hejhej

okej jag suger på att blogga igen.... men de känns som jag bara skriver samma sak om och om igen! och de är ju ingen som vill läsa om, eller?
Helgen som skulle va min lediga och roliga helg förvandlades snabbt till tråkigt för att jag belv sjuk igen under fredagskvällen när jag var ute i denver för första gången så den utekvällen blev vell inte precis om jag hade tänkt mig. Lördagen låg jag inne och tyckte syn om mig själv hela dagen och söndagen så låg jag också inne nästan hela dagen och förutom kvällen då jag släpade mig ut för att fira Linnea som fyllde 21 igår! Idag börjar jag inte förens kvart i ett så nu ligger jag i sängen igen och försöker måbra så jag kan jobba. Jobba kommer jag nog lyckas med men måbra är en annan femma! Jag mår piss just nu, har inte spytt ännu men jag mår illa och har varit på toa 17 miljoner gånger, så antaligen va de något min mage inte gillade som jag åt igår av de lilla jag åt.

Jag tycker minsann de får va nog på denna "sjukheten" nu! Jag har ju varit sjuk i princip hela tiden sedan 2011 började och jag tror nästan aldrig jag har varit så här sjuk på så "kort tid" innan i mitt liv!!

hemma igen..

Ja vi är hemma igen bara de att jag inte har orkat skriva något och jag har inte orkat lägga in bliderna i datorn heller men jag ska försöka ta tummen ur röven och göra de snart!

Vi kom ju hem i tisdags kväll så vi har varit hemma i två dagar dock verkar de som om vi har lyckats bli sjuka igen, jag spydde under tisdags natten :S och A och L mådde inte heller jätte bra igår.. dock verkar de som om barnen har klarat sig ännu så länge.

Vi hade de bra där uppe och jag kan inte säga annat än att jag älskar bergen här och deras skidåkning!! ett måste är att åka upp minst en gång till innan säsongen är slut! A sa dessutom igår att om jag har lust att åka upp någon helg framöver så kan jag ta både hennes skidor och skiipass för de va de jag åkte på i helgen:P så praktiskt att kunna ha samma saker!:)

Bergen

Om ca 3 timmar åker vi upp i bergen, breckenridge för att åka skidor och ha kul ända tills på tisdag:) Dock har jag inte ens börjat tänka på att packa ännu... kanskr borde ryka myg upp ur sängen och göra de:P
en bild jag tog innan i veckan


ambitiös?

Idag vakande jag med sådan energi så de va helt galet! Fattar inte var den kom ifrån för jag somande inte innan 1 igår och jag var också gjorde värdens gympass på 2 timmar på kvällen, så jag borde vara as trött, men inte!Så jag bestämde mig för att gå med Em till hans skola och sedan forstsätta till parken med Ev. Sagt och gjort, Em tog sin scooter och Ev fick åka vagnen. Sedan bar de av till parken och de blev inte den närmsta bara för att jag hade sådan energi utan den som ligger lite längre bort. Så vi gick dit lekte i 1,5 timme och sedan gick vi en omväg hem:P


Sen när de va dags att hämta Em så gick vi till skolan igen och hämtade honom och sedan hem åt lunch. Sedan bar de av till playdate för Em så han fick cykla och Ev fick åka vagnen igen. Nu ligger Ev och nannar lunch och jag sitter här och vilar ut mig efter allt promenerade!


Vagen som jag "kör" runt på, en sådan sak som man kan sätta bakom cyklen också, väldigt lätt att köra i alla fall:P

Känns ju tryggt när de har sånna skyltar i parken..

Valentine's day

A kokade biff something minong som var as god som vanligt när hon lagar mat och ungarna hade bakat en kaka med min och As hjälp igår= att alla blir propp mätta!! Plus att vi åt lite chocklad också:P

Mina saker som jag fick i Valentine's present

It's sunny and warm in Denver this day of love

Japp här i denver är de just nu 50F och soligt as najs och all snö smälter bort fort som attan:) Idag är jag ledig och jag har varit till park medows(as stort mall) och kollar runt lite, köpt mig en fleac och dräglat över alla fina sommar och vår kläder som är ute i affärena nu. Jag hittade även marshalls så nu känner jag mig hemma igen:P

Nu ska jag sätta på mig gympadojorna och gå en runda i solen!

Puss å kram på er alla idag på alla hjärtansdag!

Nu äger även jag en iPod touch!!:D

Yes nu är även jag ägare av en iPod touch!!:D Han blev min runt lunch idag och nu är han min, och ja de är en han de har jag bestämt:P nu sov dags för mig men godmorgon för er där hemma i Sverige.

Knäpp!?

Orora er inte jag har inte klippt av hela håret.... ännu:P
Bara rundat de lite runt ansiktet och klippt lite sidlugg som jag hade innan... men jag funderar på om jag ska ta mig ann resten av håret imorgon för jag orakar fan snart inte se på mitt lång slitan hår som inte klippts på över ett år!

Snow

De har precis börjat snöar och blåsa som satan här, och de ska snöa konstant i ett dygn! Så troligtvis så kommer vi ha en snowday imorgon med alla ungar hemma..

Idag har jag varit ledig:) så jag har varit på gymmet, ätit lunch med victoria och shoppat lite smått och gott.

