Uppstigning 4.45

Kalla oss galna eller inte men Linnea och jag kläckte precis iden om att gå på Body pumpen vid 5.30 imorgon på morgonen! Så nu måste jag försöka sova så jag kan ta mig upp imorgon, vi får vell se hur de går eftersom jag normalt sätt inte somnar innan 12-1..  Men jag smällde i mig en massa glass innan och de måste tränas bort:P

Godnatt!

Grattis!

Idag fyller min "andra mamma" år! Grattis på födesedagen Anneli hoppas du har haft en toppen dag och att dom har uppvaktat dig väl!
Anneli och Kenth på studenten

Tjejvasan

 Precis hem kommen från gymmet igen;) Idag tränade jag bara lite för mig själv men igår var jag minsann på gymmet på jobbtid igen! body pump med A va de som stod på schemat!:p Numera är jag även anmäld till tjejvasan nästa år tack vare pappa som har anmält mig:p  så nu har jag något att träna inför och de ska bli kul att göra de igen! Känner mig riktigt peppad redan nu så vi får hoppas att de håller i sig. Inatt så snöade här i Denver igen!  Helt galet för nu är de soligt igen på dagen och igår va de också så de va till och med 60f och sol på dagen!  Man blir ju helt knäpp och vet vad man ska ta på sig på morgonen...

Snö!!!

Det har snöar här i denver under natten!! Helt sjukt! Hur kan de vara varmt och soligt i igår och typ 1-2cm snö och kallt idag!? Vädret är helt enkelt galet här i Denver! Jag vill inte ha mer snö, sol och värme ska de va!

shopping

Idag har jag och Linnea spenderat en heldag på Park Medows, med en massa shopping. Så nu känns de som om jag är tillbaka på rätt nivå igen:P Eftersom de är så att jag har shoppat mycket mindre här i Denver mot vad jag gjorde i New York.

Love Culture
Långklänning
Svart kofta
Plånbok

Forever 21
Jeans
Jeans shorts

Urban outfitters
Shal

Marshalls
Blommiga Shorts
Parfym, Mariah Careys' för 19 dollar!!!

Victoria Seacret
7 par trosor

Bilder

Denver:)
St Patricks day paraden
Ett Motel som inte ligger så långt ifrån mig. Som heter Royal Place, tycker de ser så himmla royal ut bara..
Ett av mina senaste inköp, ett smyckesträd från Urban- älskar de!

Tråkig

jag sitter nu hemma istället för att gå ut med de andra tjejerna, så jag känner mig som en jätte tråkig person men jag orkar faktiskt inte! jag jobbade nu fram till 9 och ungarna eller min älsdsta i alla fall har varit jobbig som bara den!! Jag okrar inte med henne helt enkelt ibland. Så jag är helt slut nu och tänker dörför stanna hemm och tråka ikväll i stället.. Men jag ska försöka ägna mig åt at ladda in blider i daton så jag kan få upp lite bilder här på bloggen!

Uppdatering

Precis hem kommen från body pump för andra gången i rad, är jag inte duktigt eller??


Jag ber om ursäkt igen för att jag är så j**la dålig på att uppdatera här på bloggen nu för tiden! Men jag ska försöka bli bättre nu, för jag får till och med dåligt samvete när jag inte gör de uppdaterar.


Så vad har hänt på senaste då? De va St Patricks day parade i Downtown Denver helgen innan själva dagen var, roligt att se en massa folk i grönt och en massa folk som va stupfulla också för den delen också. Jag jobbade morgonen den dagen och dessutom kvällen så jag åkte in under "lunchen" och mötte upp mina vänner för att kolla runt lite och åt dessutom lunch och tog en öl:P


Sedan kom även själva St Patricks day trosdagen veckan efter så jag och Vicki bestämde oss för att gå ut väldigt impulsivt men kul hade vi och de va massvis med folk ute!


Tränat massvis har jag också gjort! jag har nu mera kommit i gång ordentligt och är på gymmet nästan varje dag, i alla fall vardagarna:)


Förra helgen så firade vi Malins 25 årsdag på lördagen med utgång. Vi började hemma hos Ellen i Golden med drinkblandning i hennes rum för att sedan förflytta oss till en annan tjej där de blev beerpong och flipcup:) och mitt team ägde dom andra!! När de sedan blivit alldeles för sent så förflyttade vi oss till en hemma fest Downtown(värdens finaste lägenhet btw!! as nice utsikt och typ vinröda väggar!) När vi bestämde oss för att faktiskt gå ut och dansa så kom vi på att de va försent och att ställarna faktiskt stängde snart så vi stannade på hemma festen ett tag till för att sedan ta subway innan jag tog en taxi hem.


Något mer som hänt? Tror inte de, inget speciellt i allafall.. Solen skiner på som bara den och vi har de jätte varmt och skönt om dagarna och jag jobbar fortfarande på mycket..


Ska försöka få upp lite bilder från den senaste tiden lite senare idag!



