Midsommar!

I Fredags så var de ju midsommar och de firade vi ju så klart även om vi inte var hemma i Sverige! Detta firades då i battery park med värsta midsommar firandet som svenska kyrkan här i New York har. Vi kom dit runt 6 kanske och då spred vi ut oss mitt i smeten med folk för att först dansa lite och sedan sätta oss ner på våran "filt" och äta mat som vi köpte där. De skulle föreställa svensk midsommar mat och de gjorde de vell också till viss del. De fanns i alla fall köttbullar, lax, gräddfil, gräslök, potatissallad och någon slags sill- tror de va matjessill. Vi satt sedan där och njöt av det fina vädret, stämningen och utsikten över frihetsgudinnan. Senare när det officiella firandet var slut så försvann dom flesta barnfamiljer och de började bjudas på snaps och shots från andra så, så  vi minglade runt och pratade med lite svenskar och hade bara allmänt trevligt tills dom stängde parken för natten då vi bestämde oss för att dra oss hemåt till våran hem regioner och gå ut där ute istället för att vi trodde att de skulle va så mycket folk på stället i city som vi tänkt gå på först. Så vi drog hem och sedan fortsatte firandet ända tills 7 på morgonen då vi alla däckade i en säng hemma hos en kille som jag inte kommer ihåg namnet på, för att sedan sova 3 timmar innan vi skulle gå hem.

Nu kommer en bildbomb över midsommar kvällen!






























Kram, Caroline
P.s om 9 dagar så är jag med mamma och Erik vid de här laget!!!

Jag överlevde helgen

Japp jag överlevde helgen men de va då en helt galen helg! I fredags så var de midsommar friande inne i city först som var helt underbart! Tänk er en hel park med nästan bara svenskar och en midsommarstång med utsikt över hudson river med Frihetsgudinnan!! Friandet fortsatte sen hela natten och vi kom inte i säng förens tidiga morgonen!  
Lördags så tog vi oss hem först sen flyttade jag ner i kvällaren, sov lite, jobbade och när jag jobbade så händer något med kylskåpet så de börjar forsa ut vatten!!! Helt köket blir en stor pool och är totalt kaos där några timmar. Vilket ledde till att vi stängde av vattnet i hela huset totalt. På morgonen är de vatten i källaren också och då bestämmer min värdmamma sig för att ta barnen till sin syster och jag så jag hänger på dom och min värdpappa stannar kvar och skulle fixa de..  
Under sen eftermiddagen fick vi vatten igen men kylskåpet fungerar inte.

Nu måste jag sova innan jag däckar vid datorn! Berättar mer om helgen imorgon, då jag ska försöka få upp lite bilder också!

Godnatt, Caroline


Midsommar!

Midsommar, de måste väll ändå vara den mest svenska högtiden? Sverige är i alla fall landet som man ska vara i under midsommar!
Igår tänkte jag mycket på midsomrarna genom åren, från de att man va liten då allt handlade om att  bygga midsommarstången och dansa runt den till de att de mer och mer blev en ända stor fest som betydde en kväll av mycket alkohol. Och dom senaste åren är kanske inte dom jag tänkte mest på. Utan jag tänkte mer på dom då man var ett litet barn och man firade midsommar med alla familjevänner och hade femkamper och andra lekar, byggde midsommarstången och dansade runt den med fullaste inlevelse och plockade 7 sorters blommor att lägga under kudden för att drömma om den man skulle gifta sig med! Kvällarna då man fick var uppe jätteläge och leka i det höga sommargräset och höra föräldrarnas sjungande av snapsvisor och andra sånger från det självklara sånghäftet i bakgrunden och lyssna till musiktävlingarna som dom hade.
De är dessa midsomrar som jag tänkte på och jag kunde faktiskt inte undgå att längta hem lite och att få vara med på en midsommar hemma! Inte givetvis en sådan midsommar som man firar nu när man är "äldre" med en massa drickande utan en midsommar av gamla traditioner som man firade den när man var liten!

