappt har funnits till alls här i datavärden under helgen..
Men helgen har varit bra som vanligt. Denna helgen har ägnats till grillning hos Linnea på fredag, impuls resa till Six flags på lördag och sedan en ganska så kort sväng i city idag! Så de har varit fullt upp hela tiden med lite sömn som vanligt..

Nu ska jag bara försöka svara på lite mail och sedan är de sängen big time, för jag ska ligga i sängen nerbäddad innan 11 idag och så är de bara!

Kram, Caroline


Snart är de helg igen!

Snart är de helg igen, och de är ju de som vi lever för! Därför så känner man lyckan stiga i hela kroppen i samma takt som planerna för helgen blir mer och mer klara:D

Här kommer lite bilder från förra helgen..

Lördag och Yankees med Carin och hennes cluster














Dom gjorde YMCA, haha typ alla på hela stadion gjorde de ;)





Ett av dom två par skor som jag lyckades förstöra!


Ser ni något ovanligt på Manhattans gator??

ni som inte såg de, en Svensk flagga!!

Solnedgång i centralpark


Emma i central park


Jessica i Central park på söndag med lunch och sedan shopping








Pandora berlocken som jag köpte, present från mamma, ska påminna om "the big appel" alltså new york


Kram, Caroline


Sol sol kära sol!

Idag har solen tittat fram här borta efter några dagar av tråkigt grått och regnigt väder. Dagen blev ju inte sämre av att jag hittade en lapp utanför min dörr igår när jag kom hem där de stod att jag kunde börja vid 10 idag bara jag hade min dörr öppen mellan 7 och 7.20 då min värdpappa skulle köra min värdmamma till tåget.
Så vid två minuter i 7 gick jag upp och öppnade min dörr och sedan så gick jag och la mig igen, och flickorna sov så fint dom 20 minuterna så de va ju inget jobbigt precis.. Så jag tog sovmorgon! Så skönt, de har ju inte hänt på ett bra tag kan jag säga, även om jag bara sov till 9.30 men de räknas som sjukt mycket sovmorgon för mig nu mera;D
Sedan när jag började jobba så åkte vi till parken och där visade sig många andra barn från J's klass va så de gick jätte bra och alla barnen lekte bra, jag satt och njöt av solen med dom andra au-pairerna/nannies. Sedan va de lunch och nap för E och tv och story time för J och mig. Eftermiddagen ägnades åt ännu en playdate i parken med 6 ungar och en au-pair och en nanny. Vilket gick väldigt även om jag höll på att koka upp eller något där ett tag. Men man ska ju inte klaga! Vi älskar ju solen!! Sedan fick jag sluta vid 5.30 så jag jobbade lite längre idag men jag började ju andra sidan senare. 
Imorgon ska de vara samma härliga väder och jag har troligtvis playdate under förmiddagen med en annan au-pair så jag hoppas att de blir parken så man kan få njuta lite mer av solen!

Kram, Caroline
 


Födelsedagar!

Idag, fortfarnde den 19 här, så fyller Ängla 17år!
Bjuder på en väldigt fin bild på Ängla och mig från i augusti förra året.. 


De är också min ena kunsin, Joels fördelsedag! Kunde dock inte hitta någon bild..

Hoppas dom båda har haft en toppendag i alla fall!

Kram, Caroline

Playdate

Okay nu är playdaten här och de visar sig var mycket bätter med playdate än utan för dom leker alla tre själva och villh inte äns ha mig i rummet, så jag kan bara slappa. Eller jag går ju dit då och då och kollar vad dom gör och hör dom hela tiden. Men ändå, värsta skönt om man jämför med igår!!

