Lunch i Central park och sen West Side Story!

Godkväll nu ligger jag i sängen igen dock mycket tidigare idag vilket är väldigt skönt eftersom jag är helt slut efter att bara ha sovit 5 timmar och sedan spenderat en hel dag i NYC!
Dagen började tidigt på morgonen med att jag gick till Larchmonts tågstation som är typ 3km här ifrån för att ta tåget in till stan vid 8.29, så jag var inne i stan strax efter 9! Inne i stan skulle jag möta upp Julia, från Philly, för att försöka få "billiga" biljetter till en Broadway show under dagen! Så jag ställde mig och köade på Times Square för biljetterna. Efter ett tag så kom Julia och eftersom hon inte ville se Mamma Mia konstigt nog så kunde vi inte gå på den och Lion King gick inte så då köpte vi biljetter till West Side Story. När vi hade fått biljetterna så bestämde vi att vi skulle gå och handla något som vi kunde ta med oss och ha som lite picnic på i Central Park innan vi skulle gå på showen. Så vi tog tunnelbanan till Central Park och gick runt inne i parken och kollade lite och sedan satte vi oss för att äta lunch på några av klipporna. Efter de så satt vi bara och solade och pratade ett tag och de va jätte härligt! Efter ett tag så tog vi tunnelbanan tillbaka för att gå på våran Broadway show! Vi gick alltså på West Side Story, jag har sett den innan hemma i Växjö så jag hade ju lite att jämför med;P Men de va ju verkligen inte på samma nivå kan jag säg så de gick nästan inte att jämföra.. Detta va sjukt mycket bättre och jag är jätte glad att vi gick! Här näst på listan över shower som jag vill se är Mamma Mia och The Lion King!
Efter showen så gick vi och åt på restaurang och sedan gick vi och kollade i lite affärer innan de va dags för Julia att sätta sig på bussen och åka hem till Philly igen. Så när hon åkte så gick jag till Grand Central för att ta nästa tåg hem, men på något konstigt sätt så missade jag de när ja blandade ihop spåren för att jag var så himla trött. Så jag fick sitta och vänta på Grand Central i en timme på nästa tåg! Tur att jag hade min bok med mig säger jag bara! 
Jag lägger ut bilder från dagen imorgon! Nu måste jag sova!

Kram, Caroline 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0