Godnatt!

Looong day in the car!

Fy fan vilken dag jag har haft! Jag började inte förens vid 11.45 så de va ju skönt men sen har dagen bara gått i ett ända till nu vid 10 då jag verkligen kunde andas för första gången sedan dess..
Vi spenderade hela 5 timmar i bilen av detta arbetspasset vilket är kämpigt med 3 barn och snö trafik kaos när man är stressad. De hela började vid 3.10 då jag skulle hämta C på skolan men hon var försenad så vi fick sitta och vänta på henne. Sen skulle vi hämta ut medicin till Em på Walgreens och då blev vi nekade de för försäkringsbolaget var knäppa och sa fel födelsedatum, så de hela slutade med att vi fick lämna utan medicinen för att vi var tvungna att åka. Sen skulle vi köra och hämta A på jobbet för att köra henne till flygplatsen men istället för att de skulle ta knappt 30 min att hämta henne så tog de drygt 1,5 timme för de vräkte ner snö och de va as mycket trafikstockning pga av snön. Next efter de skulle vi till flygplatsen för att lämna henne som också skulle ta en halvtimme men de slutade med att de tog mycket längre tid också så vi nästan trodde att hon skulle missa sitt flyg men vi kom fram till flygplatsen 40 minuter innan de skulle lyfta och mirakulöst nog så hann hon med även om de är en väldigt stor flygplats! Sen skulle vi hem igen och de fick bli stopp på Wendy's på vägen för ungarna var sjuk griniga, trötta, hungriga och ville inte alls att mamma skulle åka iväg på jobbresa så jag mutade dom minst sagt med glass och chicken nuggets:P Vi körde äntligen upp på uppfarten runt 8.20! Och då va de bara dags att lägga Ev och Em för att sedan sätta sig med en grinig C för att fixa de sista med homeworken som hon inte kunde fixa när vi va i bilen.
Precis när vi va klara så kom L hem och gick för att lägga C..

Nu ska jag bara läsa min bok och sedan sova i tid för jag är helt slut!

Godnatt!

Thank You

Idag fick jag ett tackkort av min värd mamma med ett Thank you presentkort i från Target. I kortet stod att de verkligen uppskattar att jag har hjälpt dom så mycket när barnen/alla varit så sjuka och att de tycker att de va strongt gjort av mig att fixa att komma in i en ny familj och hantera de så bra när alla barnen blir sjuka (och dessutom inte blir friska).. Och att de verkligen är glada att ha mig här:)
speglevänd blid eftersom jag inte orkar ta kort med vanliga kameran så camen får duga:P
De verkar dessutom som om vi har en lite andra släng av sjukdomen pågående i vårat hus, för Em spry på nätterna och C har ont i magen konstant och jag känner dessutom att min mage bubblar och inte mår alls bra, min värdpappa sa de samma. Så de är bara att be och hoppas att de inte blir värre än så här och att vi kan få bli friska nu!
Nu ska jag läsa min bok:P

microdermabrasion

De är precis vad jag har gjort ikväll!:) någon som vet vad de är, för jag visste då inte innan jag googlade de:P
De är i alla fall en ansiktsbehandling som ska rena ditt ansikte och ta bort alla dina döda hudceller och även släta ut huden lite granna tror jag. De är som en liten damsugare typ som de drar över hela ansiktet för att sug bort alla crap från din hud eller något sånt.
Vårat clusternmeeting var alltså på en skönhets salong där de hade lite speical priser för oss på lite olika saker, så en microdermabrasion kostade 25 dollar och kostar normalt sätt typ 125 eller något sådant så de va ju super priser för oss:) Så nu ska min hud va helt renad. Jag fick också lite tips på hudkräm som jag borde köpa för mitt ansikte är as torrt och har blivit sedan jag kom till Denver. Pga den torra luften här sa hon, kan också vara förklaringen till varför mina händer är sjukt torra också..

Freezing

De är svin kallt både ute och dessutom i mitt rum! Igår hade vi "snowday" men inte för att de snöade/hade snöat utan för att de va "för kallt" så de bestämde sig för att stänga skolorna.. Vi hade runt -20 under dagen men på morgonen kanske de va runt -25 när de tog beslutet om att stänga skolorna. Men ändå! För de första, ungara går ändå inte ut och leker om de är de minsta kallt och för de andra de är inte så att de går eller cyklar till skolan i detta landet- de blir körda! Så vad spelar de för roll om de är kallt ute om de är inne i skolan hela tiden??? jaja amerikanarna är ju som de är när de gäller vinter och skolor de visste jag ju men ändå jag blir knäpp.
Idag är de inte full riktigt lika kallt men nästan de är säkert en -18 ute. Men ungarna gick i alla fall till skolan idag:) Så jag jobbar kort dag idag, bara några timmar runt lunch och sedan ska jag på mitt clustermeeting ikväll!

KALLT

Kan någon förklara hur vädret kan gå från detta,
soligt och i princip 20 grader varmt
Till detta..
Sönigt och -17
Och detta med bara en dags mellanrum!! Imorgon och de kommande dagarna ska dessutom bli ännu kallare här i Denver!:( Jag kan verkligen inte förstå mig på klimatet här i Denver de skiftar så himla fort!

RSS 2.0