Kram, Caroline

Cluster meeting

Kom precis hem från ett cluster meeting som både seg och långt.. Men jag fick i alla fall träffa Mailn som är en ny Svensk som kom hit för två veckor sedan. 
Imorgon så ska jag ha tre barn hemma, YES! J har ingen skola imorgon eftersom de är någon judisk högtid och hon ska ha en kopmpis som kommer redan vid 9.30 och ska vara här hela dagen. Så de blir dom två plus E som kommer var skit grinig. Eftersom hon precis gick och la sig och klockan är 11.20 och hon gick och la sig vid ungefär samma tid igår så hon har varit jätte grinig idag också vilket har gjort att hon har testat mina närver.. 

Nu måste jag sova, dagen har varit både tuff, lååång och extremt regning!
Godnatt, Caroline

Svenska Hollywoodfruar..

Har precis kollat på veckans avsnitt av Svenska Hollywood furar och jag säger bara fy vad pinsamt!! Vissa saker är ju så pinsama så man nästan inte kan kolla på de, och ändå så fortsätter jag.. Men typ Agens Nicole Winter från förra säsongen som var med idag, man fick se lite både från hennes film och från hennes nya musik video och båda två var sjukt dåliga!!
Musik vidon är ju helt hämsk.. och så är de precis som om hon försöker göra sig lite halv porrig!! Och sen satt hon ju och sa att hon tagit musik lektioner och sådant förr och att hon egetligen är bra på att sjunga!



Riktigt pinsamt!!


Nä nu ska jag läsa lite i min bok så jag blir klar med den någon gång och sedan sova!

Godnatt, Caroline

Måndag= verkligheten igen..


Jaha då va de måndag igen och man var tillbaka till verkligheten igen och undrar var helgen tog vägen.. Men de är bara 4 dagar sen är de helg igen om man inte räknar idag!;)

Helgen har varit bra intensiv som vanligt men de är faktiskt hela helgen som man lever för under veckorna, och sova kan man ju göra någon annan dag! I fredags kväll så va jag på bio tillsammans med Sandra, hennes mamma och bror som är här och hälsar på. Vilket var väldigt trevligt, vi gick på "Letter to Juliet" och mindag på bion vilket är sjukt amerikansk! Filmen var bra även om den var väldigt förutsägbar, och till och med jag fick lite för mycket i slutet(sista 5 minuterna). 

Sedan i lördags så var jag på Yankees med Carin och hennes cluster, från min orientation week. Carin bor i Stamford så de är inte så jätte långt i från mig så man liksom träffas någon gång på helger och så. Yankees spelade mot Twins och Yankees vann! Fast vi var inte kvar och kollade på hela eftersom vi inte vill gå när alla gick då de är smockat på tågen! Och eftersom tåget tar 1 timme för Carin och dom så vill om inte åka 1 timme i ett smockfullt tåg.. När vi gick där ifrån så va de någon som trampade på baksidan av min ena sko så den gick sönder!! Och jag skulle ju direkt in till city för att möta upp Emma! Så de blev att köpa ett par nya skor direkt när jag kom in. Hittade ett par billiga skor på sista slut rean på Strawberry för bara 7.50 så jag köpte dom och dom va dessutom sköna.
Emma och jag gick och kollade i lite olika affärer och sedan bestämde vi oss för att försöka hitta de Svenska Café fika. Vi gick runt och kollade länge i de området som vi trodde att de skulle varit i men hittade de inte men vi hittade den Svenska kyrkan i alla fall vilket också har ett litet fik, men dom hade så klart hunnit stänga precis innan vi kom dit! Så då bestämde vi oss för att gå och köpa med oss lite mat och gå och sätta oss i Central Park istället. Så vi gick in på ett Pharmacy och handlade lite och sedan gick vi och satte oss i gräset i den sista kvälls solen i Central Park, mysigt! Efter de så bestämde vi oss för att ta tåget hem. Jag bestämde mig för att gå hem från tåget vilket jag nog inte skulle ha gjort.. eftersom emma först skrämde upp mig om att de precis hade flyttat in en "sexoffender" i en av husen som jag normalt sätt går förbi när jag går hem. Detta lede till att jag gick en liten omväg men var ändå helt knäpp och gick med mobilen i handen hela vägen hem. Jag lyckade också snubbla på ett ställe så illa så att jag skrapade upp ett stort sår under min stor tå. Så att blodet bara rann och inte hae jag någon plåster eller något papper och jag förstörde dessutom mina skor som jag hade köpt!!! (fast de går nog att limma) Men de gjorde i alla fall skit ont och jag hade liksom inget annat val än att fortsätta gå hem:( Allt detta gjorde att de tog 50 min att gå hem istället för 30min att gå hem.

