Halloween

Nu är de halloween som gäller här i USA! Överallt i de flesta trädgårdar så är de fullt med halloween saker, riktigt kul att bara köra runt och kolla på;) De är också en massa olika parader, pumkinhunts och andra likande som pågår. Ikväll är de halloween fest som gäller och de ska bli skitkul att få uppleva de på americanskt vis!
Men först ska vi iväg också fixa lite inför ikväll, lite saker som fattas;)

Puss å kram


Miami!

YEEEEES, nu har vi bokat flygbiljetter till Maimi över thanksgiving helgen!! Efter lite krongel på starbucks med alla datorerna och en massa bankning så är äntligen flygbiljetterna bokade! De kommer bli så kul och de kommer va såååå skönt med lite värme också;)

Nu ska jag sova, för imon ska jag gå till gymmet och gymma som satan! Nu är de hård träning som gäller konstant till vi åker!
Godnatt

Heelgen

Denna helgen har varit full med en massa roliga grejer så nu är jag officelt helt sult och mycket, mycket fattigare!
I fredags kväll va vi och spelade bowling, biljard först och sedan fram åt 11 så kom vi på att vi kanske skulle äta lite middag också så då åkte vi till ett av dinerna som har öppet 24h. Så vi dundrade in 7 tjejer och beställde middag och satt och skrattade konstant i någon timme innan vi bestämde att de va dags att dra oss hemåt. När vi kommer ut på parkeringen är min BIL BORTA!! Fan vilken panik jag fick, jag trodde fan den va stulen först men sen kom vi på att den måste va twoed. Så de va bara att ringa mina vföräldar vid 1 på natten och berätta sanningen. Sen fick jag slänga upp 88 dollar för att få ut bilen, KUL! Väl hemma så kunde jag ju inte sova sen..

På lördag så bestämde vi oss för att slappa på rye beach med picknick i solen:) så skönt mysigt! Sedan fortsatte dagen slappt, fram till kvällen! För då skulle vi på en fest, eller förfest typ hos jason och sedan fortsatte den på mollys och cellarbar. Vi hade jättekul och trevligt och jag kom inte hem förens vid 4 någon gång och totaldäckade direkt i sängen. Observera att jag sov hemma och kom hem vid 4..:P 

Söndag sedan så mådde vi mindre bra med tanke på mängden vin och drinkar vi hade lyckats få i oss under natten innan. Så vi bestämde oss för att äta frukost på IHOP(sjukt onyttigt). Sedan drog vi vidare till Mannor park och slappade i solen tills de blev för kallt då blev de starbucks i några timmar, middag ute och sedan nu ikväll så åkte vi till Rye playland för att gå på huntedhouse. Hahaha å gud jag tror jag skrattade så jag höll på att kvävas där inne. Jag gick först med Linnea precis bakom mig och hon var ju livrädd och skrek hela tiden!! Så jag skrattade åt henne, i och för sig så as garvade vi allihopa hela tiden när vi inte skrek...Kul.

Så denna helgen har jag gjort av med sjukt mycket pengar på tråkiga saker som mat och dricka, helt onödigt.. hihi men sjukt kul/händelse rikt!

Nu ska jag sova!
Puss å kram


Bio helg..

Denna helgen har gått i temat BIO!



I fredags så gick många av tjejerna ut men jag valde att hoppade de eftesom jag har hostat som en gammal rökare på sistonede så jag tänkte att jag inte skulle bli mer sjuk (dock ångrar jag de nu för dom hade haft en toppen kväll!) Så då gicka jag på bio med Sara och hon ville se "It's kind off afunny storry" så jag gick snällt med på de, men de skulle jag inte gjort för den SÖG! Jag satt typ och slumrade hela filmen så dålig av den!

I lördags så ville resen av tjejeran gå på bio och ut och äta så om jag inte ville sitta hemma så fick jag så snällt följa med på de. Så vi gick ut och åt Sushi först(så då va jag lycklig, för jag har tjatat om min sushi nu i över två veckor!) Sen gick vi och såg "The social network", den va intressant men de blev lite för mycket av snille snacket mot slutet för mig så jag tröttnde lite..
 
Idag har vi varit inne i city och strosat runt och dom andra tjejerna har shoppat, men jag har varit så duktigt att inte köpt något alls!:P Vädret har varit på topp idag så de va jätte skönt att bara gå omkring och en lunch i Washington sqare park han vi också med:) Sen fram åt sen eftermiddagen så tog vi tåget hem och eftersom vi inte vill hem för kvällen ännu så skulle vi hitta på något annat och i brist på andra ideer så blev de bio igen!
Denna gången "Red" en action film, som egnetligen inte går i min smak alls men den va faktiskt väldigt bra tycker jag och absolut bästa filmen denna helgen!

