Mamma och erik del 2

Här kommer äntligen lite till bilder från när mamma och Erik!
Vet att jag just nu inte är duktig på att blogga överhuvudtaget och jag vet inte vad de bror på men jag har ingen lust.. eller i bland har jag de men då är de alltid så längesedan sen jag skrev så då blir de bara jobbigt och då skiter jag i de..
Men är här kommer i alla fall min torsdag med mamma och Erik i city!

Tog oss en liten KORT promenad genom dom nedre delaran av Manhattan


























Kvällen































Kan någon se oss???


Kram, Caroline

Knasigt väder..

Idag har de verkligen varit jätte knasigt väder!! När jag vaknade så va de typ sol och växlande molnighet och typ en timme senare så var de nästan som natt igen och världens åskoväder bröt ut och strömmen gick här i huset, för åskan slog ner en bit bort här på gatan! Efter typ en halvtimme med konstant åskande så blev de helt plötsligt klart igen och solen sken och de var jätte varmt men också fruktansvärt kvaft. Senare på eftermiddagen blev de helt mörkt på himlen igen så man trodde att de skulle komma ett till oväder men de kom inte förens senare på kvällen då de slog till med värdens åskoväder igen!! Man kunde se när åskan kom blixtarna gick liksom som stora träck över hela himlen flera gånger i minuten och sedan kom regnet och åkan blev kraftigare också! Jag hoppades att detta sista regnet och åskan skulle ta bort de kvava och fuktiga men de verkar inte som så för nu är jag kollade på hur hög luftfuktigheten va så låg de på 70%! Galet!

Jobbdagen idag har gått ganska så bra för att vara en måndag. Förmiddagen gick fort med L's klass då J, E och jag åkte till with planies bibliotek och lekte och läste lite böcker. Sedan va de lunch, nap/resttime och sedan så slutade jag typ:) Skönt, även om de verkar som mina värdbarn är inne i en period då dom har bestämt sig för att inte lyssna på mig över huvudtaget. Eller E lyssnar för de mesta men inte dom andra två.

Efter att jag slutat så hade jag lovat Sara att åka och shoppa med henne eftersom hon är ny här i området, hon kom till New Rochelle igår! Så jag åkte och plockade upp henne och vi åkte till target först och där lyckades jag med vad jag hade lovat mig själv, att inte shoppa något idag, men sedan åkte vi  vidare till Marchalls och där gick de åt skogen med de. Först hittade jag ett par jättefina högklackade skor som inte var för höga utan lagom men givetvis så var dom lite försmå. Men jag kollade vidare på skor och de slutade givetvis med att jag hittade ett par andra som jag ville ha! Högklackade, kilklack med svart remmar, dock snäppet för hög klack för min längd med de skiter jag i för dom va jättesköna!
Så nu har jag köpt färdigt för denna veckan!!



Detta är jag vad jag lycakdes få med mig hem igår när jag var i city, Soho, med Emma och Linnea..
En blommig jättefin kjol
En "storstickad" tröttja- bra till dom kalla sensommar nättenra som kanske kommer snart;)
Svart linne, vitt linne och blåvit randigt 
Ett par öronhängen
Ett armband med dragonflies på
Ett "fake pandora armband" eller de ska typ efterlikna de med brlocker från New York 


Nu ska jag sova!
Godnatt, Caroline


Mamma och erik del 1

Har kommer första delen av när mamma och Erik var här. Alltså onsdag kväll och då vi "bara" gick runt och kollade lite inne i middmanhattan.





















Dom hade ställt en fin vit cykel och klätt den med blommor i ett gatuhörn som ett minne till en som hade dött när han hade cyklat till jobbet en morgon på den gatan.


Kram, Caroline


Fredag!

