Happy happy happy!

VET IN VAD!!? Yellow cab ringde innan idag och sa att de hade hittat min plånbok!!! Fattade ingenting först men sen blev jag as glad och har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen:):)

:'(

Plånboken va inte hos taxiblogaet:'( Så just nu tror jag att jag måste anmäla de till polisen och sedan föröska lista ut hur jag ska skaffa ett nytt körkort här borta...
Som de är nu så får jag släpa runt på passet!

Fan jävla as!!!!!

Igår jag var jag som sagt ute och de slutade lite mindre bra.... jag blev av med min plånbok!!!! Så de ända jag har kvar just nu är mitt americanska Chase kort för de hade jag inte i plånboken! Men mitt svneska bankkort, körkort, försäkringskort, internationellt körkort och allt annat viktgit som man har i plånboken är borta!:'( De finns ett litet hopp att den ska va hos taxi bolaget för jag tror de är där jag har tappat den. Men man kunde inte åka in och kolla de förens imorgon sa dom när jag pratade med dom så ALLA måste be för mig så att den är där imorgon när jag åker och tittar!!

Roligt hade vi i alla fall tills detta hände med de va ju när jag åkte hem, men ändå synd att kvällen skulle sluta så.. Får vell skylla mig själv. Men de är så sjukt jobbigt att fixa nytt av allt när man inte är i sverige! AS fan var trött jag är på mig själv!!

påskafton?

Min påsk feeling ligger på NOLL! jag har inte ens fattat att de är påsk så obefintlig är den! Dessutom så pyntar inte folk här i Denver så mycket som de gör i övriga usa så man blir liksom inte påmind om de hela tiden heller.. Men i dag ska de ju alla fall va påskafton säger dom så, Glad påsk på er alla där ute som firar:P


Själv har jag inlett dagen med ett body pump pass och två maskiner tvätt! Nu är jag redo för att ta tag i resten av helgen:) Ska strax och plocka upp Linnea för tt gå och glo lite i affärer, jag får inte köpa något! Senare ska jag hämta Ellen från skolan så hon kan va med oss och gå ut ikväll!! Hoppas på att de blir riktig kul! Jag behöver en kul ute kväll, var enormt längesedan nu!


Nu ska jag dra mig till linnea, hörs!



Allergisk?

Jag tror nästan jag är lite allergisk mot pollen. För de senaste dagarna har de kliat i ögonen som bara den, mina ögon har även varit rinniga och rinnig i näsan. Jag har dessutom de där knölarna bakom öronen, körtlarna som är svullna, som jag hade precis samma förra året i när jag precis hade kommit till NY och fick den där allergi grejen mot något. Och de va ju också precis i denna tiden på året då de är massvis med pollen i luften, och alla träden börjar blomma och få blad. Så idag imorse så tog jag en sväng förbi affären också och köpte Claritin, Benadryl va slut! Vi får hoppas de hjälper för jag vill inte bli så dålig som jag blev förra året! Här är en länk till de inlägget


Nu ska jag hoppa in i duschen efter dagens andra tränings pass:P


kallt, varmt, kallt????

Nu får vädret bestämma sig tycker jag!! För de är helt sjukt va vädret svänger här borta!! Jag blir helt knäpp på de! Imorse va de svin kallt, va på body pumpen vid 5.30, så de va riktigt kallt! Sen började de spöregna och va allmänt äckligt väder. Men helt plötsligt sprack allt upp och de blev klarblå himmel och 20 grader varmt tills nu när jag satt ute och njöt av vädret då de kom regnmoln igen från ingenstans. Och de droppar liksom typ 5 grader i temp också på bara några minuter! helt galet!



kallt, varmt, kallt????

De är helt sjukt va vädret svänger här borta!! Jag bilr helt knäpp på de! Imorse va de svin kallt, va på body pumpen vid 5.30, så de va riktigt kallt! Sen började de spöregna och va allmänt äckligt väder. Men helt plöstligt sprack allt upp och de blev klarblå himmel och 20 grader varmt tills nu när jag satt ute och njöt av vädret då de kom regnmåln igen från ingenstans. Och de dropar liksom typ 5 grader i tempratur också på bara några minuter! helt glaet!

rockies

I fredags så va jag och Amanda på Baseball på kvällen! Vi gick dit och köpte biljetter på plats och frågade efter de billigaste så vi hamnade högst upp men de gjorde oss inget:P De va dessutom massvis med folk där uppe så de va kul att va där uppe. Så nu har jag varit på baseball i alla tre städer jag bott i under min usa tid men denna gången är den ända gången jag har stannat ända tills de är slut, eftersom de är typ 3-4 timmar långt. Men dricker man öl och pratar en massa strunt så gick de ju fort;) Efter åt åkte vi hem för att sova, när vi väl hade hittat var vi parkerade bilen vill säga... ingen av oss kom riktigt ihåg var vi hade parkerat och att hitta hem var inte heller super lätt visade de sig men efter ett tag hittade vi i alla fall hem!Och i alla fall jag stupade i säng direckt för att kunna jobba dagen efter!








träning och bb

Klev precis av cross-trainern efter 40 minuters träning så här på kvälls kvisten:) har kommit på att jag kan stå där och träna samtidigt som jag tittar på någon serie på daton eftersom vi har en ställning på maskinen för en bok eller för en dator. Så jag har försökt införa att jag står där varje kväll när jag kollar på Big Brother:P lagom långt och allt så 40-45 minuter blir de när jag väl orkar, men några kvällar i veckan blir de i alla fall!


Idag jobbade jag 8.45–1.15 och sedan 3-6, försov mig gjorde jag så min värdmamma fick komma och väcka mig! Efter jobbet så tvingade Linnea ut mig på en runda till starbucks för att tjata lite strunt:)


Nu blir de en snabb dusch sedan "En unge i minuten"!