I går så åkte jag in till city igen för att träffa Jessica eftersom hon sa att hon ville shoppa, men vem blev de som shoppade egentligen?? Men i alla fall så började vi med att gå till en smyckes affär där som sålde Pandora smycken. Jag skulle ju köpa en ny berlock från mamma i födelsedags present. Jag bestämde mig för ett äpple som skulle stå lite för "the big appel" de fanns jätte häftiga taxibilar och som jag också va lite sugen på och en massa andra berlocker och för den delen. Efter de så gick vi och handlade en sandwistch var och gick och satte oss i Central Park och njöt av solen och åt lunch i någon timme, jätte skönt! Sedan satte shoppingen i gång och vi började på HM där jag köpte ett par nya shorts eftersom jag bor i mina shorts när jag jobbar och de är varmt ute. Sedan forssatte shopping turen och de slutade nog med att jag gjorde av mer pengar än Jessica.. då jag bland annat köpte nagellack, ett linne, en vatten flaska och en väska. Vi tog sedan tåget hem vid, jag tog de vid 9.40 och gick sedan hem så jag var hemma strax innan 11 eftersom jag inte kunde gå så fort pga mina stackars fötter som har som har fått gå mycket i dåliga skor denna helgen. Väl hemma stupade jag i säng ganska så fort för att orka överleva idag.

Idag har jag och E ändå tagit de ganska så lugn eftersom vi har byggarna och min värdpappa verkar vilja att vi är hemma då vilket gör mig helt galen av alla ljud som är. De ända som vi har gjort är att ha kört flickorna till skolan, hämtat dom och sedan hämtat min värdmamma vi tåget. Och nu har jag slutat och skypat med mamma ett tag och är redan så slut att de känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu och sova hela natten!

Återkommer med bilder från helgen senare ikväll om jag lyckas hålla mig själv vaken!

Kram, Caroline


Heeeelg:D

Nu är de äntligen helg igen!!
Hela helgen är fullspäckad som vanligt och de gillar vi för om de är en sak ni ska vet så är de att man lever för helgerna här borta!!
Nu blir de dusch och sedan göra sig i ordning för att gå på bio ikväll och troligtvis också äta ute!

Kram, Caroline

Svar på kommentar: Josefin, ja Caspian är min häst men jag har även delat han med min mamma, vi hade två hästar innan(hanns mamma på bilden från han är liten) och delade på dom då men nu har vi bara Caspian. De är min mamma som tar hand om honom nu när jag är i USA. Och vist saknar jag honom, framför allt att ta en tur i skogen!


Caspian 5år

Idag är de exakt 5år sedan Caspian föddes!
Med andra ord han fyller hela 5år:D Så idag tänker jag lite mer och saknar saknar jag honom lite mer!<3




Såhär såg han ut för 5år sedan



Kram, Caroline


Bang,Bomm, Brrrr!!!!!

Ja så låter de här hemma hos! Vi har nämligen bygg jobbare här hemma som ska totalrenovera hela källaren och denna veckan har dom börjat på riktigt så nu borras, bankas och låter de som bara den. Har inte låtit så mycket innan i veckan men idag har de varit helt galet. Och de värsta är att jag har varit fast i huset utan bil hela förmiddagen med E! Höll på att bli helt galen där ett tag.. OCH dom ska vara här i ca två veckor till, YES!
Kommer bli helt galen om jag tvingas vara hemma mycket nu när dom är här!