I sverige gick jag ju nästan aldrig på Bio och va ingen film tjeje alls men här i usa går jag jätte mycket på bio, vad har hänt med mig?? Nä men nu ska jag inte gå på bio mer på ett tag tycker jag har gjort de tillräckligt nu. Under senaste tiden har jag också sett "Easy A" och "Life as we know it" och båda va bra,  fast den sist nämnda tar ändå priset! Jag skrattade tills jag grät och tills jag höll på att dö och grät för att de va sorligt och allt, fick ett riktigt utlopp av min känslor där- skönt ;)

Nä nu ska jag sova! Ny vecka imon..
Goodnight, sleep tight
 

Förläning

Japp de blev så att jag bestämde mig för förläning. Jag kommer dock inte att stanna här i denna familjen utan jag kommer att försöka att hitta en ny familj. Så nu ska jag börja om med att fylla i nya annsökningar och skriva nytt "dear hostfamily letter" och hoppas på att de är någon familj som vil ha mig även om jag inte vill stanna ett helt år till utan kanske 6 eller 9 månder. Så ni där hemma som väntar på att jag ska komma hem får vänta ett tag till eller helt enkelt komma och hälsa på mig:P

Just nu sitter jag hemma och kollar på Idol från igår. Men innan idag så va jag och åt frukost på ihop och sedan blev de lite häng och övertrötthet i New Roc med en massa skratt och lite annat. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antar att de blir bio och middag eller mollys.

Kram, Caroline

Bestämt mig...

Nu idag har jag lyckas med att både bestäma mig när de gäller förläning, prata med mina vföräldar, pratat med Ileen och jag har även blivit klar med mitt assignment! Lite stolt måste jag säga att jag är över mig själv.
Nu ska jag sova är helt slut, har sovit inne i biosalongen ett tag till och med innan:P Ville bara säga att jag bestämt mig och berättar mer om detta imorgon.

Godnatt!

skriver..

Just nu sitter jag och skriver på mitt post assignment för våran kurs som jag måste var klar med imorgon så jag kan skicka de innan helgen. De måste in va klart ännu men jag måste bli klar med de om jag ska förlänga eller något i den stilen.
Imorgon ska jag också ge besked till mina vföräldar om mitt beslut när de gäller förlängning och allt som har med de att göra.. Jag är inte hundra procent säker på hur jag ska göra ännu men jag tror att jag börjar bestämma mig mer och mer för ett av alternativen. Men jag tänker inte säga något om de till någon förens imorgon när jag har bestämmt mig helt och har pratat med dom och allt är klart. Så ni får vänta och se...

Nä nu ska jag fortsätta skriva så jag blir klar någongång så jag får lite sömn inatt även om jag tror att jag inte kommer sova så mycket eftersom alla tankar fortfarnde snurrar i huvudet!

Kram, Caroline

Tankar

Jag känner mig så jäkla förvirrad just nu mina tankar bara snurrar runt runt och jag vet verken ut eller in. Och för varje person som jag pratar med så blir jag bara mer och mer förvirrad och mer och mer osäker på hur jag ska göra med mina beslut. De ända jag vet säkert är att jag har lovat min local coordinator att jag ska ha bestämmt mig på söndag kväll. Jag vet också att jag måste skriva klart och sicka mitt j**la post assignmnet innan fredag för att kunna förlänga om de nu skulle vara så att de är de jag kommer fram till att jag vill göra.......


Skola denna helgen

Denna helgen har jag varit i skolan som gällde, American Pop Culture. Läraren var sjukt oseriös, hade jobbig accent, hackade, tappade tracket och var allmänt förvirrad...Jag har i alla fall fått mitt 20 timmars certifikat så jag är nöjd även om jag tror att hon inte ens har läst mitt pre-assignment. För hon ville inte lämna tillbaka de, utan sa att hon kunde skicka de senare när hon hade kommenterat de. 
Ute har vädret varit helt underbart hela helgen med klarblå himmel och sol så de har sugit att sitta inne hela tiden men de kommer vell mer dagar hoppas jag. Jag jobbade också i lördags kväll från 8-12.15 och så fort alla barnen sov så däckade jag i soffan och vakande inte förens mina värdföräldar gick in genom dörren.. pinsamt, vet nämligen inte vad dom tycker om de.

Annars så är de mycket tankar som snurrar i min hjärna just nu. De är nämligen STOR tid att bestämma sig om man ska förlänga sitt år eller inte och om man i så fall ska stanna i denna familj eller byta till en annan familj. Jag hade ett litet prat med mina värdföräldrar ikväll om detta men förläning och sånt, och de är nämligen så att dom skulle vilja att jag stannar hos dom och förlänger. Så just nu ska min vmamma kolla upp de och jag ska fundera lite mer på hur jag vill göra. Tror nästan att jag har bestämt mig för att förlänga men inte bestämt om jag ska stanna i denna familjen eller inte. Men man vet aldrig imorgon kan jag ha ändrat mig helt, de är de som är de svåra med detta....

Nä nu ska jag försöka få någon sömn. Jag jobbar ju imorgon även om de är en officiell helgdag här imorgon, Columbus day.

Goodnight, Caroline


Regn, regn och mera regn

Här borta i USA har de regnat alldeles för mycket denna veckan! Idag bara häller de ner ute och blåser också för den delen. De är tydligen en tropisk storm som har dragit över oss nu i går kväll och under natten så de har blåst riktigt rejält och regnat! Igår när vi var ute och körde på kvällen så var de grenar som ramlade ner från träden på flera ställen.
Imorgon ska de dock tydligen bli sol så de hoppas jag på mycket! För imorgon vill jag inte till city, jag har ju inte varit där på flera veckor nu, tror nästan de är en månad sedan sist! Lite pinsamt faktiskt när man bor så nära... I helgen skulle jag också ha jobbat både lördag kväll och söndag dag. Men nu mera ska jag bara jobba på söndag och jobbar dessutom bara till 1-2 idag:)

Nä nu ska jag återgå till J och E och Tom & Jerry ;)

Kram, Caroline


RSS 2.0