De är redan fredag och jag funderar på vadf**n denna veckan tog vägen?? Okej jag jobbade inte måndag men ändå, de är ju bara en dag mindre. Och de har dessutom varit en tuff vecka pga jag var ledig 5 dagar med mamma och Erik, de regnade 2 dagar så man blev fast i huset.. och sen har vi haft lite diskussioner här hemma i huset denna veckan också. Men jag tror att dom fattade vad jag hade och säga i alla fall och att jag faktiskt hade rätt.. hoppas de i alla fall.
Så helgen då, jag jobbar imorgon kväll också av någon dum anledning så jag är ju inte ledig hela helgen men nästan i alla fall. Ikväll så ska jag hem till Elin på bbq så de ska bli trevligt:) Imorgon på dagen vet jag inte vad vi hittar på men på söndag så ska jag i alla fall in till city med tjejerna. Vilket var längesedan nu så de ska bli trevligt!

Jag vet att jag inte har fått upp några bilder från när mamma och Erik varit här denna vecka som jag lovat.. och jag har dåligt samvete för de men denna veckan har varit jobbig som sagt och jag ska försöka fixa med de så fort jag kan!

Nu väntar duschen!

Kram, Caroline


Jobbig dag

Nu har de regnat och varit pissigt grått väder här i två dagar och de gör mig helt galen, jag behöver solen och bra väder så jag kan vara ute med barnen när jag jobbar!! Eftersom inte någon av mina tre värdbarn går på något camp så måste jag hålla dom sysselsatta hela dagarna. Och när de då regnar så är de lite extra jobbigt för vi kan inte bara stanna i huset hela dagen för då kryper dom på väggarna och jag blir helt galen!
Idag tog jag dom i alla fall till bibloteket och kollade på en musik show för barn men de va ju bara en timme och sen har vi varit hemma hela tiden. Men även om vi kom ut en liten stund där på förmiddagen så höll jag på att bil helt galen!
Så just nu ber jag för att de ska bli fint väder imorgon så vi kan åka till en park eller bara vara ute!



Jag jobbar på att få in ett inlägg om onsdag och torsdag förra veckan med mamma och erik och hoppas att jag kan komma upp ikväll!

Kram, Caroline

 

Jag lever fortfarnde..

Nu är jag "hemma" igen efter att ha haft 6 bra dagar med min mamma och lillebror. Jag hade med mig datorn när jag var med dem på hotellen men internet uppkopplingen fungerade inte på de första hotellet och sen kännde jag inte att jag ville sitta överdrivet mycker vid datron heller när jag väl hade tid med dem. Men vi har i alla fall haft de bra och tiden har gått alldes för fort också! Imorgon så är de tillbaka tillverkligheten som gäller för mig, får vell se hur de går.. men de känns tufft just nu.

Skriver mer om tiden som vi har haft och vad vi har gjort och ska även försöka få in lite bilder imorgon!

Godnatt, Caroline
P.s i går va de 6 månader sedan jag kom till usa! Alltså halvtid!

Imorgon kommer Mamma och Erik!

JAAA imorgon kommer jag att få träffa Mamma och Erik!! Helt sjukt jag har inte träffat dom på nästan 6 månader nu.. De går liksom inte att förstå att man inte har träffat sin mamma på 6 månader och att man imorgon vid denna tiden är tillsammans igen!
Imorgon när jag åker och hämtar min värdmamma på tågstationen så kommer vi bara att byta så jag åker in till city och hon åker hem med bilen. På tal om bilen, så kom mina värdföräldar hem med två nya bilar i fredags och hade sålt dom andra två! Så nu har vi två sprillans nya bilar, när man kör vanen så känns de som att köra en buss eller något! Den känns jätte stor!

Men tillbaka till ämnet igen, när jag kommer in till city så ska jag gå till hotellet, Pennsylvania hotell. Eftersom dom förmodligen kommer komma dit före mig eller så får dom gå tillbaka och möta mig där om dom nu får för sig att gå någonstans.. Jag ska bo med dom på hotellet ända till och med Söndag tror jag att de va, kan ha varit måndag också. Ska i alla fall bli jätte kul att få turista runt i city med mamma och Erik och få vara ledig från barnen ett tag och inte behöva bo här hemma, haha :P

Nu borde jag verkligen packa och göra allt klart så jag bara kan ta väskan när jag ska hämta mm värdmamma! Och jag borde duscha också men de får jag nog göra imorgon..