I år blir de en annorlunda midsommar då jag ska fira den utanför Sveriges gränser för andra gången i mitt liv. Första gången så var jag i Turiket med en hel hög av svenska vänner och de var en väldigt speciell och rolig midsommar när vi dansade midsommar "danser" i polen och dukande långbord av solstolar!
I år ska jag fira min midsommar inne i en park på Manhattan där Svenska kyrkan annorlunda ett Svenskt midsommarfirande för alla svenskar i New York vilket också förmodligen kommer bli ett väldigt speciell men också annorlunda midsommarfirande!

Glad Midsommar!
Kram, Caroline

VARM torsdag!

Idag har de varit jätte varmt och kvaft här! När jag körde hem från parken var de upp mot 40 grader varmt och då höll jag på att svettas ihjäl!
Förmiddagen ägnandes alltså i parken med E och J och när vi jag bestämde att vi skulle åka där ifrån så va E så grining så jag trodde att hon höll på att få värmeslag eller något för hon sa att hon hade ont i ögonen och att ögonen in "gick som hon ville".. Så jag blev lite orlig där ett tag och hällde i henne en massa vatten och lät henne gå igenom sprinklern i parken så hon blev helt blöt. Så när vi väl kom hem efter att ha hämtat L från hennes halvdag i skolan och hade ätit lunch så var hon på mycket bättre humör. Dock blev hon utan nap eftersom jag slutade vid 1 och min värdpappa tog vid och han la inte henne utan lät henne vara vaken så hon blev snabbt grinig igen hörde jag men de va ju inte mitt problem längre eftersom jag slutat. På eftermiddagen så låg jag och solade lite henne men helt plötsligt så kom de värdens regnoväder från ingenstans så regnet bara hällde ner och de åskade i kanske 15 minuter och sen va de över och solen kom fram igen och de va lika varmt och ännu fuktigare ännu innan, konstigt väder vi har här!
Resten av dagen har ägnats åt att jag har varit ute och gått och att jag har varit som fastklistrad vid min bok eftersom jag verkligen kommit in i den nu! Härligt, då de typ är den första boken jag har riktigt kommit in i och velat läsa sedan jag kom till USA, med undantag av den boken som jag läste då jag kom hit.. Men ändå de är inte likt mig!

Kram, Caroline


Förlåt..

Förlåt, förlåt för min dåliga uppdatering! Jag har inte heller någon bra anledning till att jag inte har uppdaterat mer än att jag har vart lat och väldigt trött efter den intensiva helgen.
Helgen spenderades till största del med Josse och hennes föräldrar i city. Förutom lördagskvällen då jag jobbade i ett kokande hus utan ac där grannarna hade fest med jättehög musik så ingen av barnen sov när föräldrarna kom hem vid 11.30. Vilket var väldigt jobbigt då jag själv va så trött så jag knappt orkade hålla ögonen öppna.
Söndagen spenderades på ett lite ovanligt sätt nämligen på en cykel in i city! Vi hyrde cyklar och cyklade runt hela Manhattan och över Brooklyn bridge vilket är ungefär 4,5mil. Och jag kan ju tala om att de känns som jätte, jättelångt för en som inte har cyklat över huvudtaget på 5 månader, behöver jag ens säga att jag hade ont i rumpan efteråt?

När måndagen kom och veckan började var jag jättetrött och hade fått alldeles för lite sömn under helgen. Men jag gav mig ändå på att gå till gymmet på kvällen men Emma och jag han inte mycket mer än att börja träna innan vi fick sms från några andra tjejer som frågade om vi ville komma och spela fotboll. Och eftersom vi var så opeppade på gymmet så drog vi på de istället. Och hör och häpna Caroline tyckte de va kul!?
Tisdagen gick fort och på kvällen va de dags för city och tjejernas basket i Madison Square garden!! Väldigt ku ltycker jag dock va de inte så mycket folk eftersom de va tjejerna men de va en kul och väldigt jämn match och nu har man ju varit inne i arenan också;)

