Tired

Jag är så fruktansvärt trött och klockan är ändå bara lite över nio och jag har redan sovit nästan två timmar upp i soffan! Fattar inte hur jag kan vara så här trött??
Jobbdagen idag har gått ganska bra med undantag av morgonen.. Och nu merar har vi ingen hund att ta han om längre heller, skönt;)

Helgen va skönt och ganska så slapp, men de behöver man vell ibland:)
På fredag så var de bio och middag ute med Sara, vi tittade på Eat, Pray, Love. Den var bra men inte mycket mer än så, men ändå sevärd tycker jag.
På lördag så åkte vi in till Central Park och hade lunch och hängde hela dagen med prat, skratt och kortleken(jag ägde sara på 7an;) ) Vi stannade inne i city till kvällen då vi åt middag ute och sedan åkte hem till Sara;)
Söndag så var jag hos sara lite på morgonen och sedan körde hon mig hem för att jag sedan bara skulle kunna slappa hela dagen.





Nä nu ska jag sova!
Kram, Caroline

Sjuka barn

Idag har jag haft två sjuka barn här hemma, eller de började med att J var sjuk och sedan vid lunchtid så hade L feber också. Jätte kul! Fattar inte vad de är dom har dragit på sig för dom får bara feber och mår allmänt dåligt i typ 1,5 dag sen går de över. E hade de sön-måndag..och nu när J och L fick de så bara hoppas jag att jag inte får de till helgen!! För jag tänker då inte spendera en helg i sängen!
En sak som är positiv är i alla fall att solen är tillbaka här i New york dock är de inte så jättevarmt, kanske runt 25 ute just nu, men de gör inget bara de är SOL!

Nä nu ska jag begrava mig i min bok! Jag läser sista delen i serien "Hunger games" vilket är Mockingjay.

Kram, Caroline

Onsdag

Idag är de grått, regnigt och trist ute precis som de har varit ända sedan i lördags kväll! Detta har gjort mig sjukt trött och deppig och att jag dessutom är inne i en fas då jag inte kan sova gör ju inte de bättre precis..
Men enligt prognoserna så ska vi i alla fall få lite sol till imorgon och sedan ska värmen komma också vilket ska bli jätte skönt!!:)

För övrig så lyckades jag med att låsa mig själv ut tillsammans med två av mina värdbarn idag. Våra dörrar är såna som låser sig själva om man inte trycker ut en lite knapp, vilket jag inte gjorde för jag tänkte att jag bara skulle skuta igen dörren... Men så blev inte fallet så där stod jag ute med L och E och min vmammas systers hund i dugg regnet! Barnen hade i alla fall regnjackor på sig så dom var okej men jag hade inget annat än min kofta. Men jag kunde ändå inte sluta flina och små skratta åt mig själv lite även om L var skit sur på mig. De hela slutade i alla fall med att min vmamma fick åka ifrån sitt jobb i city och ta tåget hem. Så vi fick vara utelåsta i 1,5h innan vi fick komma in igen och då var barnen jätte hungriga och griniga.
För övrigt har de gått bra att jobba idag och jag fick sluta tidigare eftersom min vmamma kom hem;)

I helgen så va de Bbq hos Elin på fredag och sedan på lördag så åkte jag Emma, Alicia och Hanna till Long Island på dagen för att steka på stranden. De var inte så jätte solig men de va skönt ändå och havet va underbart!! Och vi hittade både dit och hem utan GPS!! Trotts att vi på vägen hem gav upp på trafik kaoset på motorvägarna och gav oss in på småvägarna i Queens och letade oss upp till denna andra bron över och hem;) På kvällen så grillade vi hos Alija och drack öl och hade trevligt. Sen på söndag så tog jag en segdag då jag bara sov och tog de lugnt vilket nog behövdes för jag var helt slut!