14 Månader!

Idag har jag varit i USA i 14 månader!! Sjukt vad länge jag har varit borta egentligen, även om de inte känns så länge alls ibland, då man tänker tillbaka då känns de som om tiden bara flugit fram! Sjuk! Nu är de bara 7 månader kvar, hur fort kommer inte de gå?

Awesome work day!

Började ju som sagt dagen med en promenad i de underbara vädret och sedan fortsatte bara dagen lika bra:) Jag började jobba och hämtade pojkarna från skolan åkte och tvättade bilen och sedan hem för lunch och nap för Ev. C och A kom hem från skating. E åkte på playdate och C och jag satte igång och bakade chocklet chip cookis lagom tills vi va klara va de dags att hämta E från sin playdate så C och jag tog en promenad dit i de under bara vädret för att hämta honom:) Hemma igen så plockade jag i ordning lite efter baket och barnen lekte. Sen kom A och frågade om jag vill till gymmet, fattade först ingenting och typ bara öhh ja typ. Så då sa hon bra då följer du med mig på body pump för jag vill inte gå själv så sätter vi ungarna i lekrummet! Och inom loppet av 10 minuter satt vi alla i bilen på väg till gymmet. Vi var väldigt tidiga så vi slängde in ungar i lekrummet och jag och A gick och gymade i 50 minuter innan passet började!:D Jäkligt nice att träna på jobbtid! Hemma igen så bestämde vi oss för att laga svenska köttbullar till middag så de blev köttbullar, potatismos, brunsås och till och med lingon hade A inköpt för inte så längesedan med tanke på att vi skulle laga detta:)


Så imorgon kommer jag nog ha en grym träningsvärk med tanke på att jag förra veckan också va på detta passet och då kunde jag knappt gå eller ställa mig upp dagen efter... och idag hade jag dessutom mer vikter på för jag ville ju inte va sämre än A:P


Nu ska jag sova för jag börjar 5.30 imorgon men jag ska förhoppningsvis sova fram till 7:P


Godnatt eller godmorgon på er i Sverige!

 



Varmt!

Måste bara säga att jag nyss va ute och gick en runda i bara t-shirt och tunna svettpants!! Solen skiner och de är jätte skönt och varmt ute:)  Kan inte fatta att de snöade för bara två dagar sedan...


Selmor

Glömmde säga att jag i tisdag bakde semlor för att bjuda min värdfamilj på men också för att jag själv va sjukt sugen på de:P De blev i alla fall en succse familjen älskade de!:)
(lånade en blir från google för jag glmmde ta kort)

Grattis!!!

Grattis Elin på födelsedagen!! Idag fyller hon nämligen 21år och blir "18år" här i usa;) Hoppas ni hade en toppen kväll igår när ni firade, önskade så att jag kunde varit där!!

Vasaloppet

Ligger och kollar på förpratet innan starten till Vasaloppet på svt play live. De känns jätte konstigt att jag ligger här i sängen och har inte ens gått och lagt mig medans dom redan är uppe och redo att starta och kommer att åka genom hela natten här i usa! Vilket gör de välidgt svårt att följa om man vill följa hur de går för någon..Jobbigt detta med tidskillnad gör en så förvirrad! Jag vill ju självklart följa min lilla pappa som åker även i år och denna gången för 30 gången!! Lycka till Pappa!

I feel good:)

Sitter just nu och äter min lunch bestående av en omelett och ett glas vatten och jag äter faktiskt med aptit och de smakar gott! De är typ för första gången på över en vecka som jag gör de!! Känner mig även helt fri från magsjuka och hoppas att de förblir så för resten av detta år i alla fall, för 4 gånger inom loppet av 2 månader räcker vell?!


Innan dag va jag på Body pump på gymmet med Linnea och de va svin jobbigt men nu efteråt är de skönt som bara den och nu ska vi träna massvis tillsammans för jag vill bli fit! Jeans tightsen som jag har på mig är redan stora i midjan men de är ju för att jag har varit så mycket sjuk sedan jag kom till Denver, men nu är de färdigt med de och tränande och bra ätande som gäller!


Breckenridge

Breckenridge den 18-22 februari.

Berget från pulkabacken där jag var första dagen mend Ev

Vi i pulakabacken

Skidhuset där vi bodde, om ni kan se de så va de en ganska så lång och brant uppfart (jag står typ halvägs upp och tar kortet) till de och de blir ingen bra kombination om man inte har bra vinterdäck! De va minst sagt ett litet äventyr att ta sig upp när jag A och barnen kom dit först på fredagen. Vi gled hela vägen ner och präjade hela snövallen så vi fick skotta ut bilen!

utsikt från en av topparna

jag på toppen...

bergstoppar
jag

soligt!

Längst ner i dalen och åkte lite med Em, lilla ungen som vinkar;P

ännu mer bergstoppar:)


Har jag avklarat mitt uppdrag nu pappa??

På begäran...

Japp min pappa bad om bilderna från när vi var uppe i bergen så jag lovar dom kommer idag men de får bli ikväll för jag har skypat bort all tiden med Ängla;) jätte härligt att få prata med henne igen!! alldels på tok för länge sedan sist!
Nu måste jag jobba men ikväll lovar jag att jag lägger upp bilderna!

RSS 2.0