NYC and orientation course!

Okej idag är de dag två här i NYC och allt har varit jättebra!
Idag har vi först haft lektioner från halv nio till fyra och sedanhar vi varit på en New York city tour!
Lektionerna idag var mest information om vårat kommande år och sedan lite om barnen i skolåldern. De va faktiskt inte så tråkigt som jag hade förväntat mig untan faktiskt ganska intressant:D
Sen nu ikväll har vi varit på våran tur här i city. Vi har åkt tunnelbana, gått genom central park, times square, 5th avenue, rockfeller center och mycket mer! Och vet ni vad jag kan se empier state buidling från mitt hotell förnster!!

Igår va de en jätte låååång dag! Vi gick upp vid halv fyra och åkte till Landvetter där jag mötte upp Josefin och Checkade. De första planet var försenat en hel timme! Så när vi väl kom fram till Dusseldorf så fick vi springa till planet för att de skulle ha lyft typ samtidigt som vi kom men de visade sig att de också va lite sen men inte lika mycket. Den flugturen var gick också bra även om de va mycket längre, tog ungefär 8.40h. Fast de va ganska lätt att fördriva, tittade på två filmer eller den andra sova ajg mig typ igenom;). När vi väl kom fram så skulle vi genom en massa säkerhetskontroller med en massa väntande men de gick helt okej at komma igenom och vi båda fick våra väskor! Det är faktiskt en tjej här på kursen (av 45) som inte har fått någon av sina väskor... jobbigt!.
När vi va framme så tog vi en Shuttle buss till hotellet som tog jättlångtid för vi belv avlämnade sist!
Men vi kom fram hela och med alla saker och gick till sängs efter typ 23 timmar med en dålig natts sömn innan..

Nu ska jag återgå till mina rumskomisar och socialisera mig!

Kram,Caroline


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0