We are finally home!

Äntligen är vi hemma!! Ni som har mig på facebook vet om att de igår va jätte varmt uppe i bergen 65-70F. Så jag både badade med barnen i utomhus poolen, solade i bara bikini och dessutom åkte skidor men de va i och för sig väldigt tungt och "slaskigt" att åka..


Idag när vi vakande på morgonen var de mycket kallare och de började dessutom först regna som sedan övergick i snö. Så vi bestämde oss för att kasta ihop alla saker fort så vi skulle hinna iväg innan de blev allt för stormigt. Vilket vi inte lyckades med även om vi slängde ihop allt och fick in alla barn i bilen på typ 45 minuter. Vi satt i bilen i typ nästan en timme innan vi vände och då hade vi inte kommit till Vail ens från Beaver Creek vilket ska ta typ 15 minuter normalt sätt. Så vi vände och lyckades skjuta upp ut checknings tiden på hotellet. För att invänta bättre väder och att de skulle öppna passagen i Vail och tunneln som de hade stängt vid det här laget.


Inte förens vid 6 på kvällen meddelade de att passagen och tunneln va öppen igen. Och då hade vi sagt att har de inte öppnat vid 6 så stannar vi över natten. Så vi hade lite tur där:) Så vid 7 satt vi i bilen igen, eftersom vi väntade ett tag med att åka eftersom vi visste att de va långa bilköer för att åka igenom så de skulle ha hunnit "clera" lite innan vi kom.. Vi kom hem med det tog 3 timmar och de gick riktigt sakta på vissa ställen! De stod dessutom lastbilar utmed hela vägen uppe i bergen som försökte få på snökedjor eller likande. Vid ett ställe var de en lastbilschaufför som blivit påkörd av en personbil som tappat kontrollen och kört in i honom när han satte på kedjor på sin lastbil. Läskigt, för vi åkte förbi innan ambulansen och sånt kommit. Men nu är vi i alla fall hemma och klockan är 22.30 bara 11 timmar senare än när vi först försökte åka från Beaver Creek vid 11.30! Och vi behövde i alla fall inte sitta i bilen och vänta hela dagen som familj som var där uppe med oss fick göra eftersom de lämnade 30 minuter tidigare än oss på förmiddagen och fastnade i bilköerna och fick sitta där hela dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0