Bakfull

GUUUUUUU va bakfull jag är!!!!
Kul utgång igår av de jag kommer ihåg:P Började med grillkväll hemma hos mig även om de började regna men svenska vikingar som vi är så grilla vi ändå! Efter förfesten så drog vi ut och skakade rumpa. Och när vi skulle hem så hamnade i vi en limmo bara så där:O Fråga mig inte hur de gick till.... men kul va de i alla fall och vinflaskan som va i klänningen när jag kom hem va jätte god:)

Ellen hälsar

Helgen so far

Hejhej på er där ute:) Idag är de lördag och vi ska till Coors brewery, golden och sedan till red rocks! Efter de blir de grill här hemma hos mig:P

Igår åt vi tacos här hemma och sedan gick vi ut på en lugn utgång.

Idag kommer emma!!

Om två timmar är jag på flygplatsen och hämtar Emma!!:D de ska bli så sjukt kul att få träffa henne igen:)
Och Denver jag som trodde att vi hade disskuterat de här med väder färdig, de skulle ju va sol när emma kommer så vi visar oss från den bästa sidan!! Just nu är de molnigt men ganska så varmt men de räcker inte SOL ska de va! Hoppas vädergudarna bestämer sig att ändra vädret under dagen!

Näpp nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning!

Städdags

Just nu är jag i full fart med att städa och rensa upp på mitt rum så Emma inte behöver bo i "messen" som jag normalt sett har..

Ute dundrar de bara som den och de bara häller ner, men andar ord de åskar satan! Så därför har jag tänt lite ljus också för att öka på mysstämningen;)


Andra blider från i helgen

Fredag:
Middag och bio med Ellen:) Vi såg "Something borrowed", bra film som va helt sevärd! Och framför allt den utspelade ju sig i New York, inte bara i city utan på long island och i westchester!!:)
De kom en brandbil och en massa brändmänn och alla stannade och kollade upp på huset som resturangen va i.. men vi kunde inte se om de hänt något:O
Lördag:
Party i downtown
Ellen Usa pimpad:P
jag..
Tess, ellen och johan
Toa bild;)
Stå på tå och pussa på piraten!
Ellen nöjde sig med en kram

Härlig Söndag

Söndagen inledds som sagt med jobb, vilket inte va så jobbigt. När jag slutat så körde jag downtown för att möta upp Linnea för lite lunch och annat mys:) Vi började med lunch och lite strosande i lite affärer, när vi gjorde de så hade de spruckit up igen och solen sken som bara den! Så bestämde oss för att köpa en glass och sätta oss i solen och njuta av värmen och solen. Vi satt länge och väl och tjatade om massa skit innan vi köpte med oss en sallad till dinner och förflyttade oss till city park för picknick och en promenad i när solen gick ner över Denver och bergen:) Jätte härlig dag och mitt humör har varit på topp hela dagen och jag har skrattat som bara den, jätte skönt va de:P


Glass:)

Soling och en massa prat!

City park!

Solnedgång över Denver...

Björn kramar!!


And Btw...

Om exakt en vecka så ska jag på Bruno Mars tillsammans med Emma!! Vi bokade biljetter igår för bara 28 dollar:D


Söndag och jobb 7am

Godmorgon, denna söndag jobbar jag morgon! Började redan kl 7 och jobbar nog fram till 12, planen va först till 9 men sen frågade A om de kunde få åka ut på en liten cykel tur hon och L så jag tänkte varför inte liksom de kan jag bjuda på:P

Just nu sitter jag i denna eviga ishall medans C är nere på isen och kämpar på sina "dubbel axels". Usch jag är en sån dålig au-pair som knappt har någon koll på vad de olika sakerna är som hon pratar om men jag tror att en dubbel axel är när man hoppar upp i luften och snurrar 2 varv:)

Vet inte vad som händer senare idag när jag har slutat jobba vi får vell se vad dagen bär härn helt enkelt, en sak som är säker är i alla fall att solen skiner och de är blå himmel!! Så om inte annat kan man du alltid ta sig till en park och njuta av solen lite.

Nu ska jag hålla lite koll på hur de går för ungen där nere så jag kan säga något vettigt när A frågar när vi kommer hem:P

Vi överlevde!!