Idag onsdag har de vart jätte kvaft och varmt ända fram till nu på kvällen. Men vi har ändå spenderat sörre delen av dagen ute och lekt. J skulle på playdate idag, som hon har varit på hela denna veckan, men idag så tänkte jag att vi kunde gå dit för de tar ungefär 10 min att gå och är knappt 1km. Men så fort jag sa de så skrek hon rakt ut och tyckte att jag var knäpp. De hela slutade med att jag fick ta fram den lite större vagnen som J kan sitta/stå där bak på medans E åker där fram för annars vägrade hon och jag tänker då inte ta bilen för en så kort väg! Så de blev tungt som tusan för mig även om jag tvingade J att gå i den uppförsbacken som är, men hon klagade som bara den. Får vell se de som en bra träning. Och de tog inte mycket längre än 10 min med dom båda i vangen.
l eftermiddags så skypade jag med mamma och Erik var trevligt som vanligt:) inte så långt kvar tills dom kommer nu:DD
Nu på kvällen så har jag sorterat lite papper och plockat i mitt rum eftersom jag ska flytta ner i mitt nya rum nu när källaren är klar. Tror att de bli imorgon eller til helgen! Senare på kvällen har jag också varit ute och ätit glass med Emma och lekt en sväng i parken, som om vi inte får nog av de på dagarna.. :P

Klockan är kvart i 11 och jag ska läsa en kort stund och sedan släcka tidigt så jag får mycket sömn inatt!
Kram, Caroline


Fredag!!

Idag är fredag och helgen har precis börjat för min skull! Denna fredag är dessutom lite speciell för att just nu så har Josse och hennes familj förmodligen landat i soliga härliga New York! Yes i helgen kommer jag att få träffa Josse vilket jag inte har gjort på över 5 månader!! Så de ska bli jätte roligt att få träffas igen och spendra lite tid inne i city med henne:D

 
Ikväll så blir de movienight..:D

Sen på Lördag kväll så ska jag faktiskt jobba kväll vilket känns lite tungt men de får jag vell ställa upp på nu när jag har jobbat så lite i veckan och dom vill gå ut och äta med min värdmammas föräldar..
Så då ska jag faktiskt försöka uppdatera med lite bilder och sånt på en lördag för ovanlighetens skull

Kram, Caroline

P.s Hettan är tillbaka till New York efter nästan två veckors frånvarnde med bara sådär 20-25 grader, och jag gillar de!

Godkväll

Nu är de kväll igen och jag borde gå och lägga mig eftersom jag vet att de kommer ta minst en om inte två timmar för mig att somna i natt också. Men jag orkar inte gå och lägga mig ännu..

Idag så har jag jobbat full dag de va dock inte så jobbigt ändå. Var ute och gungade och lekte mycket i trädgården med barnen hela dagen eftersom jag inte orkade ta mig till någon park med dom då jag trodde att de skulle komma lite regn idag, vilket de aldrig gjorde. Men imorgon så ska jag ta mig till parken för då ska de va strålande sol hela dagen:D 
När jag hade slutat så hade jag planerat att ta bilen och köra antingen till Linnea för att hämta min saker som har legat där sedan helgen eller åka och köpa en väska till min kamera och helst också till gymmet. Men precis efter att jag slutat så tog värdfamiljen bilen och drog iväg utan att säga något till mig så jag blev kvar i huset utan bil!! Senare vid typ 8 kom dom dock hem så då kunde jag åka en sväng till Starbucks med Emma och Malin istället.
Men imorgon måste jag åka till Linnea och hämta mina saker och köpa en kamera väska och helst också åka till gymmet men vi får vell se hur jag ska kunna lyckas med de.. Dom två första är STORA måsten i alla fall!

Och en sak till, var fan, förlåt, har min amerikanska mobilladdare tagit vägen???! Jag har vänt upp och ner på mitt rum för att hitta den men jag kan då inte hitta en spår av den... Så nu kör jag på min svenska mobil med de amerikanska simkortet i tills jag hittar den. Den kan ju bara var här, eller i min väska hos Linnea men jag kan inte för mitt liv minnas att jag tog med mig den dit..