Onsdag

Idag har jag jobbat 9-1.30 och sedan 3-9, värdelös dag! Slutade men att jag somande i soffan med ungarna när jag hade slutat till en film som jag faktiskt hade villjat se, guldkompassen (tror jag den heter på svenska). Såg typ de 20 första minuterna sen va jag väck! Förstår inte va de är som har hänt med mig de senaste halvåret! Innan kunde jag alldrig sova om de inte va i sängen och när man skulle gå och lägga sig om äns då liksom. Men nu kan jag somna typ var som helst under vilken tid på dygnet som helst oavsätt om de är en massa oljud runt om kring eller inte! Jätte konstigt, dock har jag haft lite svårt att somna på kvällarna den senaste tiden, fast jag somnar ju men inte innan 11-12.

I måndags så hade vi cluster meeting vilket denna gången va att gå på ett nuggets game(basket). De va Nuggets mot golden state warriors och nuggets vann!! Riktigt roligt va de:)

I måndags så var de också mammas och min vpappas födelsedags så grattis till dom lite i efterskott här i från bloggen.. Igår va de också min minsta kunsins fördelsedag så grattis joel också!

Annars händer de inte så mycket speciellt här borta, jag jobbar och går till gymmet var eviga dag i princip, träffar lite vänner och de är i princip it!

Och föresten idag så REGNADE de!! Vet inte hur längesedan de va de regnade men längesedan va de i alla fall och efter att de hade regnat så luktade de så gott och friskt som de gör efter att de regnat ibland:) och belive it or not men jag har faktiskt saknat regnet lite:P

Korthårig!

I tisdags så var jag och klippte mig!! De var verkligen på tiden, typ 1år och 5 månader sedan jag gjorde de innan de... detta var alltså första gången i USA! Dåligt.. men nu är de gjort:)
De blev kort till och med aningen kortare än vad jag hade tänkt mig men de kan jag leva med!

Osminkad och i pjamas med då får ni leva med:P

Idag har jg jobbat 11.45 till 6 innan jobbet gjorde jag inte mycket mer än att pratade med Emma:) och nu efter har jag varit på gymmet en snabbis och sedan på yougurtland med Linnea! Linnea ska åka iväg imorgon och tänker va bort i en hel vecka! Fattar inte hur jag ska klara mig utan min tränings buddy:(

Beaver Creek

Här kommer lite bilder från Beaver Creek! Har någora riktigt söta på killarna i polen men jag vågar inte lägga upp dom här synd... Men här får ni se lite i alla fall:)
På vägen upp dit:)
Röda berg, as häftiga!
I liften upp!
Utsikten från polen

We are finally home!

Äntligen är vi hemma!! Ni som har mig på facebook vet om att de igår va jätte varmt uppe i bergen 65-70F. Så jag både badade med barnen i utomhus poolen, solade i bara bikini och dessutom åkte skidor men de va i och för sig väldigt tungt och "slaskigt" att åka..


Idag när vi vakande på morgonen var de mycket kallare och de började dessutom först regna som sedan övergick i snö. Så vi bestämde oss för att kasta ihop alla saker fort så vi skulle hinna iväg innan de blev allt för stormigt. Vilket vi inte lyckades med även om vi slängde ihop allt och fick in alla barn i bilen på typ 45 minuter. Vi satt i bilen i typ nästan en timme innan vi vände och då hade vi inte kommit till Vail ens från Beaver Creek vilket ska ta typ 15 minuter normalt sätt. Så vi vände och lyckades skjuta upp ut checknings tiden på hotellet. För att invänta bättre väder och att de skulle öppna passagen i Vail och tunneln som de hade stängt vid det här laget.


Inte förens vid 6 på kvällen meddelade de att passagen och tunneln va öppen igen. Och då hade vi sagt att har de inte öppnat vid 6 så stannar vi över natten. Så vi hade lite tur där:) Så vid 7 satt vi i bilen igen, eftersom vi väntade ett tag med att åka eftersom vi visste att de va långa bilköer för att åka igenom så de skulle ha hunnit "clera" lite innan vi kom.. Vi kom hem med det tog 3 timmar och de gick riktigt sakta på vissa ställen! De stod dessutom lastbilar utmed hela vägen uppe i bergen som försökte få på snökedjor eller likande. Vid ett ställe var de en lastbilschaufför som blivit påkörd av en personbil som tappat kontrollen och kört in i honom när han satte på kedjor på sin lastbil. Läskigt, för vi åkte förbi innan ambulansen och sånt kommit. Men nu är vi i alla fall hemma och klockan är 22.30 bara 11 timmar senare än när vi först försökte åka från Beaver Creek vid 11.30! Och vi behövde i alla fall inte sitta i bilen och vänta hela dagen som familj som var där uppe med oss fick göra eftersom de lämnade 30 minuter tidigare än oss på förmiddagen och fastnade i bilköerna och fick sitta där hela dagen!


Beaver Creek imorgon

Imorgon åker vi till Beaver Creek för att åka skidor över helgen:) Så nu ikväll har jag packat klart mitt för att imorgon kunna hjälpa A att packa allt annat så vi kommer iväg i tid! De ska bli roligt att komma upp i bergen igen, de blir troligtvis också min sista gång med skidåkning denna gången jag är i Denver.. man vet ju aldrig om man kommer tillbaka liksom:P

Annars idag så har jag hunnit med jobb, body pump, tränat hemma på crossen, solat och dessutom beställt klipp tid! På tisdag så är de dags då ska jag klippa mig och de blir första gången i usa! Helt galet men jag har inte klippt mig sedan jag var i Sverige, så de behövs verkligen!

Nä nu ska jag sova!
Godnatt

RSS 2.0