Godnatt, Caroline
P.s Idag har de varit HOT! Dom sa till och med på radion att dom tyckte att man skulle stanna inne. Klockan 7 imorse va de 29 grader runt lunch va de över 42 grader och nu är de 35 garder!! Helt sinnes sjukt.


Bilder från 4th of July

I Söndags så var de 4th of July som jag redan har sagt men här kommer dagen i bilder.

På dagen hade vi picknick i Manor Park och målade naglarna i blått, vitt och rött för att komma i lite stäming till dagen;) (tagna med min vanliga digitalkamera)










Och sedan på kvällen va vi på en fest och sedan gick och kollade på fyrverkerierna




















Kram, Caroline

4th of July idag!

Japp idag är de 4th of July med allt vad de betyder:) Amerikanarna är ju som galna när de gäller att fira sitt land så de är fester,bbq, fyverkerier parader och mycket mycket mer. 
Så idag ska jag förmodligen på en fest fram åt eftermiddagen för att fira denna dagen! Man är ju dessutom ledig imorgon också!


Kram, Caroline 
P.s idag är de bara 4 dagar tills jag får träffa mamma och Erik!

 

Oooonsdag

Yes nu har halva veckan gått så nu går de bara neråt till helgen!!
Idag har de varit riktigit skönt väder här och inte alls kvaft för första gången på över en månad typ! De var liksom varmt med lite vind och ingen luftfuktighet, kändes jätte konstigt när man gick utanför dörren, haha och de är så de är i Sverige typ hela tiden fast lite kallare kanske.. Och ändå var jag inte ute så mycket idag när jag jobbade. Utan idag tog jag barnen till en inomhus "lekpark" som ligger en liten bit här ifrån. De va kul för barnen som fick leka som galningar i några timmar men de  va dock lite jobbigt för mig eftersom de kändes som om jag var tvungen att ha fullkoll på var dom var exakt varje sekund. Eftersom deras mormor var med och de kändes lite som om de ville att hon skulle med bara för att hon skulle kolla in om jag klarade av att ha dom alla tre själv. Och sedan berätta de för min värdförädlar, men jag vet inte.. hoppas jag gjorde bra i från mig i så fall.

På eftermiddagen så satt jag ute i solen lite och njöt och sedan på kvällen så åkte jag till Lord and Taylor för att försöka hitta något att ha på mig på fredag, då vi ska ut och fira karen, en au-pair, och vi ska åka limousin. Gick omkring i en timme och kollade men jag kunde verkligen inte hitta något som jag tyckte passade- tycker de är så himla svårt att vet vad man ska klä sig i överhuvudtaget när man går ut här borta... Så jag gick tomhänt ifrån affären och åkte till Starbucks i stället för att dricka kaffe med Emma och två andra au-pairer. De blev mycket prat och trevligt va de också.
Men jag har fortfarande mitt problem med vad jag ska ha på mig!!?? Och nu när jag kom hem så kommer min värdpappa och frågar om jag kan jobba på lördag morgon också. Innan sa dom ju att jag skulle jobba någon timme på kvällen och sen igår sa dom att jag inte skulle jobba alls.. Nu får dom ju ta och bestämma sig!! Men jag sa till han att jag inte kunde jobba på morgonen om han inte vill ha mig bakfull och trött..och då blev han typ sur men han får faktiskt skylla sig själv när dom inte kan bestämma sig!

Jag har ett problem till också E fyller 3 år imorgon och jag har inte köpt något till henne!! Min plan va att jag skulle ge henne, hennes present på lördag när dom skulle ha lite kalas för henne med vännerna och sånt men jag vet inte de känns jätte dumt nu när jag inte har något alls till henen inför imorgon. Funderar starkt på att sätta mig och rita ett kort till henne nu eller något..

Kram, Caroline


RSS 2.0