Nä nu ska jag göra mig iordning för kvällen!
Kram, Caroline  


Skön dag

Idag har de varit en riktigt skön dag:)
Dagen började med att jag hade sovmorgon till 8.30 och jobbade sedan typ 1 timme då jag i princip inte gjorde någonting annat än att göra chokladmjölk till barnen. Detta för att idag kom min värdmammas pappa och mamma från Israel så barnen var helt uppspelta och bara sprang runt benen på dom hela tiden. Vilket gjorde att jag typ inte behövdes. Så min värdmamma sa till mig att jag kunde vara ledig fram till 1. Eftersom de va strålande sol och inte allt för hett ute idag så tog jag tillfället i akt för att gå ut och gå en runda och fota lite. Så jag gick en av de vandringslederna som finns här inte alls långt ifrån och testade min kamera lite:D Var väldigt skönt faktiskt!
När jag började vid ett så åt vi först lunch sedan åkte jag med min värdmamma för att hämta den andra bilen eftersom hon skulle iväg med L och J till tandläkaren och ville att jag skulle ha en bil hemma. Så när vi hade gjort de och hon hade åkt iväg med dom så la jag E för hennes nap. Så när hon sov så plockade jag iordning här hemma lite och sedan satt jag och slöade mest. När min värdmamma och L och J kom hem vid typ tre så sov E fortfarande och då sa min värdmamma att jag kunde få sluta om jag ville!! Vilket betyder att jag typ bara jobbat 3 timmar idag och 1,5 av dom så sov ju E så jag bara slöade :P Väldigt skönt!

När jag hade slutat så gjorde jag mig iordning lite snabbt för att åka in till city och träffa Jessica och Linnea för en middag. Men eftersom jag var lite tidig så tog jag mig en sväng till Central park först, där jag sedan också mötte upp Jessica. Jessica och jag gick sedan vidare till hm där vi skulle möta Linnea. Efter lite shopping på Hm, inte för min del, så gick vi vidare till Appelbees för att äta lite middag. Efter att middagen avnjutits så kollade vi lite i souvenirbutiken över gata och sedan köpte vi oss en varsin glass på Coldstone. Efter de va de dags för mig att dra mig till mitt tåg och där med säga hejdå till Jessica som beger sig hem till Sverige imorgon:( Mycket tråkigt att ännu en av mina vänner här borta blir tvingade att åka hem. 
De är helt klart en av de dåliga sakerna med att vara au-pair, de är i princip aldrig någon som är bor där du bor exakt samma tid.. alltså många hejdå till vänner som du kommit väldigt nära:(


Här kommer lite blandade bilder med den nya kameran:
  






































Okej nu ska jag försöka sova, hoppas jag kan sova!! Annars är de den 4 natten i rad som jag inte har kunnat sova något vettigt alls..
Godnatt, Caroline

Måndag...

Måndag idag igen ochde har varit äckel grått väder hela dagen, vilket inte precis gör en måndags som redan är hett helvete bättre.. Dagen har varit lååång och den kändes också tusen gånger längre när jag var svintrött för att jag inte kunde sova alls natten till idag. Sedan blev även dagen ännu längre när barnen var grininga och bara helt hopplöas och lite andra saker inte som gör mig fruktantsvärt irreterad också.
Efter att jag hade slutat jobba idag så skypade jag med Erik och Mamma vilket var trevligt som vanligt och sedan nu senare på kvällen så har jag varit på mitt clustermeeting hemma hos en av local coordinaterna.

Men de finns i alla fall två väldigt bra saker som har hänt idag och den ena är att jag fick min KAMERA idag!!:D Vilket jag blev jätte glad för, har dock inte tagit så mycket kort ännu eftersom jag var tvungen att ladda upp batteriet och sedan va jag på mitt möte men imorgon ska jag ta en massa kort så jag kan lägga upp lite bilder här på bloggen! Och den andra saken som är kul är att jag har fåttreda på att Sandra, som åkte här ifrån för typ 2veckor sedan, har hittat en ny värdfamilj och kommer åka till London som au-pair om lite drygt två veckor!! Jag är så himmla glad för hennes skull!!

Kram, Caroline

5 Månader!

(Skrev detta innan idag vid lunch men glömmde publisera de, så jag publiserar de nu även om klockan har gått över till den 12 juni nu.)
 

Japp idag är har jag varit här i staterna i hela 5 månader!! Helt sjukt de är nästan halva året som jag ska vara här om jag inte förlänger min tid här i usa.. Vilket tydligen är dags att börja fundera på för när man har varit här i 6 månader så skickar dom ut papprerna med om man vill förlänga i samma familj eller byta familj eller så klart åka hem till sitt hemland igen. Så jag har lite att tänka på om detta ryktet med att papprerna om de kommer så tidigt stämmer.