Som sagt så spenderades hela förmiddagen hemma i huset med lek innomhus men försökte vara ute så mycket som möjligt eftersom de var lite lungare ute. På något konstigt sätt fick ja e att ta en kort nap i alla fall och sedan på eftermiddagen så var jag och all flickor på lekparken för att komma ut ur huset ända tills jag slutade.

Kram, Caroline 

Goodnight...soon;)

 Nu ska jag snart gå och lägga mig! Ville bara säga att klockan är nu 11 och jag hör att mitt minsta värdbarn inte sover ännu!!! Behöver jag säga att jag kommer ha en grymt grinig unge imorgon!!?? Fattar inte hur hon fortfarande kan vara uppe.

Och föresten från och med nu så kommer jag kalla tjejerna för..  
E på 2.5år
J på 4år
L på 6 år
här på bloggen

Och en annan sak också idag när jag signade upp för ett gym här borta så har jag också lycktast med mina tre nyårslöften, bara jag fortsätter med att träna vill säga. Mina tre löften var 1. Att ge au-pair livet minst 3 månader om jag inte gillade för att verkligen ge de en chans. 2. Lära mig att dricka kaffe, hade ju tjuv startat lite på den.. och 3. Att skaffa ett gym kort i USA och utnyttja de ordentligt. 

Goodninght, Caroline  


4 Månader sedan jag lämnade Sverige igår

Igår så var de 4 månader sedan jag lämnade Sverige och kom USA. Samtidigt som de känns som om tiden har gått jätte fort så känns de som om man har varit här borta i ett bra tag nu. Och om man tycker att detta är ett bra tag så vad är då 12 månader?? Men alla som är här borta säger ju samma sak, dom första 6 månaderna ganska fort och sedan dom 6 sista månaderna bara flyger förbi och man fattar inte liksom vad som hände med resten av året.. Och jag tror också att de kommer gå fort för nu kommer sommaren och man vet ju att sommaren hemma bara flyger förbi, så vad kommer den inte göra här då?

Detta har jag lyckas att hinna med under mina första 4 månader!

- Bott i Broomall PA i 3 månader.
- Sett Philadelphia
- Varit på en basket match, Phillies- Pirats (Pittsburgh)
- Varit på road tripp till Atlantic City
- Road trip till Washington DC under Cherryblossom festival och sett Arlinton cemetorium- John F Kennedys grav, Vita huset, The monument, Capitolium, Lincoln memorial, Capitol, deklaration of independence m.m
- Varit på Philadelphia Zoo, Usa första zoo
- Varit på en High School musical, The Urintown
- Varit på amerikanskt barnkalas
- Upplevt påsken i USA
- Upplevt alla hjärtans dag i USA
- Åkt skidor i Spring mountins
- Varit med om Philadelphias västa snöstorm på 100år! Och mer snö än vad jag någonsin har sett där jag har bott, fjällen räknas inte. Till detta räknas också en helg utan ström med med min ex värd mamma och barnen.
- Varit och ätit på Cheesecake Faktory.
- Kollat på mer barnprogram än jag gjort på många, många år!
- Ätit på många äkta Amerikanska Diners
- Varit och shoppat på Malls
- Varit med om en Rematch
- Druckit många kaffe från Starbucks
- Varit i en "Amerikansk" Synagoga.
- Varit hos en doktor här i USA
- Sett NYC- Times Square, empire StateBuilding, vandrat omkring i centralpark, Madison Square garden, Shoppat, Suttit på Carries trappa i Sex and the city! Med mycket mer har dock inte sett frihets gudinnan och Brooklyn bridge på nära håll..
- Varit ute i New Yorks nattvimmel.
- Sett två kändisar, Adam Brody och Gavin Degraw.
- Varit på Bronx Zoo

Har säkert glömt något men de är detta som jag kan komma på nu så nu bara utan att verkligen kolla upp..