Skulle inte jorden ha gått under och vi alla va döda vid detta laget? Eller hur va de den där smarta profeten sa? Ren bullshit kallade jag de men nu lever vi alla fall fortfarnde så nu måste vi fira detta ikväll!;D
De blir alltså utgång men en lung sådan för mig för jag jobbar imorgon kl 7 på morgonen, men lite kul kan man ju ha för de i alla fall:)

Kings of Leon

Har precis klickat hem tre biljetter till Kings of Leon på red rocks den 1 september! Ska bli asnice att gå på en konsert där, hoppas att de är fint väder bara!

För övrigt så är solen framme idag så de verkade som om vårat sjungade här hemma igår fungerade!

Och föresten, innan idag så pratade jag också ur mig själv från att få en parkerings böter!!!! Jag åkte en sväng till Cherry creek för att gå till chase och stätta in lite pengar på mitt konto och jag Ev med mig eftersom jag jobbade.. De höll på att fixa vägen precis utanför chase så man kunde inte parkera där så jag körde en bit ifrån och sen kom jag på att jag inte hade några mynt så jag kunde inte parkera på vägen så jag parkerade på en parkering som bara är till vissa affärer och tänkte att de borde ju gå bra om jag bara springer till chase fort farm och tillbaka... När jag kom tillbaka till bilen med ev på armen så kommer de en dam, som bara "I saw you parking here but you didn't go to any of this stores....." shit i'm screwed va min tanke. Så jag kasstade in Ev i bilen och började prata med tanten och lurade i henne att jag hade varit i en annan affär som låg precis jämte och att de inte fanns några parkeringar och att jag var jätte stressad för jag var tvungen att hämta Em från skolan och bla bla bla typ. Och tillslut så sa hon jag låter dig gå för denna gången bara för att de och för att solen skiner och de är så fint idag!! Så jag tackade tanten typ tusen gånger och hälsade henne en bra helg och en massa mer och åkte där ifrån utan någon p-bot!!:D

Så med denna början på helgen kan inte helgen bli annat än bra eller?

Cherry Creek

Ikväll hängde jag på Cherry Creek med denna snygga donnan(ellen) och Linnea:)

Rain rain go away!


It's raining, it's pouring.
The old man is snoring.
He went to bed and bumped his head,
And he couldn't get up in the morning

Or maybe we should sing

Rain, rain, go away
Come again another day
We want to go outside and play
Come again another day

Känslovrak..

Jag är som ett ända stort känslovrak just nu och har varit de lite till och från vissa dagar i över en två veckor nu! Vet inte vad de är för fel på mig men jag bara lipar åt allt typ och kan ligga i sängen och inte orka ta mig upp, utan jag bara ligger och glor i väggen typ... Idag är de en sådan dag! Jag börjar först vid 12.30 och planen va att gå upp tidigt och köra ett lång pass på gymmet och fixa lite andra saker också men jag har inte orkat ta mig upp ännu.. ska försöka motivera mig lite så jag kommer till gymmet innan jag börjar jobba i alla fall, kan kanske va nyttigt och träna lite och rensa huvudet..

En vecka

Om en vecka är jag troligtvis på flygplasten och väntar på Emma! :D:D

Värmade:)

Min vädmamma kom nyss och sa till mig(jag sitter upp i soffan) att hon hade en hemsk dröm i natt.. Hon berättade att hon drömde att jag hade sagt till henne att vi måste prata och sedan hade jag sagt att jag inte ville va kvar hos dom länge utan att jag ville lämna dom direkt. Hon sa att hon hade vaknat jätte ledsen, och trodde nästan att de va sanning så hon var tvungen att kolla med mig att de inte va så att jag verkligen ville lämna dom för då skulle hon bli jätte ledsen sa hon.. Sånt som värmer i hjärtat och hela kroppen att höra!!:)


Tråkväder!

De är tråkväder här i Denver! Inte sol och inte regn, utan bara grått... med lite små sol glimtar på några minuter ibland. Men ändå jag är trött på grått nu! JAG VILL HA SOL!! Efter regnet förra veckan så fick vi en dag sol precis som om de skulle räcka, nu får faktiskt vädergudarna ta och skärpa sig innan jag går under!


Om en vecka och två dagar så är Emma här!!:D Helt sjukt! Jag fattar inte var tiden tar vägen!! Pratade med Emma innan idag längtar som bara den efter henne nu:P


Min mamma har nu mera också bokat flyg biljetter hit till Denver! Hon kommer i den 19 augusti två dagar innan vi ska åka till Ranchen som vi ska åka och rida på:) Sedan stanna hon ca 2 veckor! Och ska sedan ta med mig en massa saker hem åt mig eftersom jag kommer komma hem lite drygt en månad efter att hon åkt hem! Läskigt! (tro de eller ej men jag är lite nervös för att komma hem till sverige igen redan nu!)