Idag är de fredag och de blir helg igen vilket är väldigt skönt eftersom de känns som om denna veckan har varit jätte lång och seg. Idag är de dessutom bättre väder så vi har fått se solen lite och värmen steg också lite:)
Fattar inte hur jag ska kunna komma tillbaka till regninga Växjö igen när jag inte ens klarar knappt två dagar av regn här utan att bli helt deppig.. 

Kram, Caroline 



Ett år sedan..

Idag är de ett år sedan jag tog studenten, om man räknar datumet.. men räknar man dagen så va de faktiskt igår som alla studenter på teknikum åkte ut! Skulle sjukt gärna vilja ha upplevt den dagen igen de va så himmla härligt, eller bara att få vara hemma denna veckan och fått känna lite på alla känslor och gladejen som alla studenterna sprider över hela staden. Men också givetvis för att gratta alla som jag känner som har tagit studenten.   
De känns i alla fall som om detta året har gått jättefort!! Jag vet liksom inte var tiden har förvunnit...







 Kram, Caroline

Bloggtorka

Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har verkligen inte haft någon lust alls med att skriva denna veckan och de blir bara så dåligt om man bara skriver för skrivandets skull.. Så jag lät er vänta i stället. Denna veckan har varit jätte tuff av någon anledning. E har varit sjuk i går och idag så de har säkert bidragit till att de kännt tufft...
Idag så har de regnat, lika som igår, vilket har betydigt inne dagar vilket inte gjorde så mycket när e var sjuk. Men jag bilr så jäkla trött när de är sånt här äckleväder, jag har vant mig alldes för mycket vid de fina vädret dom vi har haft här så länge nu, och vill ha tillbaka de nu!! Men de verkar som om jag får vänta för enligt prognoserna så ska de bara bli lite tillfälligt bättre imorgon och sedan så ska de bli sämmre igen:(

För övrigt så har jag klickat hem en Nikon D3000 idag så för hoppningsvis så kommer den hem till mig på måndag eller tidag :D:D

Kram, Caroline

Bilder

Tänkte slänga in lite bilder från helgen så här på kvällskvisten innan jag kryper ner i min säng..

Lördag:

Marknad på 6th avenue mellan 42 och typ 50 tror jag. Linnea blev "spådd" i handen och vi fick sedan en "blessing" och blev "prayed"(heter de bedda för på svenska? bad i alla fall en bön..) för av några random kristan männsikor från Hawaii... 


Gick över brooklyn brige istället för att ta subwayen när vi ändå skulle på teatern i brooklyn..







Manhattan skyline i solen






Linnea inne på teatern med en tidning man fick om sverige på englska:)


Lånad bild, men detta va i alla fall vad vi tittade på.. man fick ju inte ta några kort på showen.


Söndag:

De va tivoli i central park


Vi åt luch i central park med Emmas cluster men glömmde dock att ta kort..





Solnedgången mellan höghusen på 43 street




Godnatt, Caroline

En månad tills mamma och erik kommer

Idag är de en exakt en månad tills mamma och erik kommer:D De ska bli så himmla skönt när dom kommer för då ska jag bo med dom inne i city onsdag- måndag vilket ger mig ett brake från allt "här hemma", bara slippa jobba också är ju hur värt mycket och att man sedan också får träffa mamma och erik är ju inte helt fel!

Idag är de måndag igen och de känns skönt att ha klarat av första jobbdagen efter helgen för de alltid den som är den tyngsta. Så nu räknar vi bara ner till helgen igen!;)
E och jag bakade muffins idag dock från sådan färdig blandad mix som man bara tillsätter vatten och olija.. men jag hade faktiskt tänkt att göra kladdkaka med henne men dom hade ju inte ens vanligt socker utan bara sötningsmedel här hemma så då fick de bli från påse istället. Sedan var vi på biblioteket en sväng också innan lunchen och napen. På eftermiddagen var jag med alla tre flickorna i parken jättelänge och idag är de nästan lite "svalt" ute.. haha de är inte kvaft och 24grader varmt! Man har ju vant sig vid att man ska vara på gränsen till kokningspunkten hela tiden.
Nu sedan jag har slutat så har jag skypat med mamma och planerat lite in för de att dom kommer och även kollat upp lite andra saker tills dess. Kan lugnt säga att de är en av mina ljuspunker i livet här borta för tillfället!