Kram, Caroline



Tillbaka från gymmet

Nu har jag kommit tillbaka från gymmet! Så numera så är jag medlem på NYSC här borta, och de kostar hela 64 dollar i månaden, inte första.. men sen. Så nu ska jävlar ska här tränas!!
NYSC är ett fint gym ska ni veta med allt och alla masinker som ni kan tänka er, dom har också en massa pass, basketplan, och pool! Och på alla olika sortes trampmasinker, cyklar och rullband så har dom en separat tv som man kan välja vilken kanla man vill titta på!  
Jag tränade lite idag också men de va liskom lite mer testa på pass, jag stod på en sån tramp grej i 25min och sedan så testade jag lite olika maskiner. De va riktigt skönt efter åt, jag har ju inte träna ordentlig nu på ett tag! Jag tränade ju lite i den andra värdfamiljen som jag var hos men med var ju inte jättemycket precis..
Men nu ska de bättras och jag är så peppad!

Kram, Caroline


Regnig dag!

Idag är de äckel väder utomhus!! De har varit helt gråmulet, kallt och duggregnat/regnat ordentligt hela dagen! Så äckligt och jag längtar så efter värmen!! Men vi satte i alla fall på värmen i huset idag för att de va så jäkla kallt på morgonen, de ha liksom bara varit 15 grader inomhus när vi vaknat dagarna denna veckan eftersom vi inte har kunnat ha värmen på när dom jobbar i källaren. Så idag har de i alla fall varit varmt i huset;)

Under jobbtiden idag så har jag spenderat största tiden på biblioteket med min minsta. Och sedan också lite lek hemma i huset innan de va dags för lunch, nap och sedan hämta dom andra två flickorna.

Nu ska jag ta mig i kragen och åka iväg till NYSC-New Yorks sports center!! Ja ni har läst rätt jag har äntligen bestämt mig för att signa upp på ett gym här borta i staterna eftersom man har blivit så himla lat på senaste tiden.. 

Kram, Caroline 

Alnnika; Från de att mina ansökningar blev godkända till de att jag fick en familj som jag matchade med tog de nästan två månader. Och familjen som jag matchade med var andra familjen som jag pratade med.. Sedan tog de lite mer än två månader till tills de att jag åkte eftersom den värdfamiljen var ute i väldigt god tid. Men matchnings tiden och allt sånt kan de vara väldigt stor skillnad på beroende på vilken organisation man har, jag är med i sts- interexchange. 


Min mamma och bror!

Nu har jag pratat med min mamma och bror över datorn i över en timme tror jag min sann!
Trevligt va de:D
OCH nu är de bestämt att de 7 JULI SÅ KOMMER DOM HIT! Ska bli så kul att få träffa dom ingen;)
De är ju faktiskt mindre än två månader!

Ni kan ju ignorer att jag ser ut som jag gör..


Och denna bara för att jävlas med erik.. ;)



Kram, Caroline

Helgen

I fredags efter att jag hade slutat jobba så duschade jag och gjorde mig i ordning och åkte sedan och på kvällen till Cheesecake Faktory med ett gäng tjejer för att äta middag och sitta och prata lite vilket var väldigt trevligt:D

Sedan på lördag förmiddag så tog jag tåget in till city för att träffa Jennifer, från Philly, och Matilda som va och hälsade på här i NYC. Jag möte upp dom på Times Sqare och efter lite om och men så blev de så att vi åt på Hard Rock Café mitt på Times Sqare för att dom va så hungriga. Sedan gick vi inte till 34th street och gick och kollade i lite affärer och sånt men jag lyckades gå där ifrån utan att köpa något!  Efter de så hade de spruckit upp och solen sken och de va till och med lite varmt när de inte blåste. Så vi bestämde oss för att gå hela vägen upp till Central park och köpa med oss något och sedan sätta oss där i solen och bara ta de lugnt i solen lite. Efter ett tag i parken så blev jag tvungen att dra mig för att hinna hem i tid. Men jag lyckades missa de jävla tåget hem med typ bara några sekunder eftersom jag såg de åka!! Så jag fick spendera en halvtimme på Grand Central.. Väl hemma sedan så slängde jag bra ner mina saker i min en väska för att Linnea skulle komma och hämta upp mig inför kvällen.