Och en sak till, idag har jag haft mitt körkort i 2 år! och där med är min prövotid slut;)

Kram, Caroline


fredag:)

Nu har jag äntligen slutat för dagen och nu är de helg, vilket betyder 2 HELA dagar som jag inte behöver vara här hemma utan ute ur huset och göra en massa andra saker!!:)
Jag vet dock inte riktigt vad helgen kommer bjuda på men jag tror säkert att de bli bra. De ända jag vet är att vi imon förhoppningsvis ska ut till Long island och ligga på bechen och bada i havet om allt går som vi hoppas och sedan grilla på kvällen. Sedna får vi se vad resten av helgen bjuder på!

Duschen väntar!

Kram, Caroline

P.s vem vad de som kommenterade?? Jag svara jätte gärna men jag vet inte vem du är;)

Back on track

När jag hade sagt hejdå till pappa på GC i söndags så fick jag typ värsta känslobomben över mig och fick världens hemlängtan och kände mig helt omotiverad till att jobba. Helst av allt ville jag gå tillbaka till pappa och åka hem med dom på måndag istället för att jobba.. Jag kände mig så helt omotiverad och längtade hem ända tills idag. Då va de precis som om något vände och jag insåg att de vill jag inte alls, för vad ska jag göra hemma??(de som jag har suttit och sagt till mig själv i 3 dagar). Om jag kommer hem nu, så har jag inget jobb, plugga vill jag inte och vad ska jag göra då? Vara arbetslös? Nä de är jag alldeles för rastlös för!
Eftersom jag knappt inte har haft någon hemlängtan alls innan detta så kändes de jätte konstigt! Jag menar efter 7 månader, är inte de lite konstigt att få hemlängtan då??
Men jaja nu är jag i alla fall "back on track" känns de som, även om jag är lite trött på själva au-pair jobbet..

Idag åker Linnea hem till Sverige för att börja plugga igen:( Vi kommer sakna henne!!

Nä nu ska hag dra mig till gymmet!
Kram, Caroline


Hemma igen efter helgen

Nu är jag hemma igen efter helgen med pappa och dom:) De blev en lång och intensiv helg med långa dagar och jag sov på hotellet med dom två nätter så jag har knappt varit hemma något alls...
Imorgon kväll åker dom hem och jag måste säga att de känns lite tungt som vanligt när någon man känner varit här och dom åker hem men man själv stannar kvar och ska försöka fortsätta med sitt "vanliga liv" här borta.
Men de går ju över efter någon dag, hoppas jag!

Nä nu ska jag sova, helt slut i både kroppen och huvudet!

Kram, Caroline

7 månader!

Idag har har jag varit här i 7 hela månader, helt sjukt vad tiden flyger på! De är ju mer än halva tiden av vad man har skrivit upp på;) Och idag har dessutom min pappa och dom kommit hit till New York! :) Men jag kommer dock inte träffa dom förens imorgon på eftermiddagen eftersom jag måste jobba på förmiddagen och över lunchen:( men sen har jag hela helgen ledig!
Och detta har jag firat med att jobba 13 timmar idag med 3 timmars mellanrum när jag hade jobbat min "vanliga" jobbdag föra att sedan jobba 3 timmar till och natta flickorna!! De va en väldig tur att jag hade tre timmar där emmellan annars skulle jag ha få ryck här hemma!

Nu ska jag i säng för och läsa "Catching fire"

Godnatt, Caroline 

Pippi Longstocking

Idag när jag var på bibloteket med barnen och stod och hjälpte L att hitta någon lämplig bok, och vad hittade jag inte då om en Pippi bok!! Jag blev jätte glad och även om den var lite för svår för henne så lånde jag den för att jag tänkte att jag kunde läsa den högt för dom! Och jag frågade även om dom hade mer böcker av Astrid lindgren och dom hade några Pippi böcker till och sen hade dom någon annan på huvudbibloteket också som var mer bilderbok. Så jag ska ta mig dit också för att se vad de är för böcker och låna dom. Så nu jädar kommer mina värdbarn plågas med Astrid Lindgrens böcker öven om dom gillar de eller inte!;P

 
 
Tog bilden med webcamen, där av lite dålig bild men jag orkar inte gå och hämta min kamera..