Nu ska jag dra en sväng till gymmet!
Kram,Caroline

Heelg igen :)

Japp nu är de helg igen, helt otroligt vad tiden rusar på här borta! Min fredags kväll va ganska så tråkig, stannade nämligen hemma och ängade min tid år Sex and the city boxen. Så nu har jag plöjt igenom hela säsong ett!
Kom även på att de va den första fredagkvällen sedan min frösta fredag här i denna familjen som jag va hemma! Så de var vell på tiden att jag var hemma och bara tog de lugnt en kväll..
Idag så ska jag in till city med Linnea och kolla runt i lite affärer och sedan ska vi också gå på "A tribute to Elvis"  från Glada Hudikteatern ute i Brooklyn. Ska bli väldigt kul faktiskt att se någon som är från sverige liksom;)

Nä nu ska jag försöka hitta någon frukost att äta och sedan göra mig i ordning för att åka!

Kram, Caroline

Godnatt..

Nu går jag och lägger mig, och imorgon är de fredag vilket betyder HELG igen! Så skönt;)
Ville egentligen bara säga att de idag var exakt ett år sedan, om man räknar datumet, som jag gick på min bal. Och nu när man ser alla balbilder som börjar komma upp på facebook så kan jag inte säga annat än att man längtar tillbaka lite..

 



Godnatt, Caroline

Ungarna sover!

Yes nu sover ungarna och de gick lättare än vad jag trodde! Vid åtta var alla tre i sängen och lamporna var släckta och vid typ 8.30 så sov dom alla tre:D Så skönt, för nu kan jag ägna kvällen till ta de lugnt och även försöka plocka iordning lite i mitt rum. Men just nu så ska jag kolla färdigt på Medium som jag just satte på

Kram, Caroline

SATC 2 röda mattan

Här kommer dom utlovade bilderna från röda mattan premiären av Sex and the city 2 den 24 maj... bättre sent än aldrig va??



























 

Nu är de snart dags att börja jobba igen...
Kram, Caroline







Sommarlov snart..

Ska faktiskt strax försöka gå och lägga mig och läsa min bok lite.. Men ville bara säga att jag insåg med en chock innan idag att båda mina skolbarn får sommarlov i slutet på nästa vecka!!
För de första, var tog våren vägen!? De känns ju som om de nyss jag kom till denna familjen och de va ju trots allt den 8 april om jag inte är helt fel ute. Och då betyder de att två månader i denna familjen bara har flutigt iväg!
Och för de andra, jag vill inte att de ska vara sommmarlov! Jag kan ju känna redan nu att jag längtar tills skolan börjar i september eller slutet på augusti kanske de är, då alla tre flickorna ska gå till skolan och jag får vara ledig på dagarna som alla andra! Och jag tror dessutom att de kommer bli tufft i sommar eftersom de verkar som om flickorna inte ska på några camps eller något vilket betyder att jag måste ha alla tre hela tiden och lyckas sysselsätta dom...
Usch jag längtar inte!!

Imorgon är de ännu en lång dag då jag ska jobba 7-12, 2.45-4.15 och sedan 6.30-typ 11 men kan bli senare också de ver jag inte, men i alla fall hela kvällen.

Godnatt, Caroline


Hund eller jätte sköldpadda??