Kvällen skulle spenderas som en ute kväll på Manhattan med Jessica och Linnea! Så vi åkte hem till Linnea för att fixa i ordning oss i ordning och sedan ta tåget in till city. När vi åkte in så viste vi att sista tåget gick 1.56 hem om vi inte ville vänta tills 5.40 tåget på morgonen vilket vi verkligen inte trodde att vi skulle vilja.. Men i alla fall när vi väl kom in till Manhattan så tog vi en taxi till stället som vi ville gå till men de va mycket folk utanför och kallt som satan va de också. Så efter ett tag så bestämde vi oss och några andra svenska tjejer som vi träffat utanför för att ta oss till ett annat ställe. Väl där kom vi in lätt och de va ett väldigt trevligt lite mindre ställe:D och vi hamnade vid ett bord med gratis dricka, så de va bara att ta för sig! Och jag kan ju säga att de kändes att man knappt hade druckit på 4 månader!! Kul hade vi och helt plötsligt så skulle stället stänga och då va klockan redan 4 så då fick vi ju ta morgon tåget vid 5.40 hem för att sedan stupa i säng vid 7 helt slut!

Redan klockan 10.30 på söndag morgon va vi vakna för att då va de dags att göra sig i ordning och försöka att se ut som människa igen trotts dom få timmarnas sömn och att man kände att man druckit natten innan. Allt detta eftersom vi hade lovat en annan tjej att vi skulle gå på Bronx Zoo med henne. Bronx Zoo va trevligt men de va sjukt kallt eftersom de blåste is vindar, och en varm sommardag då man har sovit lite mer natten innan så tror jag att de skulle va jätte kul.. Men nu va de inte så ju så i slutet på dagen kändes de mer som en plåga men vad gör man inte för andra;)

Efter de så åkte vi åter igen hem till Linnea för att packa ihop sakerna och sedan bege oss hemåt igen. För en varmt dusch och sängen!

Bilder kommer imorgon!

Kram, Caroline     


Trött!!

Gud vad helgerna går fort!! Man hinner liksom inte med alls..
Helgen har i alla fall varit väldigt KALL och blåsig men händelserik och mycket kul helg med väldigt lite sömn. Vilket har resulterat till att jag är helt slut nu och ligger här med halsont och tror att jag kommer bli sjuk igen!! Jag vill inte och kan inte bli sjuk igen så därför har jag preppareat mig med alla preparat mot förkyling åter igen och ska sova tidigt ikväll. 
Lite konstigt är dock att min värdfamilj inte är hemma och klockan är 9.45.. Skulle ju faktiskt vilja träffa dom innan jag somnar eftersom jag inte har träffat dom sedan igår vid luchtid. Men jag orkar inte vänta mer på dom nu så de få va!

Skriver imorgon och berättar om helgen! 

Godnatt, Caroline

P.s Igår hade jag varit i en månad i denna familjen, tiden flyger verkligen förbi! 

Bildbomb!

Här kommer lite blandade bilder från dom två senaste veckorna!

Arts and craft med barnen, tog fram min kreativa sida och gjorde denna blomma


Mitt minsta värd barnd och jag har likadan skor


Pick nick vid "sjön" med mitt minsta värd barn
påväg dit..

Hittade ett par skidor på vägen dit..


"Sjön"





Manor park med Sandra
Havet

Sandra

Den goda glassen och den äckliga fake lakrisen

Sjukt snygga skor som jag hittade på Marshalls.. köpte dom dock inte. Dom svarta är också snygga för den delen och dom är mitt senste sko inköp;)


Pizza hut men emma och Sandra
Emma

Sandra

Emma och henns kamera

Jag..

Sandra tog en tur i barnvägen och Emma körde

Jag och Emma dansar vals;P
¨
Åt glass,  tänkte gå till coldstone men de va sjukt lång kö så vi gick till CVS istället

Emma och jag



Så där har ni lite blider.. finns mycket mycket mer men jag har har inte alla eftersom jag inte har haft med min kamera alltid och inte fått bilderna ännu..

