Helgen

Tänkte berätta lite om helgen nu när jag har lite tid över.
I fredags så var vi ju som sagt på fest och på Mollys, vilket var jätte trevligt. Så vi kom inte i säng förens vid 3 tiden. Och redan vid 5.30 så ringde klockan så vi fick inte mycket till sömn men vi fick vila kroppen och huvudet ett tag.. Vi tog sedan tåget in mot city vid 6.30 för att sedan ta oss vidare mot Niagarafallen med en buss från Chinatown. När vi väl satt på bussen så väntade 8 timmars bussresa så med andra ord sov tid för oss!!
Buss resan upp gick bra då vi båda sov ganska så mycket även om man vaknade lite till och från hela tiden och mådde lite halvilla, bakfylla. Men när vi väl kom fram så mådde man hyfsat bra i alla fall:D

Vi började med att åka båten "The maid of the mist" som går in jätte nära vattenfallen så man får ser vattenfallen från riktigt nära håll och man blir helt blöt också, om man inte har en regngrej på sig.. När vi var där så blåste de lite också så de betydde att vattnet "flög omkring" mycket mer än vanligt också. Jag har därför inte så många kort från båtresan heller, då jag inte vågade ha min kamera uppe.. Men häftigt va de i alla fall!!
När vi åkte båtresan så gick vi en bit precis när de ena vattenfallet och åkte även upp på en balkong som var mitt ute i floden så man såg jätte fin över båda fallen. Sedan gick vi vidare och kollade lite till innan de var dags för att äta innan vi skulle åka vidare till ett annat ställe för att kolla på kvälls showen då dom lyste upp vattenfallen!

Natten spenderade vi sedan på ett hotell ca 1 timme bort som var förvånansvärt bra faktiskt:) men de blev en tidigt morgon för redan vid 6 blev vi väckta för att åka vidare till 1000 Islands och åka en båttur där också. A 1000 Islands var inget jättespeciellt då de är väldigt likt den Svenska skärgården. Men här måste man köpa hela ön och de är oftast rika folk som bygger stora häftiga hus och slott på vissa av dom också. Man var även över på den Canadensiska sidan här ett litet tag och fick se den minsta internationella bron i värden som går mellan Canada och USA, den är bara 10 meter lång! Sedan var de dags för hemfärd för oss och alltså många timmar i buss igen men de gick ganska bara de också även om jag bestämde att jag inte skulle sova något för då skulle jag inte kunna sova på natten När vi väl kom hem till New York så in såg vi snabbt att de skulle bli tagit till nästa tåg men vi hade bestämt att vi skulle ta de så de slutade med att vi sprang den kära vägen upp för alla trapporna från subwayen till tåget som vi han med, med några minuter till och med!

Här kommer några bilder från helgen!


















Jag kommer lägga ut mer av bilderna på Facebook.

Kram, Caroline


Kommentarer
Postat av: Jenny

Gud vad häftigt Carro! Har läst igenom din blogg och allt verkar gå bra för dig! Häftiga bilder på nigarafallet =) Nu är det inte många månader kvar tills du kommer hem igen! Saknar dig :)

Kramar

Jenny

2010-08-22 @ 02:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0