Las Vegas!!

I tisdags bokade Emma och jag våran resa till Las Vegas!:) Emma kommer hit den 26 maj(om två veckor) och den 30 maj åker vi tillsammans till Las Vegas!! Fy vad kul de ska bli, både att få träffa Emma efter 4 månder ifrån varandra och till och med åka till Las Vegas:D:D

Galet väder!

Helt galet väder har vi de här! Hela helgen och i måndags och i tisdags så va de jätte bra väder och runt 30 grader varmt! Sen igår började skit väderet och de solg om helt, regnt/hagel/snö/åskar konstant och bra några få grader varmt! De är så sjukt depprimerade att man vill bara gå och lägga sig igen! Igår somande jag reda klockan åtta en sväng i Linneas säng när vi kollade på film. Och nu ligger jag i sängen igen eftersom jag inte ha orkat mig upp ännu! Som tur är så ser de ut som om de faktiskt ska slå om till imorgon då de säger att vi ska ha sol och 20 grader varmt:) hoppas verkligen de!!

Red Rocks

Idag har de varit ännu en super fin dag:) Så Linnea och jag bestämde oss för köpa med oss lunch och åka en runda till Red rocks!
På vägen hem stannade vi en liten stund på Mills för att kolla lite i affärerna. Jag kom hem med två nya saker, ett par nya springskor och en ny långklänning:P

Varm helg:)

Förlåt för min dåliga uppdatering!!
Denna helgen ha de varit svin varmt, och till och med på nätterna, vilket de inte brukar vara här i Denver. Igår va de runt 30 grader varmt och nu är klockan 9 på morgonen och de är redan 22 grader varmt:)
Igår va vi ute och röjde,och idag blir de nog en sväng till red rocks:)

Idag är de morsdag här borta också!

21år!!

Nu är jag äntligen 21år och därför tillåten att dricka här i usa på lagligt vis!!:) Ska bli sjukt skönt nästa gång man ska gå ut:)
Jobbar inte så mycket idag heller så jag ska ut och njuta av den klarblåa himmlen och solen som skiner!

Ett år äldre, sjukt vad tiden går!

Dålig dag

Idag har de varit en riktigt dålig dag!! Från början till slut och den har typ bara blivit värre! Funderar på om jag ska ta ett glasvin från flaskan i gadroben eller om jag bara ska gå och lägga mig redan nu?

Hoppas imorgon blir bättre för då fyller jag år!:P

Caspian<3

Igår fick jag ett mail från mamma om att hon har sålt Caspian till en tjej som har haft hand om honom nu ett tag.. Känns tungt att han nu längre inte är våran, även om jag nog inte kommer förstå de förens jag kommer hem...
För mig kommer han nog i alla fall alltid vara min lilla Caspian prince of darkness!

Caspian ca 12 timmar gammal med Carmen






<3


Framtidsplaner för maj, sommaren och hösten..

Jag har börjat få lite panik eftersom jag börjar inse hur fort de kommer gå tills jag är klar här borta med au-pairandet och måste bege mig hem till svearike. Lite läskigt är de allt!


Nu i maj kommer Emma komma hit för att hälsa på mig memorial weeken:) Vi ska sedan ut och göra en kortare resa veckan efter de troligtvis till Las Vegas och Grand Canyon, de visar sig senare denna vecka när jag fått mitt visa kort igen så vi kan boka.


Alldeles efter det så blir de troligen att jag följer med min värdfamilj till Yellowstone. Yellowstone är ett jätte stort naturreservat som tydligen ska vara väldigt häftigt! Vi får se om jag följer med dem, är lite sugen på att inte följa med och få va för mig själv lite eftersom jag kommer få va med familjen extremt mycket på nästa resa som kommer...


Nästa resa efter det kommer fort efter de, i princip en vecka eller så. De är nämligen så att A planerar att vi ska göra en lång resa under hela sommaren på 5-6 veckor! De är inte säkert att de blir av ännu men troligtvis och de är både på gott och ont för jag både fasar och längtar lite. Resan som hon planerar att vi ska gör är att vi ska ut på en jätte lång road trip med inte mindre än östkusten som mål, New York, Connecticut, Massetusets och Main! Familjen har släckt i Cape code och lite andra ställen där uppe så därför tycker hon att de skulle va kul att köra hela vägen dit och stanna på en massa ställen på vägen och hälsa på lite vänner och sånt och kolla på lite se värdigheter. Och till råga på allt så kan inte L vara med mer än två veckor eller så, så han kommer flyga och möta upp oss. Och jag och A kommer va själva med barnen resten av tiden.