Nu återgår jag till tvätten!

Kram, Caroline 

Freedag:D

Förlåt för att jag inte uppdaterade med bilderna igår som jag lovat men jag dekade redan innan kl 8! Jag la mig i sängen vid 7 för att kolla på sista avsnittet av Andra avenyn men jag kollade inte ens på halv innan jag somnade och sedan vaknade jag vid 9 typ och gick bara upp och bytte om och borstade tänderna sedan gick jag och la mig ingen helt döds trött!! Och de sjuka är att när jag vaknade i morse så va jag fortfarande trött.. All denna tröttheten kan beror på att jag tog Benedryl igår för att de kliade i ögonen när jag hade varit ute och gått. Vi verkligen inte få en sån allergisk reaktion till!
 
Idag har mitt minsta värd barn och jag spenderat hela förmiddagen i parken och vi hade med oss lite snacks och lunch också så vi kom inte hem nu förens vid halv ett då jag la henne för en nap så nu sover hon:D Vi  han också med och träffa Sandra och hennes värd barn i några minuter i parken innan vi var tvungna att gå. Vi träffades ju i onsdags i parken också:) trevligt att ha någon att prata med när barnen leker! Mitt värd barn vill ju inte heller att jag ska leka med henne utan säger till mig att jag ska sätta mig på bänken och titta på..

Ska försöka få in lite bilder nu.. bara inte hon vaknar tidigt idag.

Kram, Caroline


Jag försov mig idag!

Idag försov jag mig och jag förstår verklgien inte hur de fungarade!! Jag vakande inte förens vid 7.10 och då stod min värdmamma och bankade på dörren och ropade på mig. Så jävla pinsamt!! Jag fattar inte hur de hände och ända fram till nu när min värdmamma kom hem och vi pratade om de så har jag trott att min mobil inte ringde imorse av någon konstig anleding.. Men enligt henne så hade hon hört att den ringt två gånger och vad jag kan komma ihåg så har jag inte hört den en ända gång! Månste ha varit sjukt trött eller något..
När hon väckte mig så gick jag i alla fall upp och gjorde lunch box och sedna väckte jag flickorna och medans dom vaknade till liv och så så gick jag och klädde på mig.. Haha så pinsamt! Kommer vara skit rädda att de kommer hända igen nu ju!

Igår så fyllde jag ju år så nu mera är jag ingen tånåring längre! Men att fylla 20 år här i usa kan jag ju inte påstå är så speciellt! Med andra ord igår känndes som en helt vanlig onsdag, då jag dessutom fick jobba 2 timmars övertid! Kul! De ända som gjorde att de kändes som min födelsedag va att jag hade fått lite kort som jag redan fått i måndags men inte öppnat plus att jag fick ett från Julia från Philly:D Dom andra korten som kom i måndags var från mamma, pappa och från Yvonne med "barn". Mamma hade skickat en påse med LAKRIS och lite andra lakris saker också och så hade hon skrivit att jag skulle få köpa en ny berlock till mitt pandora halsband så skulle hon betala den! Pappa sa att jag skulle få något när han kommer i augusti..
På kvällen igår så åkte jag och åt glass med Sandra och Jessica på Coldstone!

Min värdfamilj här har sagt att dom ska fira mig lite ikväll så vi får se hur de blir. Men mina små värdbarn hade i alla fall hängt upp en massa teckninar på min dörr igår och prälat lite halsband till mig:D

Nu ska jag gå ut och gå en runda i de fina soliga vädret!
Kram, caroline
P.s Ikväll lovar jag att lägga upp lite blandade bilder, bildbomb!