Idag när jag och L satt och åt frukost så började folk tuta värsta mycket precis utanför vårat hus och först reagerade jag inte eftersom de inte är helt ovanligt här borta i usa och allra helst inte i våran korsnig. Men efter ett tag så kollade jag väl ut och då såg de ut som om någon hade kört på en hund som nu låg på gatan och de stod lite folk runt och kring, lite konstig va dock att flera av dom tog kort på den.. Men efter ett tag när vi stått och kollat säger L att de ser ut som en sköldpadda, jag säger nej men går ändå och hämtar mina glasögon. Och vad ser jag när jag kommer till baka?? Jo de är en sköldpadda!! Polisen kom också till platsen och min värdpappa kom hem efter att ha kört min vmamma och han gick bort och kollade och mycket riktigt de va en stor sköldpadda(typ 70-80cm!) som låg på vägen, levande. Dom ringde någon djurkontroll som kom till platsen också men de ända dom gjorde va att flytta den tillbaka till bäcken som går i mellan dom två vägarna på våran gata. Helt sjukt, djurkontroll mannen hade tydligen bara sagt att vi skulle låta den leva där, och att de va ganska så ovanligt med så stora sköldpaddor här men att de fanns. Dom trodde att den ursprungligen kommer från dammen längst bort på vägen. Men de är ju typ 1.5km till den så de måste ha tagit väldigt lång tid för den att ha kommit hela vägen hit och de är några vägar att krossa också..
Här är lite bilder dock inte jätte bra eftersom jag stannade ine med barnen..






I övrigt har dagen gått bra även om de har varit en fruktansvärt lååång dag!! Då jag har jobbat från typ 7 till 7. Förmiddagen flöt dock på bra eftersom min värdpappa var hemma så jag och E kunde åka en sävng till parken vilket har vädligt skönt eftersom de va väldigt behagligt väder idag. Inte för varmt och inte för kallt. Eftermiddagen gick också gansak så bra. Flikorna och jag hade vattenkrig med vattenpistolerna, jag blev som ett barn igen, vilket slutade med att vi alla fyra var helt dygnsura så jag tog in dom och gav dom ett bad. Sedan ringde mina värdföräldar och sa att dom va ännu senare så jag bestämde mig för att göra lite middag till flikorna. Och när jag gör de så ser jag något bäver liknande djur i utanför vårat köksfönster!!

 

Vi har ju typ ett helt zoo här!! De känns ju som om man inte kommer bli förvånad alls vilket djur som man än ser.. För de värkar ju som om allt finns här!
Vi har ekorrar, kaniner, chipmunks, rakoons, ormar, spindlar, rävar, vargar, rådjur, bävarar(eller något likande), stora spindlar, sköldpaddor, råttor(såg en igår) ankor i massor också, och säkert en massa mer som jag bara inte har sett ännu och säkert något som jag har missat också.

Nä nu ska jag göra mig i ordning för att åka till gymmet igen!

Kram, Caroline


Regnet öser ner!!

Just i denna sekunden öser verkligen regnet ner och de åskar också för den delen, men jag har dragit ut sladden till laddaren;) Men jag tycker att de är ganska så skönt att de regnar "lite" nu så här på eftermiddagen eftersom e va så fruktansvärt varmt och kvavt så jag inte viste vad jag skulle ta vägen! De va inte så jätte varmt men de va liksom kvavheten och nästan en känsla av att man inte kunde ta ett djupt andetag som var värst. Så de är bara bra om de regnar nu så kan de bli fint väder till imorgon på dagen igen, vilket jag vet att de ska bli. Och imorgon ska kanske jag till och med ska ta få ta med mig E till Poolen vid synagogan då dom skulle ha någon bad grej imorgon med J's klass och hade bjudit in mammor/nannies/babiesitters/ au-pairer också så vi får väll se vad som händer. Bara inte dom där jobbiga bygg gubbarna kommer imorgon! 

Idag så har de ju som sagt varit varmt och kvavt på fa dagen och byggarna har också varit här så jag har varit hemma med E idag men rike kom över med sitt ena värdbarn så vi hade lite playdate. Även om ungarna inte var alls sugan på att leka med varandra. Trevligt för mig i alla fall att ha någon att umgås och prata lie med!
Eftermiddagen gick fort då L hade med sig en playdate hem från skolan så dom lekte så bra och tillsammans även om de va lite jobb att hålla J och E borta från L och hennes playdate. 

Sedan jag har slutar så har jag pratat med lite folk hemifrån på msn och sedan skypat med mamma i nästan en timme. Härligt som vanligt!

Nu ikväll så ska jag iväg till gymmet för att träna en runda med Emma!

Kram, Caroline 


RSS 2.0