Bad

Här har jag tillbringat kvällen med min bok och ett glas vin!
Nu ska jag se om jag kan sova helt själv i detta stora kusliga huset också:P
Goodnight

"all by myself"

Nu har familjen åkt och jag är hemma själv!:)
Amanda va här nyss med äppelpaj så vi nöjt av den och snackade lite skit innan hon va tvungen att åka hem...
Nu är de dags att att njuta alldels själv! Detta gör jag med egenlagad wok, ett glas vin och även ett bubblebad i den stora badkaret uppe:P Tror minsann jag ska göra en ansiktsmask också!

short week:)

Denna veckan är en kort vecka! Redan imorgon jobbar jag min sista dag för denna veckan och sen är jag ledig ända fram till och med måndag! Min värdfamilj åker nämligen till Aspen imorgon eftermiddag och jag ska stanna hemma så jag får va ledig och ha hela huset för mig själv! Äskar de! De är en så sjukt skön känsla när de är borta, man kan liksom slappna av på ett helt annat sätt:P

Nu ska jag återgå till min bok! (Star, av Pamela Andersson. Första svenska boken som jag läser sedan jag var i Sverige!!!)

Godmorgon

Solen lyser och jag börjar jobba om ca 5 minuter:P innan imorse så har jag ätit frukost med boken ute på baksidan, varit en sväng till baknen, tagit en promenad och duschat så nu är jag redo att möta dagen och alla dess hinder!
Hoppas inte ungarna är för jobbiga bara:P

Bloggriket



Bildregn;)

Helgen va lång och as nice:)
Började med midsommar och slutade med en heldag i trakterna runt omkring golden!

Jag har långt ifrån alla bilder men här kommer lite av de jag har i alla fall:p
Midsommar
Lördag, Downtown häng och sushi och lite bar häng på kvällen.
De regnade konstigt nog från denna himlen!!!
Söndag, Vi körde upp till Buffalo bills grav, utsiktsplatsen och ner via M:et(Stort M som är uppe på ett va "bergen" som står för mines). Sedan blev de scondhand shopping, otrolig nog köpte jag två par byxor!!(ska bli shorts:P) Efter de blev de middag och mer häng nere vi vattnet i Golden innan vi åkte hem och stupade i säng mycket senare än va jag hade tänkt och ändå kunde jag inte sova ett skvatt under natten!!

Första ölen...

Nu har jag öppnat min första öl och sitter här redo att åka till parken:) roligat att jag precis har öppnat första ölen och alla firare hemma i Sverige förmodligen är i full gång och troligen ganska dragna redan:P

Näpp nu ska klackarna på och sedan bär de av till bussen!

Jordgubbstårta

Här är den min fina tårta! Är jag inte värdens snällaste au-pair som gör denna helt till min värdfamilj eller???;)

Glad midsommar

Hoppas alla där ute har en jätte bra midsommar!!!
Själv ser de ut som om min midsommar kommer bli ganska så bra mot alla ods:P Nu imorse så har jag sått och gjort mammas potatissallad som jag ska ta med mig på picknicken ikväll men mina tjejer! Men inte nog med de! Jag har även lyckats få ihopp en jorddubbstråta till min värdfamilj och mig själv så klart! Ska lägga upp en bild sen när jag har laggt på grädden så ni får bevis på hur duktigt jag är;)

Nattbakning

Klockan är 12 och jag har fortfarnde inte kommit någonvart sedan jag slutade jobba!! Jag jobbade till 10 och slängde ungarna i säng tidigt så jag skulle kunna baka och fixa med en massa annat. Kokade potatis, gjorde egen gjord vanlig kräm och gjorde en tårtborten! Trårbottnen lyckades jag dock "messa up" på något konstigt sätt.... De stod att den skulle va inne i 30-40 minuter och efter 20 min så skulle jag bara cecka på den och då va den helt bränd på ytan och helt gäggig innutit!! Så jag fick börja om från början!
Nu tror jag att de den nästan är klar har kollat den typ en gång i minuten nu i slutet! I mellan de har jag och A suttit och snackat en massa skit över en timme:P

Näpp nu ska jag kolla den igen och hoppas att den är klar så jag kan gå och duscha och gå och lägga mig!

hoppsan

Råkde jag göra några nya inköp...

Två tvålar från bath and bodyworks
Två nya hud lotions
Fem min handsanitizers
En ansikts rengörning från Mary Kay
En maskara från Mary Kay
En mineral foundation från Mary Kay
Och...
Ett par shorts från Forever
En topp från Love Culture

Försökte lägga upp bild också men blogg.se är hel konstigt så jag ska försöka så upp den lite senare!!

Promenix

Ute är de jätte skönt väder nu när de börjar svalna av lite! Så nu drar jag ut på en promand till starbucks där jag senare ska möta upp Linnea och sedan gå ut och gå en runda med henne också:)

hörs senare!

....

Min dator är helt cp!!! Den har segat ihop totalt och gör inte alls som jag vill:O Den får inte sluta fungera nu för då vet jag inte var jag tar vägen!!!!