Vi får vell se om de blir av...


Nästa grej efter de är att mamma kommer hit! Hon kommer troligtvis komma samma vecka som vi kommit hem från lång resan. Mamma och jag kommer sedan köra till en ranch för att rida i bergen:) sen kommer hon stanna ett tag till här i Denver och även hjälpa mig att få hem till saker till Sverige.


Efter att mamma har åkt så är de en månad då vi inte har några resor alls vad jag vet nu och de är också min sista månad som au-pair och ända fram till dess kommer dessa resorna i princip avlösa varandra med start när Emma kommer hit! Och september kommer flyga förbi som ingenting de kan jag känna på mig redan nu!


PANIK!! All min tid kvar som au-pair kommer bara försvinna känns de som:O



Tuesday

Träning, lunch i city park med boken och ipoden i solen och sedan en runda till Golden för att först hänga med
Ellen och henns söta unge och sedan ta en sväng på Mills:)

Leedig idag:)

Idag är jag ledig hela långa dagen jätte skönt är de! Dessutom strålar solen ute så jag ska bara snabb skypa med mamma, som för övrigt skulle varit vid datorn för 40 minuter sen men är fortfarnde inte de! Väntar ett tag till sen sticker jag om hon inte kommer:P
Planen idag är att träna, sitta i solen som just nu skiner och även umgås med Ellen innan hon sticker till värmen den lilla skiten.

Hörde föresten att de snöar hemma! Kul för er;)
Nu ska jag ta tag i att städa mitt rum lite och starta en maskin tvätt.
Hörs senare!

Och föresten kommer ni ihåg vad som händer om två dagar?! Jag fyller äntligen 21år!!:D

Osama bin ladin

Ja nu blir de så att jag skriver om de också som alla andra... men jag måste bara! Ikväll när jag stod och tränade på crossen här hemma så skriver Ellen helt plötslig "osama är död" jag fattar inget först med går givetvis in på cnn och läste snabbt va de handalde om. Och mycket riktigt ja han va död och de va dessuomt så att den Amerikanska armen hade dödat honom och har nu dessutom kroppen. Jag slog därför på tv:en och tittade på Obamas live tal där han bekräftade allt från Vita huset! Och utanför Vita huset står de dessutom tusentals med folk som firar att han äntligen är död! Helt sjukt!
Man undrar ju bara vad som kommer hända nu?

Valborg

Igår så fick vi fira valborg på vårat egna lilla sätt eftersom man inte firar de här i usa. Så Ellen och jag fick gå ut och brännde lite pengar i stället för att bränna bål som hon så fint uttryckte de. Vi va först och åt på Yard house och sedan gick vi till cheesecake och tog ett glasvin i baren och skulle dela på en cheescake och snacka en massa skit;). Men vi fick knappt fick i oss halva cheesecaken och då va vi så mätta att vi häll på att dö efter åt!!! Jag var fortfarande mätt när jag vaknade imorse vid 6.45 för att jobba vid 7!


Just nu sitter jag i ishallen och kollar på C när hon tränar och jag håller på att frysa ihjäl!!! Jag vill bara hem och lägga mig i min varma säng igen! Men de får vänta några timmar tills jag har slutat vid 1 i alla fall

Water for elephants

Igår gick jag bio och såg "Water for Elephants" med Ellen på kvällen. En fin film som verkligen va värd att se tycker jag:)
Innan vi gick på bio så gick vi och kollade lite på mallet också och givetvis så lyckades jag med att köpa något även om jag hade bestämmt att jag inte skulle köpa något! Känns som om man borde öva på självkontrollen lite! Så man faktiskt kan gå in i en affär utan att köpa något även om man skulle vilja.. Med mig hemm fick jag i alla fall ett par shorts och en ring från Forever 21.
Igår på dagen va de typ 25 grader varmt och jätte skönt ute så jag gick till Zoo med Ev på dagen jätte skönt, och han fulkommligt älskar alla djuren trotts att han varit på de Zoo:t hundratals gånger! När jag sedan körde hem på natten efter bion så SNÖADE de helt sjuk!! De skulle snöa idag här också men de har inte kommit något ännu, de har till och med varit sol fast kallt. Skönt att vi inte har någon sön i alla fall.

RSS 2.0