20 ÅR

Idag fyller jag 20 år!:D

Brev och Paket:D

Idag har de trillat in lite brev och ett litet paket är borta:D
Jag har inte öppnat dom ännu och undar om jag ska vänta tills på onsdag för jag gissar att syftet med dom är min födelsedag på onsdag;D Ska jag öppna dom eller ska jag vänta?? Vet inte om jag kommer kunna hålla mig i två dagar ändå..



Kram, Caroline


VARM helg!!

De har varit en sjukt varm helg!! Jag menar typ över 30 grader hela tiden, okej kanske inte mitt i natten men långt in på nätterna. Jag kom liksom nyss hem i shorts och linne och klockan va 11 på kvällen och de var fortfarande svinvarmt ute! Så nu är acn på för fulla muggar här i huset!
Idag så har jag segat morgonen ett tag och sedan pratade jag med mamma och mormor på skype också. Efter de så bestämde jag mig för att åka ner till stranden och läsa min bok eftersom jag inte hade något annat att göra, men på vägen dit så ringde jag Sandra och frågade om hon hade lust att komma ner en stund med mig så då åkte jag och köpte glass och sedan satt vi oss nere i Manor park och åt glass och pratade i solen:D När Sandra var tvungen att gå tillbakaför att jobba så låg jag kvar en stund för att läsa min bok sedan åkte jag hem för att fräscha till mig lite och lämna bilen och sedan bli hämtad av Emma. Emma och jag åkte till Marschalls för att kolla lite och sedan gå på bio.. men när vi hade varit på Marshalls så körde vi och hämtade Sandra också och sen hittade vi ingen film som vi ville se så vi åkte och åt på pizza hut istället och sedan köpte vi glass och satt ute och fulade oss ett tag:D Blev faktiskt en riktigt trevlig dag!

Igår så va jag ju som sagt inne i city med Jessica och Emma och skulle gå i lite affärer men de va såå sjukt varmt!! Men vi klarade de också och hem kom jag med ett par nya skor, en ring och ett par solglasögon! Sedan tog jag tåget hem tidigare än dom eftersom jag skulle jobba kväll.
Och idag hörde jag att de hade varit en bilbomb på Times Square igår kl 8 på kvällen vilket var när jag tog tåget tillbaka hem!! Det var någon som hade lämnade bilen mitt i gatan och sprungit därifrån och sedan hade bilen börjat brinna och ryka. Det var en bomb i bilen!!! Men tack och lov hände inget eftersom polisen eller bomb-teamet hade lyckades stoppa de innan den utlöstes!! Fatta läskig eller!! Och jag som ska in till city imorgon också.. men de ska nog gå bra!!

Kram, Caroline


Sol och city idag

Idag skiner solen som bara den och varmt är de också:D Om typ lite mindre än en timme så ska jag ta tåget från New Rochelles tågstation för att åka in till city!
Trodde att jag skulle ha en ganska så tråkig och seg dag idag eftersom de verkade som om ingen kunde göra något först. Så jag planerade att gå till "havet"- i viken för att sitta där och läsa min bok och sola eftersom jag trodde att jag inte skulle ha något annat att göra. Även om de tar typ 1 timme att gå dit eller något..
Men så smsade Jessica och frågade om jag vill följa med in till city eftersom hon ville shoppa. Så jag bestämde mig för att hänga på henne istället så nu ska vi åka in och göra av med lite pengar istället;)

Ikväll ska jag jobba extra men jag börjar inte förens vid 9 så om inte barnen sover då så tänker jag bara stoppa dom i säng och ägnan kvällen för mig själv framför tven och datorn;)

Kram, Caroline


Valborg

Idag är de en helt vanlig fredag med början på helg här i USA men hemma så är de valborg! De känns lite konstigt faktiskt att man inte är hemma och firar de. Nästan så man önskar att man få kunde vara hemma för en kväll och ha trevligt med alla sina vänner och sedan åka tillbaka igen.. men, men. Denna fredag kommer istället ängans åt middag ute och sedan bio! Hoppas att de blir trevligt ändå!

Nu ska jag göra mig iordning för att åka!

Kram, Caroline 

RSS 2.0