Något annat som verkligen bekymrar mig är mina credits, skoltimmar, jag tror inte jag kommer lyckas få ihop dom! Kursen som jag ville ta men som inte A tyckte passade in i schemat börjar imorgon och jag blev nyss påmind om de av Amanda! Jag som precis hade lyckats förtränga de....

Helgen

Oups glömde bort att uppdatera lite här under helgen:O

I fredags kväll va jag på Rockies(baseball) med min värdfamilj, lewis och en annan fotbolls coach. Trevligt va de, solen sken och ölen va kall och god och jag tror till och med jag börjar förstå mig på den där sporten nu efter sådär 4 matcher där jag inte fattat ett skvatt:P

 

Igår jobbade jag på dagen för att sedan dra mig hem till Amanda där vi två superkockar slängde ihop en super god middag, drack några öl och pratade en massa strunt innan jag däckade i hennes soffa framför tv..

 

Idag har jag jobbat igen under dagen och de va storstädning av huset som gällde eftersom A hade fått något städryck så vi alla (barnen också) städade och rensade som bara den så nu är de superduper rent över allt! Efter de så drog jag på bio med Amanda och Ellen. De ville se någon "pingvinfilm" mister poppers pengvins hette den.. helt okej familjefilm typ dock slumrade jag till några gånger under filmen.


Nu kallar boken!


Godnatt USA/Godmorgon Sverige

 


Elichgarden

Idag har vi spenderat eftermiddagen på elichgarden! Elichgarden är en amusement park! Jag och lewis tog C och sprang runt och åkte alla möjliga galana saker, de är vad jag kallar att jobba:P Vi mötte även upp med små killarna och min värdmamma för lite gemensamma rids och grjejer:)
Bouncy ball som lewis och jag åkte:) as kul va den!! Slängdes typ 200 feet upp i luften och snurrades runt!!

Powerwalk

Godmorgon på er alla:) idag börjar jag inte förens vid 11.30 så nu ska jag ta mig ut på en promenad! Jag hostar fortfarnde mycket så jag vågar inte träna. Vi får se hur de går att gå ut och gå eftersom jag inte har gjort något sendan jag var sjuk förra veckan och typ hostat så fort jag sprungit upp för trappan.. men de ska nog gå bra!

Kan också berätta att solen skiner som bara den:)

hörs senare!

Grand Canyon!

Bilder från underbara Grand Canyon!! Något alla borde se i livet och något som jag gärna gör igen och går runt och tittar mer:)
¨
Ett litet smakprov:) fler bilder finns på facebook...

Hoover Dam

Påvägen till Grand Canyon så stannade vi vid Hoover Dam!

Ny au-pair

Har jag sagt att de har flyttat in en ny au-pair snett över gatan? De har de i alla fall:) de är en familj med en unge som hade en au-pair förra året också en svensk då, men varit utan nu ett tag och nu skaffat en tysk tjej! Innan ikväll gick jag över tänkte att jag skulle presentera mig så jag fick veta vem hon va och lite så. Hon va på Starbucks just då men tio minuter efter jag varit där kom hon över till mig efter att ha kommit hem igen. Så hon fick komma in och äta glass med hela familjen "kaos" och fotbolls coachen! haha jag tror hon blev lite över välmad av alla intryck:P Men hon va trevlig i alla fall och vi satt och pratade lite själva efteråt också så hon gick nyss:) Vi ska nog kunna umgås i framtiden. Och hennes unge är i samma ålder som ev också så vi kanske till och med kan få till lite playdates! hade inte suttit fel att ha någon att snacka med i parken:)


Fotbolls coach..

Ikväll har de kommit en fotbolls coach till oss från England som ska bo här en vecka. Han coacha på C och Em's fotbolls camp. Lite nytt folk i huset är aldrig fel;) alldra helst inte om dom är i 20 årsåldern långa och dessutom lite snygga:P

Nu ska jag sova, börjar tidigt imorgon!

Vegas:D

Äntligen har jag fått ihop ett inlägg med bilder från Vegas!! Titta och njut;)
De blev inte så mycket fest bilder över lag så mamma och pappa ni har tur, inget att skämmas över alls här...:P
Grand Canyon kommer komma i ett eget inlägg;)

Godmorgon

Underbara morgon!(eller inte) men i alla fall skulle bara säga godmorgon och att jag just nu sitter i ishallen och jobbar för C är på skating. Skulle också säga att jag sitter och håller på att ladda upp bilder till ett Vegas inlägg men jag kommer nog inte hinna klart med de för internet här är inte de snabbaste...  Men jag ska göra mitt bästa i alla fall!
Hoppas alla där ute har en bra söndag

solsken

Medicen fungerar och jag mår mycket bättre även om jag inte ens tagit någon dags dos alls idag!:) De är dessutom as nice väder ute idag igen efter en lite dipp och med lite kallare väder igår. Så idag har jag legat och läst min bok i city park i tre timmar innan jag åkte hem och gjorde mig en sallad som jag nyss har smäckt i mig. Snart blir de jobb igen till 8, efter de blir de häng hos Linnea så får vi ser vad de blir va kvällen.