Kram, Caroline


Godmorgon

Har precis släpat mig upp för trappan och börjat jobba, fast barnen sover ännu och de hopps jag att dom ska göra i någon timme till så jag får lite "egnetid" även om jag jobbar ;)
Ska försöka lägga upp lite av bilder från helgen på facebook nu så länge inte barnen vakanar..

Imorgon landar min Pappa här!!! Men jag får inte träffa honnom förens på torsdag, men de är ju bara två dagar..;)

Kram, Caroline

Helgen

Tänkte berätta lite om helgen nu när jag har lite tid över.
I fredags så var vi ju som sagt på fest och på Mollys, vilket var jätte trevligt. Så vi kom inte i säng förens vid 3 tiden. Och redan vid 5.30 så ringde klockan så vi fick inte mycket till sömn men vi fick vila kroppen och huvudet ett tag.. Vi tog sedan tåget in mot city vid 6.30 för att sedan ta oss vidare mot Niagarafallen med en buss från Chinatown. När vi väl satt på bussen så väntade 8 timmars bussresa så med andra ord sov tid för oss!!
Buss resan upp gick bra då vi båda sov ganska så mycket även om man vaknade lite till och från hela tiden och mådde lite halvilla, bakfylla. Men när vi väl kom fram så mådde man hyfsat bra i alla fall:D

Vi började med att åka båten "The maid of the mist" som går in jätte nära vattenfallen så man får ser vattenfallen från riktigt nära håll och man blir helt blöt också, om man inte har en regngrej på sig.. När vi var där så blåste de lite också så de betydde att vattnet "flög omkring" mycket mer än vanligt också. Jag har därför inte så många kort från båtresan heller, då jag inte vågade ha min kamera uppe.. Men häftigt va de i alla fall!!
När vi åkte båtresan så gick vi en bit precis när de ena vattenfallet och åkte även upp på en balkong som var mitt ute i floden så man såg jätte fin över båda fallen. Sedan gick vi vidare och kollade lite till innan de var dags för att äta innan vi skulle åka vidare till ett annat ställe för att kolla på kvälls showen då dom lyste upp vattenfallen!

Natten spenderade vi sedan på ett hotell ca 1 timme bort som var förvånansvärt bra faktiskt:) men de blev en tidigt morgon för redan vid 6 blev vi väckta för att åka vidare till 1000 Islands och åka en båttur där också. A 1000 Islands var inget jättespeciellt då de är väldigt likt den Svenska skärgården. Men här måste man köpa hela ön och de är oftast rika folk som bygger stora häftiga hus och slott på vissa av dom också. Man var även över på den Canadensiska sidan här ett litet tag och fick se den minsta internationella bron i värden som går mellan Canada och USA, den är bara 10 meter lång! Sedan var de dags för hemfärd för oss och alltså många timmar i buss igen men de gick ganska bara de också även om jag bestämde att jag inte skulle sova något för då skulle jag inte kunna sova på natten När vi väl kom hem till New York så in såg vi snabbt att de skulle bli tagit till nästa tåg men vi hade bestämt att vi skulle ta de så de slutade med att vi sprang den kära vägen upp för alla trapporna från subwayen till tåget som vi han med, med några minuter till och med!

Här kommer några bilder från helgen!


















Jag kommer lägga ut mer av bilderna på Facebook.

Kram, Caroline


Utmattad!

Nu är jag hemma igen och jag ska alldeles strax släcka lampan och sova eftersom jag är helt slut efter helgen, ska bara göra en kort uppdatering;)
Helgen har varit jätte bara och händelserik Niagarafallen var jättefina, underbara, mäktiga och lite blöta också! Dock fick vi lite dåligt med sömnen i helgen, men de får vi vell ta ingen nu i veckan när vi "bara ska jobba"..


Nu ska jag sova! Mer uppdateringar om helgen kommer imorgon.

Godnatt, Caroline


Helg!