Amerika och medicin:)

Jag fulkomligt älskar att man kan gå till affären här i usa och köpar dunder kurer för förkylning!! Saker som man säkert skulle va tvungen att ha recept på om man skulle köpt de hemma i Sverige. Igår va jag och inköpte dessa två flaskor
Den ena är för dagen och den andra för natten. Så igår när jag skulle gå och lägga mig så tog jag en dos av nyquil och somande som en stock! Vaknade en gång och kunde inte soman om och de hade dessuomt gått 6 timmar sedan jasg tog första dosen så jag tog en till och somnade om igen och sov ända till 11.30! Jätteskönt efter att inte ha kunnat sova ordentligt på 2-3nätter!
Nu ska jag ta min dos av dags flaskan så jag blir frisk någon gång!

Förbjuden att jobba..

Nu får jag inte jobba heller! A har bestämt att jag är för sjuk för att jobba och skickat mig i säng för en lång natts sömn och vila imorgon, trotts att jag protesterade och sa att jag inte va så pass sjuk att jag inte kunde jobba imorgon så insisterad hon på att jag var tvungen att vila och bli frisk när jag höll på att frysa ihjäl när vi åt och de va 25 grader varmt inne... Så jag får vell göra som hon säger. Ska lägga mig och kolla på någon film nu och sedan ta en stor dos Nyquil för att sedan hoppas på att jag kan somna inatt!


Emma på besök i Denver

Emma kom på besök till Denver och jag var hemma själv så de blev full rulle hela helgen igenom:)

Fredagen spenderades med jobb, shopping, tacos och lite bar häng downtow:) Har dock inga bilder alls att bjuda på från fredagen...

Lördag, Emma och jag åkte till Coors brewery i Golden och kollade på tillverkningen och provsmakade öl:) vi hämtade sedan upp Ellen och skulle upp till Red Rocks, men när vi kom en bit på vägen upptäckte vi att de va massvis med folk och tydligen skulle de va någon konsert där uppe så vi fick vända och åka hem istället.
Väl hemma blev de grillning med förfest och sedan utgång som slutade med limon hem:)
Coors:
Grillning och utgång:
Söndag, Vi vaknade trötta efter en lång natt men efter ett lite tag kom vi igång och åkte downtown Denver och åt lunch och drack mimosa för att sedan strosa runt och visa emma vårat lilla "city". På kvällen åkte vi på konsert:):) Bruno Mars och Janelle Monae. Har aldrig sett eller hört något från Janelle Monae innan men måste säga att hon var riktigt cool! Bruno Mars va as bra:) och de skadade ju inte att han är så sjukt snygg heller:P
Sen blev de hem och packning för min del eftersom inte jag hade lyckats packa för Vegas innan....

Föööööörkyld

Usch jag är jätte förkyld!! Har sån jobbigt slem hosta och tappar rösten lite då och då också!! Lite jobbigt när man jobbar och måste prata i telfon! Hoppas att de går över snart så jag kan börja träna igen på riktigt, var på body pump igår och de va riktigt tungt och jag höll på att hosta ihjäl mig!

Ute är de stålande väder och de har de varit sedan jag kom hem från Las Vegas! Igår hade vi typ 97grader varmt och idag har de varit över 90 också! As nice med värme:)

Ikväll har jag varit på mills med Ellen och gått och strosat lite framför allt köpt halstabletter på target så jag kan sova inatt:P

Lovar att jag ska jobba på uppdateringen om förra veckan nu ikväll!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen och har varit sedan torsdags kväll men jag har knappt hunnit sitta något vid datorn förens nu:P I går va jag ledig för att kunna "återhämta" mig enligt min värdmamma:) Så jag umgicks med värdfamiljen på förmiddagen och sedan drog jag mig till Golden och Ellen för att umgås och hitta på något kul. De blev en sväng till floden(river på eng vet inte om de är flod på svenska??) väl där blev de till och med ett dopp för mig svinkallt och strömt va de men roligt ändå;) Senare på kvällen gick vi ut och åt och kollade lite för de va lite "markanad" i golden efter de blev de photoshoot ala ellen och caroline innan vi drog oss hem för att sova i tid.

Idag har jag jobbat mesta delen av dagen. Mitt äldsta värdbarn fyllde 10 år idag så vi har även firat henne:) och nu ikväll är mina hostpäron ute på fest så jag jobbar fortfarnde men ungar sover äntligen! Imorgon blir de också jobb nästan hela dagen.

Lovar att de kommer en uppdatering om helgen emma var här, Vegas och Grand Canyon!! Kan säga att de milt sagt va en väldigt intensiv vecka som jag inte kommer glömma i första taget!


Frozen margarita vid Poolen

Kom nyss upp från poolen efter några timmars stekande:)
Nu blir de dusch och sedan middag och utgång!

Igår va i en tripp till  Grand Canyon, as nice:)