Kom precis hem från gymmet:) Har varit sååå duktig denna veckan om man jämför med dom gånga veckorna..
Och de känns så bra, nu ska jag bara fortsätta så här och öka på de ännu mer när skolorna börjar!

Denna helg är de ju som sagt Niagara fallen som gäller för Emma och mig så tidigt, tidigt imorgon ska vi ta tåget in till city för att sedan sätta oss på bussen dit! De ska bli kul och häftigt att få se fallen, de är ju liksom något som man måste se en gång i livet minst, säger alla här.
Redan ikväll så ska jag dra mig till Emma för att "sova" där, eller vi ska ut och härja en sväng först på kvällen så hur mycket vi får till sömn under natten får vi se;) Men vi kan ju alltid sova på bussen imorgon!

Nu ska jag återgå till att packa och göra mig själv iordning så jag kan åka till Emma!

Kram, Caroline


Om mindre än en vecka..

Kommer min pappa hit!!! För på onsdag nästa vecka så landar min pappa mf här i New York:) Tyvärr så stannar dom bara en kort vecka men vi får vell försöka få ut de mesta ut av de. 

Kram, Caroline 
p.s de är hett här idag!


Niagara Falls!

Har precis boka biljetter till Niagara fallen denna helgen!:D Vi åker tidigt på lördag morgon och kommer hem på söndag kväll, så de blir en snabb tripp med mycket buss. Ville helst ha åkt på fredag så de blir en 3dagars tur men nu får de bli så här, bättre än inget i alla fall!
Tror de är väldigt mäktigt i alla fall!


Idag har de varit en jätte lång dag med 11 och en halv timmes jobb! Så imorgon förväntar jag mig att de blir en desto lättare och kortare dag!
Nu ikväll så har jag träffat Emma, Elin och Rebecka- mycket trevligt!

Goodnight, Caroline


Goodnight

Nu ska jag gå och lägga mig i mitt rena rum med rena lakan i sängen och en ny duschad och ny tränad kropp!
När jag var klar med mitt rum så drog jag en runda till gymmet och tränade skiten ur mig själv! Väldigt skönt för de va ett tag sedan tränade ordentlig nu och även sedan jag tränade regelbundet. Men de ska jag försöka få ordning på snart. Och när skolorna börjar så ska jag åka till gymmet nästan varje dag när ungarna är i skolan!
Jag ser ljuset på sommaren! Eller jag vill verkligen inte att sommaren ska ta slut, för även om de har varit sommar varmt sen i april-maj så är jag inte redo för hösten! Men jag vill att alla campen ska ta slut så jag kan fixa en massa playdates till mina barn och sedan att skolan börjar så jag får min lediga tid på dagen! Jag börjar bli lite trött på att ha alla tre barnen hemma hela tiden och inte ha något att göra...

Nä nu måste jag sova imorgon har jag en lång dag framför mig med jobb från 7-5.30 minst om inte längre om jag får gissa... 

Goodnight, Caroline 

Operation städning av mitt rum!

Nu har jag precis slutat och har redan tagit mig min andra uppgift idag, nämligen storstäda mitt rum! Mitt rum har sett ut som ett bombnedslag nu i över två veckor och de byggs bara på. Jag har dessutom inte fått något tvättat på över en vecka så de är dags att ta tag i de också!
 
Jobbdagen har gått ganska så bra idag även om de va måndag så flöt de på bra för en gång skull!

Nä nu ska jag återgå till städanet!

Kram, Caroline


Paus..

Förlåt för mitt lilla uppehåll är på boggen... Någon gång i början av denna veckan så bestämde jag att jag att jag skulle ha en paus när de gällde datorn, eftersom jag bara var allmänt trött på allt som hade med datorn att göra, konstigt nog. Så jag tog mig en veckas paus då jag ändast var tillåten att kolla de viktigaste, mail lite nyheter och väder eller likande lite snabbt. Jag bestämde också att från och med måndag, imorgon, så ska jag försöka ta upp de här med bloggandet igen på allvar, nu är jag har haft min "dator paus";)

Godnatt! Caroline


RSS 2.0